TSMGeorge Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το πρόβλημα είναι ότι ο κώδικας πάει κάτω από το <?php tag. Οκ! το κάνω {TAB} αλλά μετά στην επόμενη γραμμή πάλι με επιστρέφει πίσω. Είναι πολύ σπαστικό. Αφού το βάζω πιο μέσα με Tab, γιατί η επόμενη γραμμή (μετά από {enter}) με πηγαίνει πίσω. Πως μπορώ να το φτιάξω;
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση (πιθανόν κάποιο auto-indentation) αλλά αν κάνεις shift+enter τι κάνει?Πολλοί editors τα χωρίζουν έτσι... Enter / Shift+EnterBέβαια το λογικό είναι αυτό που λες... Tο έχω παρατηρήσει με το sublime σε περιπτώσεις όπου που δεν καταλάβαινε τι κώδικα έγραφες.Δηλαδή σε Sass/Less το indentation παίζει ρόλο... αν καμιά φορά δεν έχω γυρισμένο το syntax σε Sass ή Less το auto-indentation δεν λειτουργεί...Επίσης με το Shift+Enter με πάει στην αρχή της γραμμής... Σε εσένα μπορεί να τα έχει ανάποδα.
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γίνεται έτσι Αλλά δε βλέπω κανένα νόημα στο να το κάνεις. Είναι όλο το αρχείο σου indented 4 κενά παραπάνω. Σα να αφήνεις 2 πόντους στο τετράδιο από την αρχή όλων των γραμμών ανεξαιρέτως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα