Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως σε ένα τόσο ενδιαφέρον άρθρο ξέφυγαν τόσο πολύ τα σχόλια! Όσο για αυτούς που πιστεύουν πως ο καρκίνος είναι μυκητίαση τι να πω; Δημοκρατία έχουμε. Αφήστε τους όταν  τους πιάσει να βάλουν Lamisil.

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καρκινος σαφεστατα ειναι μυκητιαση, την οποια οι Μασωνοι μας κολλησαν με τα τοτε εμβολια κατα της νοσου των πουλερικων. Και οποιος εξυπνακιας διαφωνει, ας μου εξηγησει, πως γινετε εγω που δεν εκανα το εν λογω εμβολιο να μην εχω καρκινο, οεο? 

• Like 3
Δημοσ.

Το wire δεν γράφει π...ες όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Το πραγματικά εκπληκτικό βρίσκεται στο abstract που δημοσιεύτηκε στο Science, που α μη τι άλλο είναι 100% έγκυρο.

Δημοσ.

Το wire δεν γράφει π...ες όπως ειπώθηκε παραπάνω.

Το πραγματικά εκπληκτικό βρίσκεται στο abstract που δημοσιεύτηκε στο Science, που α μη τι άλλο είναι 100% έγκυρο.

Άσε με να ξέρω καλύτερα τι π** γράφει το Wired...απλά υπάρχουν πολλά επίπεδα δημοσιογραφικής αμάθειας έτσι ώστε η άγνοια ενός θέματος να οδηγήσει σε έναν χαζό τίτλο: 

Σωστός τίτλος : 

Protein That Can Edit Other Proteins Without DNA Blueprint Discovered

Παραπλανητικός τίτλος LvL 1

Wired: 

Scientists Discover the First Protein That Can Edit Other Proteins

Παραπλανητικός τίτλος LvL 2

Insomnia

Ανακαλύφθηκε η πρώτη πρωτεΐνη που δημιουργεί άλλες πρωτεΐνες

Παραπλανητικός  τίτλος LvL 3

In.gr

Μοριακός ριζοσπάστης Πρωτεΐνη βρέθηκε να αψηφά δόγμα της Βιολογίας

• Like 1
Δημοσ.

θα ψεκασω και θα τον σκοτωσω! B) :cool:

Άμα φάω μανιτάρι (μυκητας) πλευρωτους κατα προτιμιση και σου φτυσω μεσ το στομα θα δεις εσυ..

Δημοσ.

Άμα φάω μανιτάρι (μυκητας) πλευρωτους κατα προτιμιση και σου φτυσω μεσ το στομα θα δεις εσυ..

γινε λιγο ακομα σιχαμα. μπορεις.

• Like 1
Δημοσ.

Με λίγο διάβασμα πάντως βρίσκει κάποιος εύκολα ότι ο Tullio Simoncini καταδικάστηκε (πρωτοδίκως; ) σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για το θάνατο ασθενή του στον οποίο έδινε ...σόδα για να καταπολεμήσει τον καρκίνο!

http://archiviostorico.corriere.it/2006/maggio/21/Medico_condannato_omicidio_colposo_co_10_060521029.shtml

(στα ιταλικά, με ένα google translate βγάζεις άκρη)

Επίσης υπάρχουν πολλά άρθρα που αντιμετωπίζουν με τον αναμενόμενο σκεπτικισμό τις μεθόδους του καθώς και κρατικοί φορείς/οργανισμοί που έχουν αποφανθεί ότι η "θεραπεία" που προτείνει είναι επικίνδυνη.

Το βασικό όμως στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει έναν επιστήμονα είναι ότι δεν έχει ακολουθήσει την επιστημονική μέθοδο, ούτε έχει φροντίσει να δημοσιοποιήσει πραγματικά στοιχεία επιστημονικής έρευνας, αντιθέτως πλασάρεται με τρόπο που θυμίζει έντονα telemarketing!

Δυστυχώς οι Ιταλοί ιατροί που προσπαθούν να κονομήσουν με παρόμοιους τρόπους δεν σπανίζουν.

Έχω παρατηρήσει ότι συχνά, ακόμα και στις ειδήσεις ή σε έγκυρες εφημερίδες, αναφέρονται νέες ρηξικέλευθες "θαυματουργές" θεραπευτικές μέθοδοι.

• Like 1
Δημοσ.

δε μου αρκεί..

Για να κρίνεις επιστήμονες ιατρούς σημαίνει ότι γνωρίζεις, διδαχθηκες και σπούδασες κάτι που σε καθιστά ανώτερο. Τι είναι αυτό δε μας λες όμως.

Και σε παρακαλώ.. Μη με εξευτελίζεις άλλο.. Μη με κάνεις ρόμπα δε αντέχω άλλη ντροπή..

Γιατι ,ενας επιστημονας τι ειναι ακριβως και δεν μπορει να κριθει ? Θεος επι της γης ? οτι θες λες ? στην ελληνικη κοινωνια εχουμε δει πολλες φορες επιστημονες και ειδικα Ιατρους  ,να φιγουραρουν πισω απο τα καγκελα φυλακων......ή μηπως αγνοεις το γεγονος γυρω απο φιλους-γνωστους-συγγενεις σου ,διαφορα περιστατικα με γνωματευσεις ακυρες ή γιατροι ιδιας ειδικοτητας να γνωματευουν αλλα πραγματα ο καθενας.......αυτοι δεν ειναι επιστημονες που τοσο υπερασπιζεσαι ? και θεωρεις οτι δεν πρεπει να κρινονται ? Ας μας πουν και εμας ΕΝΑΝ ορισμο για τον Καρκινο και μετα τα λεμε.....υπαρχουν εκατονταδες ορισμοι για τον καρκινο διοτι ουτε οι γιατροι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα και φυσικα ιαση δεν μπορουν να βρουν για ευνοητους λογους ....ολοι καταληγουν στην χημειοθεραπεια για οικονομικους γνωστους λογους !!!

Δημοσ.

Γιατι ,ενας επιστημονας τι ειναι ακριβως και δεν μπορει να κριθει ? Θεος επι της γης ? οτι θες λες ? στην ελληνικη κοινωνια εχουμε δει πολλες φορες επιστημονες και ειδικα Ιατρους  ,να φιγουραρουν πισω απο τα καγκελα φυλακων......ή μηπως αγνοεις το γεγονος γυρω απο φιλους-γνωστους-συγγενεις σου ,διαφορα περιστατικα με γνωματευσεις ακυρες ή γιατροι ιδιας ειδικοτητας να γνωματευουν αλλα πραγματα ο καθενας.......αυτοι δεν ειναι επιστημονες που τοσο υπερασπιζεσαι ? και θεωρεις οτι δεν πρεπει να κρινονται ? Ας μας πουν και εμας ΕΝΑΝ ορισμο για τον Καρκινο και μετα τα λεμε.....υπαρχουν εκατονταδες ορισμοι για τον καρκινο διοτι ουτε οι γιατροι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα και φυσικα ιαση δεν μπορουν να βρουν για ευνοητους λογους ....ολοι καταληγουν στην χημειοθεραπεια για οικονομικους γνωστους λογους !!!

Δημοσ.

Μακάρι να trollάρεις.

ή απλά παραληρείς. Χανεις επαφή με το περιβάλλον.. Ανησυχητικά πράγματα. Είπα εγω ότι οι Επιστήμονες ειναι αλάνθαστοι;

Όπως ο πλακατζής μπορεί να βάλει το πλακάκι πιο στραβά, ο μηχανικός να ξεχάσει να σφίξει το μπουλόνι ή ο ηλεκτρονικός μπερδέψει την πολικότητα έτσι και ο γιατρός άνθρωπος ειναι κάνει λάθη. Αλλά εφόσον ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το έχεις με τη φάση για να λες ότι ο καρκίνος ειναι μύκητας άστο γι αυτούς που το κατέχουν.

Δημοσ.

(τέλεια, περίμενα να μην με αφήσει να δημοσιεύσω απάντηση μόνο με παράθεση, που ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω)

ευτυχως .....γιατι ετσι θα σταματησεις να μου στελνεις προσωπικα μηνυματα φιλε μου !!!! 

Μακάρι να trollάρεις.

ή απλά παραληρείς. Χανεις επαφή με το περιβάλλον.. Ανησυχητικά πράγματα. Είπα εγω ότι οι Επιστήμονες ειναι αλάνθαστοι;

Όπως ο πλακατζής μπορεί να βάλει το πλακάκι πιο στραβά, ο μηχανικός να ξεχάσει να σφίξει το μπουλόνι ή ο ηλεκτρονικός μπερδέψει την πολικότητα έτσι και ο γιατρός άνθρωπος ειναι κάνει λάθη. Αλλά εφόσον ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το έχεις με τη φάση για να λες ότι ο καρκίνος ειναι μύκητας άστο γι αυτούς που το κατέχουν.

μονο που ο πλακάς ,μηχανικος,ηλεκτρονικος ,το λαθος τους θα στοιχισει σε χρημα.....του τελευταιου δεν θα στοιχισει χρημα μονο ,αλλα και η ζωη !!! προφανως δεν εισαι εσυ σε φαση και γραφεις αμπελοφιλοσοφιες αυτη την ωρα !

Δημοσ.

ευτυχως .....γιατι ετσι θα σταματησεις να μου στελνεις προσωπικα μηνυματα φιλε μου !!!! 

μονο που ο πλακάς ,μηχανικος,ηλεκτρονικος ,το λαθος τους θα στοιχισει σε χρημα.....του τελευταιου δεν θα στοιχισει χρημα μονο ,αλλα και η ζωη !!! προφανως δεν εισαι εσυ σε φαση και γραφεις αμπελοφιλοσοφιες αυτη την ωρα !

Γιατί μια γείωση που δεν έχει μπει στην σουκο, μια ρεζέρβα με χαλαρές βίδες και ένας βαριεστημένος οικοδόμος δε στοιχίζουν ζωές ε; Ναι ναι ξέρω με ξεφτιλίζεις

παλι

Δημοσ.

Γιατί μια γείωση που δεν έχει μπει στην σουκο, μια ρεζέρβα με χαλαρές βίδες και ένας βαριεστημένος οικοδόμος δε στοιχίζουν ζωές ε; Ναι ναι ξέρω με ξεφτιλίζεις

παλι

Δε το κανω εγω......Μονος σου το κανεις !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...