blueangel3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα κινητο dual sim και σκεφτηκα να βαλω στην μια sim what's up και στην αλλη Q.Γινεται να το κανω αυτο και να εχω το ιδιο νουμερο και στις δυο σε μια συσκευη ???☺
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ξέρω ότι μπορείς να βγάλεις "αντίγραφο" της κάρτας και να ζητήσεις από την εταιρεία να είναι και οι δύο σιμ ενεργές (το χρεώνουν έξτρα απόσο ξέρω). Αυτό που λες δεν το κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται. Να έχεις δηλαδή τον ίδιο αριθμό σε δύο διαφορετικές εταιρείες και να είναι ενεργός και στις δύο! 1
blueangel3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ααα οκ καταλαβα ενταξει ευχαριστω. 1
maddoctor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ξέρω ότι μπορείς να βγάλεις "αντίγραφο" της κάρτας και να ζητήσεις από την εταιρεία να είναι και οι δύο σιμ ενεργές (το χρεώνουν έξτρα απόσο ξέρω). Αυτό που λες δεν το κατάλαβα ακριβώς αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται. Να έχεις δηλαδή τον ίδιο αριθμό σε δύο διαφορετικές εταιρείες και να είναι ενεργός και στις δύο!Ταυτόχρονα δεν γίνεται. Όταν είναι ενεργή η μία sim, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την άλλη. Αυτό βολεύει να έχεις το ίδιο νούμερο σε 2 κινητά, όχι dual sim. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα