xkostasx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω. Κατ' αρχήν έχω Win7 64bit και μου βγάζει ο υπολογιστής ότι είμαι συνδεδεμένος με δύο δίκτυα ταυτοχρόνως ένα οικιακό (εικονίδιο σπιτάκι) και ένα δημόσιο (εικονίδιο παγκάκι). Πως μπορώ να κρατήσω μόνο το οικιακό για πάντα; Γιατί ενώ έχω κάνει απενεργοποίηση το δημόσιο μου εμφανίζεται συνέχεια με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια δύο δίκτυα.Και έτσι δεν μου αφήνει να μπαίνω στο Internet. Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει τι να κάνω. Επίσης να πω ότι συνδέομαι με το Router πάντα ενσύρματα.
robin54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Στο παγκακι γράφει μη " αναγνωρισμενο δικτυο, χωρις προσβαση στο internet"?
robin54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Φυσιολογικό είναι και σε μένα το ιδιο γράφει!
xkostasx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω στο Internet.
robin54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αρα και στο σπιτακι σου γραφει το ιδιο! Εγινε ξαφνικα ή μολις συνδεθηκες για πρωτη φορα παρουσιαστηκε?
xkostasx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μόλις συνδέομαι για πρώτη φορά γίνεται αυτό. Κατόπιν πρέπει από τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσω το παγκάκι και στη συνέχεια με την εύρεση προβλημάτων να με αφήσει τελικά στο intenret έχοντας μόνο το σπιτάκι. Αλλά πρέπει αυτό να γίνεται κάθε φορά που συνδέομαι με επανεκκίνηση.
robin54 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου εχει τυχει ποτε , περιμενε κανενα πιο εμπειρο ή ανεβασε το θεμα σου εδω http://www.insomnia.gr/forum/30-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/που...συχναζουν!
rfc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για καποιο λογο εxεις κανει εγκατασταση καποιον δευτερο network adapter. Βρες τον απο το device manager και καντον uninstall. ή δωσε print screen (dev manager) να το δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα