londinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Αποφάσισα να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να αποκτήσω 2ο μόνιτορ για τη χρήση του Η/Υ μου. Έχω μια Samsung Syncmaster SA350 22' με απόκρηση 2ms (ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος τα 2 χρόνια που την είχα), που θα χαρίσω στον αδελφό μου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αγοράσω 2 monitors κατα προτίμηση 2 ίδια. Χρήση : Εργασίες Γραφείου (Office-Mails) λίγο web development, ελάχιστη επεξεργασία εικόνας και τέλος gaming 2-3 ώρες την εβδομάδα max όταν θέλω να ξεχαστώ λίγο από τη δουλειά. Κόστος : Οι καιροί είναι δυσκολοι και γιαυτό το λόγω επιθυμώ κάτι λογικό σε κόστος. (Ιδανικά κάτω απο 300 ευρώ και για τις 2 οθόνες) Χαρακτηριστικά : Οποσδήποτε 1920pxs ΟΙ 2 ερωτήσεις μου: 1)Προτείνετε να παραμείνω στις 22 ίντσες ή να πάω για 2 24άρες?????? 2)Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά που έθεσα ως σύνολο που ξέρετε και είσαστε ικανοποιημένοι??? Θα χαρώ να ακούσω γνώμες και να το συζητήσουμε Φιλικά Londinaras
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 2 x http://www.skroutz.gr/s/4448191/LG-24MP55HQ.html μεσα στο budget θα προτεινα 2 p2414h η u2414h αλλα βγαινουν εκτος budget,εχω την p2414h και ειμαι ευχαριστημενος συνολικα ειναι καλη οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα