Ελληνίκη Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πριν δω το z3 της Sony ειναι πως το z2 εχει 10.1" οθονη. Αλλα μολις ειδα και το z3 που εχει υποδοχη καρτας nanoSim μπερδευτηκα.Ποιο απο τα δυο να προτιμησω; Με ελκυει η μεγαλη οθονη, μιας και πλεον δεν εχω λαπτοπ αλλα με κερδιζει η καρτα Sim.Να πω πως το z2 παιρνει και πληκτρολογιο και βαση κλπ, για το z3 δεν εχω ψαξει...δεν ειχα αλλα κουραγια, αφου επι 10 ωρες εψαχνα tablet για να καταληξω στο Sony z2. Επισης θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Θα μπορω να βλεπω και livestreaming ταινιες απο διαφορες σελιδες;
kargo130 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βγαινει και το Ζ2 σε εκδοση LTE δηλαδη με καρτα sim https://www.skroutz.gr/s/4917296/Sony-Xperia-Tablet-Z2-LTE-16GB.htmlαρκετα πιο ακριβα βεβαια. Αν εισαι σε τοσο υψηλο μπατζετ παιζουν και τα ipad καθως και τα samsung galaxy tab s που εχουν και θεωρητικα καλυτερη οθονη Παντως εφοσον δεν εχεις λαπτοπ εγω θα ψαχνομουν και για windows tablet. Κατι τετοιο για παραδειγμα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LENOVO-MIIX3-10-30-10.1%27%27-Quad-Core-1.33-GHz-64GB---%2880HV0041GM%29,99452,480513,1742077.html?langId=-18 περιλαμβανει και θηκη πληκτρολογιο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από kargo130
Ελληνίκη Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Κάποια άλλη γνώμη να με διαφωτίσει κάποιος;
seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγω χτυπησα το Ζ2 στα 350 ευρω (εκδοση wifi). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συσκευη. Εννοείται οτι σε αυτο το μεγεθος την κρατας σπιτι. Επισης το ροοταρισα χωρις ν ακυρωθει η εγγυηση οπως συμβαινει στα samsung. Συνδιασε pie controls μαζι με Dolphin browser και εχεις μια τεραστια οθονη στα χερια σου. Οποτε Ζ2 απο μενα, ουτε συζητηση για μικροτερη οθονη. Με τον dolphin βλεπεις απο το gamato.n7ng για παραδειγμα streaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα