MinimalTech Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας. Έχω μια κάρτα γραφικών η οποία βγάζει μόνο δύο θύρες DVI και τίποτα άλλο. Θέλω να αναβαθμίσω την οθόνη μου με την Dell U2415 η οποία δεν παρέχει ούτε VGA ούτε DVI (παρά μόνο DisplayPort και HDMI). Αν την αγοράσω, θα μπορεί να λειτουργήσει με το PC μου; Η σύνδεση μπορεί να γίνει απλά με κάποιον αντάπτορα; Γιατί διάβασα κάπου ότι οι αντάπτορες έχουν προβλήματα και ίσως δε δουλέψουν ή ότι ίσως χρειαστώ αντάπτορα με τσιπάκι και όχι "απλό"... Τι ισχύει από όλα αυτά και τι πρέπει να αγοράσω για την περίπτωσή μου; Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 με έναν αντάπτορα απο θηλυκό dvi σε αρσενικό hdmi θα κάνεις την δουλειά σου. εναλλάκτικά μπορείς να αγοράσεις καλώδιο με την ιδια συνδεσμολογία.
MinimalTech Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 με έναν αντάπτορα απο θηλυκό dvi σε αρσενικό hdmi θα κάνεις την δουλειά σου. εναλλάκτικά μπορείς να αγοράσεις καλώδιο με την ιδια συνδεσμολογία. Οπως; Μπορείς να μου προτείνεις συγκεκριμένα κάποιον/ποιους; Εσύ το έχεις κάνει και δουλεύει σίγουρα; Επίσης στην DELL, εκτός από το PC μου που έχει DVI θέλω να συνδέω και άλλους υπολογιστές με D-SUB αν χρειαστεί. Υπάρχει αντίστοιχο καλώδιο και για D-SUB σε HDMI;
MinimalTech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, κάποιος που να το έχει κάνει και να του δουλεύει (με HDMI ή DisplayPort);;
ppetr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κατι τετοιο θες http://www.techstores.gr/product/36735/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-dvi-logilink-adapter-dvi-d-%CE%B1%CF%81%CF%83.-hdmi-%CE%B8%CE%B7%CE%BB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα