poscore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σας, εδώ και ένα χρόνο παλεύω με διάφορα για να βρω τον λόγο που μου προκαλέί μπλέ οθόνη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει η να προτείνει ιδέες? Έχω ξεμείνει!ευχαριστώ πολύ!!!!
driftingcris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 για αρχη τρεχεις memtest86 αν ολα οκ τρεχεις hd sentinel. και βλεπουμε
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 τρεξε το bluescreen viewer. ποσταρε το screenshot. η απλα δωσε μας το dump αρχειο για να δουμε κ εμεις τι τρεχει. εχεις προσθεσει καμια συσκευη τωρα τελευταια??
poscore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τον σταθερό τον έφτιαξα εγώ. Θέλω να πω part part. Είχα προσθέσει μια ακριβώς ίδια (άλλα 4 gb RAM) αλλά έβγαζε και πριν απο αυτό πρόβλημα. Χρειάζονται χαρακτηριστικά; Να τα δώσω; Να ρωτήσω το dump αρχείο που βρίσκεται; :/
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 windows\minidump εκει αποθηκευονται ανεβασε τα αρχεια καπου και δωσε μας το λινκ διαβασε αυτο http://www.howtogeek.com/163452/everything-you-need-to-know-about-the-blue-screen-of-death/
robin54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 και αυτό http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/?hl=%20blue%20%20screen
poscore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ίσως βοηθάει καθόλου; Αν όχι θα δώσω το minidump.
quantium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ίσως βοηθάει καθόλου; Αν όχι θα δώσω το minidump. λογικα καποιος οδηγος/driver ειναι...δεν εκατσε σωστα αλλα επειδη δεν φαινεται η ενοτητα 'bug check string' στο αρχειο που ανεβασεσ σωστα ή ανεβασε το αρχειο minidump ή ανοιξε το πεδιο ωστε να δουμε ακριβως τι λεει.... και θα βγαλουμε ακρη...
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ίσως βοηθάει καθόλου; Αν όχι θα δώσω το minidump. Διάβασε το link που έδωσε robin54 στο μήνυμα #7. Τελείωσε με όλα τα hardware tests και άμα όλα βγουν καθαρά τότε βλέπουμε.
poscore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ορίστε. Επίσης έχω μπουχτίσει με οδηγούς και τέτοια...το λινκ του φορουμ ηταν το πρωτο που είχα κάνει. Στη RAM έτρεχε 2 ώρες 2 φορες το τεστ δεν βρήκε τπτ. Κι όμως το error είναι σtον πυρήνα και στο google λέει πως φταίνε οι RAM...για αυτο εκανα και thread 010215-13977-01.zip
quantium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 που τις εχει χρονισει η μητρικη τις ραμ σε τι timings-συχνοτητα και ρευμα?
poscore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτο να το δω απο BIOS? CPUZ? Η κάπου αλλού; :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα