CtrlFreak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Έφαγα φλασιά, χρόνια πριν αν θυμάμαι καλά σε windows XP έδινες μια εντολή και υπολόγιζε κάποιους αριθμούς του PI και καλά μετρούσες της απόδοση του υπολογιστή αφού έλεγε και σε πόσο χρόνο γινόταν ο υπολογισμός. Δώστε κάνα info να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια!
TheELF Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εντολή των windows δεν νομίζω να ήταν. Μπορείς να βρεις διάφορα benchmark που βασίζονται στο Pi όπως και εντολές σαν το quick Pi που ,μάλλον είναι κάτι σαν αυτό που ψάχνεις.
CtrlFreak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ήταν εξωτερικό πρόγραμμα, τότε δεν είχα ούτε internet.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το msdos δεν έχει εντολή που να υπολογίζει το Pi. Μπορεί να ήταν έξτρα πρόγραμμα γιατί και να μην είχες internet, είχες δισκετούλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα