Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μία LG Flatron οθόνη όπου έχει στο πλάι κουμπιά για ρυθμίσεις. Χρώμα, αντίθεση κτλ κτλ

Εδώ και λίγες ημέρες πρέπει να έχουν κολλήσει κάποια γιατί εκεί που κάθομαι, πετάγεται το παράθυρο και αλλάζει ρυθμίσεις μόνο του. Αν το πατήσω μερικές φορές σταματάει, αλλά μετά από λίγο αρχίζει πάλι.

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τα κουμπιά με τέτοιον τρόπο ώστε αν τα χρειαστώ να ενεργοποιούνται ξανά σχετικά εύκολα;

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς είναι να αντικαταστήσεις τα buttonάκια,

Φαντάζομαι θα θέλει άνοιγμα. Και είναι κάτι που δεν υπάρχει ο χρόνος για να κάνω. Οπότε αν καταλήξω σε αυτό, θα πρέπει να το πάω σε κάποιον τεχνικό

Δημοσ.

Ναι θέλει άνοιγμα. Αν έχεις κολλητήρι και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Ο τεχνικός πιστεύω θα σου πάρει 20€ περίπου.

Δημοσ.

Ναι θέλει άνοιγμα. Αν έχεις κολλητήρι και πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Ο τεχνικός πιστεύω θα σου πάρει 20€ περίπου.

Τα χέρια πιάνουν, χρόνος δεν υπάρχει. Και μιας και δεν έχω ανοίξει ξανά οθόνη, μάλλον θα μου πάρει ολόκληρη μέρα. Θα δω αν βρω κανένα ΣΚ, αλλιώς το πάω σε τεχνικό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...