Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ποιες ειναι οι μνημες σου ακριβως για να δω στην επισημη σελιδα που πρεπει να ειναι?

πανω στις μνημες εχει ετικετουλα... :-)

Δημοσ.

καλησπερα,

τις βλεπει και συγχρονισει σωστα τις μνημες με λιγο πιο ψηλα timmings αλλα δεν τρεχει..

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ανανεωσεις ολους τους οδηγους απο τις επισημες ιστιοσελιδες και να δεις συμπεριφορα

για να μην μπεις στη διαδικασια να κανεις καθαρη εγκατασταση λειτουργικου απο την αρχη που ειναι πιο χρονοβορο και βλεπεις... :-)

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Λογικά θα υπάρχουν και άλλα απλά αν θυμάμαι καλά κάπου στο εξάμηνα είχα κάνει format Και επίσης έχω τρέξει κατα καιρούς προσπαθώντας να κάνω διαορα προγράματα που μπορεί να τα διαγράφουν. Δεν μπορώ να πω κατι με σιγουριά...

Drivers ε.... οκ :/ Μέχρι και το bios κανα update την προηγούμενη εβδομαδα και το τελευταίο που σκέφτομαι ειναι να πάρω UPS. μπας και...

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη, πριν απο οτιδηποτε αλλο, βαλε το SP1 (βασικοτατο, το οποιο δεν εχεις) και αφου τελειωσεις μ αυτο, περνα μια βολτα απο το Windows Update για τα υπολοιπα updates του λειτουργικου.

Δημοσ.

Ε οχι για να το κάνω αυτό απλά τα καίω σε ένα CD και τα βάζω απο πάνω? Θα υπάρξουν αλλαγές στα αρχεία? Επίσης να πω πως έχω κλείσει ότα τα updates.

• Moderators
Δημοσ.

Ε οχι για να το κάνω αυτό απλά τα καίω σε ένα CD και τα βάζω απο πάνω? Θα υπάρξουν αλλαγές στα αρχεία?

To Service Pack 1 ειναι update των Windows 7. Δεν εχει σχεση με τα αρχεια του χρηστη.

Επίσης να πω πως έχω κλείσει ότα τα updates.

Το ξερω πως δεν εχεις κανει updates, πριν ακομα το δηλωσεις και αυτος ειναι ο λογος που ειπα οτι ειπα στο post #21.

FYI, μια απο τις χειροτερες-αν οχι η χειροτερη-τακτικες που μπορει να ακολουθησει κανεις, ειναι να μην κανει update το λειτουργικο του συστημα.

Δημοσ.

Ο λόγος ειναι γιατί πάει και βάζει διάφορα που δεν θέλω να γίνουν εγκατάσταση...Anyway κάνω restart και πάνω να τα εφαρμόσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...