Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα και έχω κολλήσει  και δεν ξέρω τι να κάνω. Κατ' αρχήν έχω Win7 64bit και μου βγάζει ο υπολογιστής ότι είμαι συνδεδεμένος με δύο δίκτυα ταυτοχρόνως ένα οικιακό (εικονίδιο σπιτάκι) και ένα δημόσιο (εικονίδιο  παγκάκι). Πως μπορώ να κρατήσω μόνο το οικιακό για πάντα; Γιατί ενώ έχω κάνει απενεργοποίηση  το δημόσιο μου εμφανίζεται συνέχεια με αποτέλεσμα να έχω συνέχεια δύο δίκτυα.Και έτσι δεν μου αφήνει να μπαίνω στο Internet. Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει τι να κάνω. Επίσης να πω ότι συνδέομαι με το Router πάντα ενσύρματα.

Δημοσ.

Αρα και στο σπιτακι σου γραφει το ιδιο!

Εγινε ξαφνικα ή μολις συνδεθηκες για πρωτη φορα παρουσιαστηκε?

Δημοσ.

Μόλις συνδέομαι για πρώτη φορά γίνεται αυτό. Κατόπιν πρέπει από τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσω το παγκάκι και στη συνέχεια με την εύρεση προβλημάτων να με αφήσει τελικά στο intenret έχοντας μόνο το σπιτάκι. Αλλά πρέπει αυτό να γίνεται κάθε φορά που συνδέομαι με επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Για καποιο λογο εxεις κανει εγκατασταση καποιον δευτερο network adapter. Βρες τον απο το device manager και καντον uninstall.  ή δωσε print screen (dev manager) να το δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...