igoods Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το σωστο οπως αναφερθηκε για τους λογους που αναφερθηκε ειναι καθε αλλαγη να αλλαζεις και αντλια.Οπως ειπαμε το κοστος ειναι μικρο. Τωρα παραδειγματα του στυλ την εχω τοσα χρονια και δεν επαθε τιποτα κτλ,δεν λενε κατι.Ειπαμε οι αλλαγες ειναι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ.Αν τα αλλαζαμε ολα επειδη χαλαγαν δεν θα λεγοταν προληπτικο service αλλα επισκευη. Και τα λαδια αμα τα αφησεις 50000 χιλιομετρα και συμπληρωνεις μονο ειναι πιθανον να μην συμβει τιποτα.Και τον ιμαντα αν τον αφησεις 100.000 το ιδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το σωστο οπως αναφερθηκε για τους λογους που αναφερθηκε ειναι καθε αλλαγη να αλλαζεις και αντλια.Οπως ειπαμε το κοστος ειναι μικρο.<br> Τωρα παραδειγματα του στυλ την εχω τοσα χρονια και δεν επαθε τιποτα κτλ,δεν λενε κατι.Ειπαμε οι αλλαγες ειναι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ.Αν τα αλλαζαμε ολα επειδη χαλαγαν δεν θα λεγοταν προληπτικο service αλλα επισκευη.<br> Και τα λαδια αμα τα αφησεις 50000 χιλιομετρα και συμπληρωνεις μονο ειναι πιθανον να μην συμβει τιποτα.Και τον ιμαντα αν τον αφησεις 100.000 το ιδιο. Φίλε είπαμε μερικοί θέλουν να γράφουν τα δικά τους, όσοι ξέρουμε τι παίζει θα έχουμε σωστά αυτοκίνητα οι υπόλοιποι θα έχουν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Το σωστο οπως αναφερθηκε για τους λογους που αναφερθηκε ειναι καθε αλλαγη να αλλαζεις και αντλια.Οπως ειπαμε το κοστος ειναι μικρο. Τωρα παραδειγματα του στυλ την εχω τοσα χρονια και δεν επαθε τιποτα κτλ,δεν λενε κατι.Ειπαμε οι αλλαγες ειναι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ.Αν τα αλλαζαμε ολα επειδη χαλαγαν δεν θα λεγοταν προληπτικο service αλλα επισκευη. Και τα λαδια αμα τα αφησεις 50000 χιλιομετρα και συμπληρωνεις μονο ειναι πιθανον να μην συμβει τιποτα.Και τον ιμαντα αν τον αφησεις 100.000 το ιδιο. Τα μπερδεύεις λίγο... τα λάδια δεν τα αλλάζουμε προληπτικά μήπως και χαλάσουν, τα αλλάζουμε μετά από x χιλιόμετρα ή x μήνες γιατί έχουν ΗΔΗ χάσει μέρος των λιπαντικών ιδιοτήτων τους και δεν λιπαίνουν σωστά τον κινητήρα. Όσο για το τι είναι σέρβις και επισκευή, κατά τη γνώμη μου και η αλλαγή λαδιών και η αλλαγή ιμάντα χρονισμού ανήκουν στο σέρβις μια και είναι προγραμματισμένη συντήρηση από τον κατασκευαστή. Στο φλέγον θέμα τώρα, η αλλαγή αντλίας νερού στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ είναι προγραμματισμένη συντήρηση, συνεπώς είναι προληπτική η αλλαγή της. Παρόλα αυτά συμφωνώ πως καλό είναι να αλλάζεται μαζί με τον ιμάντα εκκεντροφόρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 αν δεν πας σε συνεργειο-λαμογιο τοτε δε θα σε χρεωσει εξτρα για την αλλαγη της αντλιας (αν κανεις αλλαγη ιμαντες ενοειται) αλλιως αν αλλαξεις μονο ιμαντες και παθει κατι η αντλια αργοτερα τοτε για να σου αλλαξει την αντλια θα σε χρεωση σαν να αλλαζες ιμαντα (εργατικα) γιατι στην ουσια ειναι η ιδια δουλεια. Σε καποια φαση στο αυτοκινητο εχανε νερα η αντλια οποτε επρεπε να αλλαχτει, το κοστος για αλλαγη ηταν 30 η αντλια και 80 εργασια, με εξτρα 25ε αλλαξα και σεττ ιμαντες (και ας ηθελε αλλες 10.000χλμ) γιατι ετσι εδωσα 135ε για ιμαντες+αντλια ενω αλλιως θα εδινα 110 για αντλια και 5 μηνες μετα θα εδινα 105 για ιμαντες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 κατανοητο απο ολους . οποτε θα την αλλαξω και αυτη.ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τι 25€ σετ ιμάντες ρε σεις, τι αυτοκίνητα και που τους αλλάζετε; Εμένα η αντιπροσωπία μου ζητούσε 300€ για αλλαγή ιμάντες, και σε εξουσιοδοτημένο θεώρησα τα 220€ που έσκασα καλή τιμή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οι τιμες που γραφω (για ανταλακτικα) ειναι για suzuki swift cabrio του 93΄ και σε peugeot 306 του 2001 που είχα πριν εκει παιζαν οι τιμες στα ανταλακτικα (ελαχιστα πιο πανω πχ το σετ skf ιμαντες ειχε 30ε) οσο για τα εργατικα τουλαχιστον τουμπα (θεσσαλονικη) που παω εγω (οχι εξουσιοδοτημενα) ολα τα συνεργεια εχουν ταριφα 80ε εργατικα για σετ ιμαντες (οσα εχω ρωτησει τουλαχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 elvisjedi εδώ μιλάμε για ιμάντα χρονισμού(ή εκκεντροφόρων), είσαι σίγουρος πως δεν άλλαξες μόνο τους υπόλοιπους ιμάντες? Μερικά αυτοκίνητα δεν έχουν καν ιμάντα χρονισμού, έχουν καδένα, το swift που αναφέρεις μάλλον είναι ένα από αυτά(το επόμενο μοντέλο swift σίγουρα έχει καδένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 το δικο μου swift δεν εχει καδενα. συγκεκριμενα το σετ που παιρνω ειναι αυτο: http://www.maxxparts.gr/suzuki-swift-convertible-sf413-1-3-i-sf413-ak35-68hp/antallaktika/gkroup-imanta/set-imanta-chronismou/set-imanta-chronismou-skf-vkma96202-146533.html (στο λινκ το εχει και πιο φτηνα εγω το παιρνω 25...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το δικο μου swift δεν εχει καδενα. συγκεκριμενα το σετ που παιρνω ειναι αυτο: http://www.maxxparts.gr/suzuki-swift-convertible-sf413-1-3-i-sf413-ak35-68hp/antallaktika/gkroup-imanta/set-imanta-chronismou/set-imanta-chronismou-skf-vkma96202-146533.html (στο λινκ το εχει και πιο φτηνα εγω το παιρνω 25...) Είχες γράψει "σεττ ιμάντες" αντί για "σετ ιμάντα", για αυτό μου φάνηκαν λίγα τα 25€. Πάντως δεν είναι σε όλα τα αυτοκίνητα τόσο φτηνός, δες εδώ πχ: http://www.maxxparts.gr/fiat-stilo-192-1-6-16v-192_xb1a-103hp/antallaktika/antallaktika-service/set-imanta-chronismou/set-imanta-chronismou-skf-vkma02242-146369.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Η αλλαγή ιμάντα χρονισμου κοστίζει από 80 έως 150,ανάλογα που θα πέσεις.. Φυσικά μη το πηγαίνετε οπουδήποτε γιατί ένα δοντακι να του φύγει έγινε η ζημιά. Προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 παντως και για το focus του φίλου που βλέπω δεν ειναι ακριβός http://www.maxxparts.gr/ford-focus-ii-da_-1-4-80hp/antallaktika/antallaktika-service/set-imanta-chronismou εργατικά εχω ακούσει απο 50-150 αναλογα πως θα σε κόψουν και ποσο απατεωνες ειναι οι μαστορες στο εκαστοτε συνεργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 <p>παντως και για το focus του φίλου που βλέπω δεν ειναι ακριβός</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.maxxparts.gr/ford-focus-ii-da_-1-4-80hp/antallaktika/antallaktika-service/set-imanta-chronismou'>http://www.maxxparts.gr/ford-focus-ii-da_-1-4-80hp/antallaktika/antallaktika-service/set-imanta-chronismou</a></p> <p> </p> <p>εργατικά εχω ακούσει απο 50-150 αναλογα πως θα σε κόψουν και ποσο απατεωνες ειναι οι μαστορες στο εκαστοτε συνεργείο</p> Ηρέμησε δεν είναι απατεώνες απλά αν στο κάνει ο ίδιος ο μάστορας και όχι υπάλληλος θέλει πιο πολλά, είναι όπως τα κομμωτήρια. Χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ηρέμησε δεν είναι απατεώνες απλά αν στο κάνει ο ίδιος ο μάστορας και όχι υπάλληλος θέλει πιο πολλά, είναι όπως τα κομμωτήρια. Χαχα Νομιζω οτι ειναι στο τοπ 10 των επαγγελματων που εχουν απατεωνες... Και εχω και φιλους μηχανικούς που μαλωνουμε για να τους πληρωσω τα σερβις οποτε ξερω πολλα απο μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ηρέμησε δεν είναι απατεώνες απλά αν στο κάνει ο ίδιος ο μάστορας και όχι υπάλληλος θέλει πιο πολλά, είναι όπως τα κομμωτήρια. Χαχα Νομιζω οτι ειναι στο τοπ 10 των επαγγελματων που εχουν απατεωνες... Και εχω και φιλους μηχανικούς που μαλωνουμε για να τους πληρωσω τα σερβις οποτε ξερω πολλα απο μεσα... Στην Ελλάδα όλοι έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα