manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω το συγκεκριμενο case της thermaltake και θελω να εγκασταστησω στο pc μου την gigabyte 6870 oc. Η καρτα εχει μηκος 38cm, και δε χωραει με τιποτα στο κουτι εκτος και αν αφαιρεσω το tray των σκληρων δισκων. Ομως δεν φαινεται να ξεβιδωνει ή οτιδηποτε. Καμια ιδεα ? Εδω φαινεται κιολας
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 29 εκατοστα ειναι η καρτα.Επισης δεν βλεπω να ξεβειδωνει,οποτε ξεκινα να κοβεις
manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σωστα εχεις δικαιο.. length 29 δε το προσεξα. Και μενα στην αρχη μου φανηκε υπερβολικο.. τι 38 ?!? Πως ακριβως θα το κοψω ..
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σιδεροπριονο κατα προτιμηση.Βγαλε τον σκληρο αν το κοψεις,να μην τρανταζεται
manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 οκ απ' οτι βλεπω ειναι και σχετικα φθηνα. οποτε θα το επιχειρησω μονος μου. σε ευχαριστω.
Whitefanged Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με 2άρι ή 3άρι τρυπάνι στην κεφαλή του πριτσινιού (λογικά θα είναι 8 σύνολο) θα απομακρύνεις το cage χωρίς να κάνεις αγριότητες. Αν κόψεις, οπωσδήποτε λίμα μετά, για να μην κοπείς εσύ ή κάποιο καλώδιο.
vaiosgtr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εαν το cage δισκων ειναι στερεωμένο με πριτσινια, οπως ειπε ο Whitefanged, με ενα μικρο τρυπανακι μπορείς ευκολα να το αφαιρέσεις. οσο για τον δισκο μην ανυσηχεις υπαρχει χωρος ελεγξε αν εχει πριτσινια και ξαναγράψε μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα