Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!Πρωτα απο ολα χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους!Δευτερον οπως λεει το θεμα θελω να βοηθησω εναν φιλο μου να φτιαξει εναν καλυτερο υπολογιστη.Λοιπον εγω θα του δωσω CPU,Motherboard,Ram,PSU/τροφοδοτικο,καρτα γραφικων κια χρειαζομαστε ενα σκληρο τον οποιο θα βγαλει αυτος απο τον παλιο του υπολογιστη (ειναι συμβατος) μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να  κανω πριν τα "χωσω" ολα μεσα?(η συναρμολογηση θα γινει απο εμενα,και ναι εχω ξαναφτιαξει υπολογιστη αλλα απο την αρχη)χρειαζεται πχ format Η κατι τετοιο?Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια!Πρωτα απο ολα χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους!Δευτερον οπως λεει το θεμα θελω να βοηθησω εναν φιλο μου να φτιαξει εναν καλυτερο υπολογιστη.Λοιπον εγω θα του δωσω CPU,Motherboard,Ram,PSU/τροφοδοτικο,καρτα γραφικων κια χρειαζομαστε ενα σκληρο τον οποιο θα βγαλει αυτος απο τον παλιο του υπολογιστη (ειναι συμβατος) μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να  κανω πριν τα "χωσω" ολα μεσα?(η συναρμολογηση θα γινει απο εμενα,και ναι εχω ξαναφτιαξει υπολογιστη αλλα απο την αρχη)χρειαζεται πχ format Η κατι τετοιο?Ευχαριστω πολυ!

Μπερδεμένα όλα…. ή ξέρεις ή δεν ξέρεις τελικά! Με αυτά που αναφέρεις μάλλον αυτό που θα πετύχετε είναι να βραχυκυκλώσετε το μηχάνημα!! Καλύτερα να μεταβείτε σε κάποιον έμπειρο να σας κάνει συναρμολόγηση και ότι άλλο θέλετε...

Παρ αυτα σαφώς και πρέπει να κάνετε νέα εγκατάσταση εναλλακτικά θα βλέπετε restart (πιθανότατα) , μπλέ οθόνη κλπ.

Φιλικά.

Δημοσ.

όπα όπα... μπερδεύτηκα -_-

ο σκληρός άπλα τι είναι SATA η IDE? άμα είναι sata πρέπει να έχει και η μητρική sata , άμα είναι IDE πρέπει να έχει και η μητρική IDE.

όπως είπε και το παιδί από πάνω ναι θα χρειαστεί αλλιώς πρέπει να κάνεις cloning(κάπως έτσι λέγετε τώρα που να θυμάμαι :D)

και θα μπλέξεις , γιατί μπορεί τα αρχεία να είναι μολυσμένα και ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ και άστα , καλύτερά νέα εγκατάσταση.

Δημοσ.

@Giorgos65ert Ειπα ειναι συμβατος (SATA και ο σκληρος και η μητρικη) :) 
@Alldanews Ποια υπολοιπα? οπτικο μεσο δε θα βαλει κουτι το παλιο οπως και η οθονη :)

Δημοσ.

@Giorgos65ert Ειπα ειναι συμβατος (SATA και ο σκληρος και η μητρικη) :) 

@Alldanews Ποια υπολοιπα? οπτικο μεσο δε θα βαλει κουτι το παλιο οπως και η οθονη :)

Εννοεί τα υπόλοιπα hardware κομμάτια για να "δει προφανώς" αν είναι συμβατά…  :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...