manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω το συγκεκριμενο case της thermaltake και θελω να εγκασταστησω στο pc μου την gigabyte 6870 oc. Η καρτα εχει μηκος 38cm, και δε χωραει με τιποτα στο κουτι εκτος και αν αφαιρεσω το tray των σκληρων δισκων. Ομως δεν φαινεται να ξεβιδωνει ή οτιδηποτε. Καμια ιδεα ? Εδω φαινεται κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 29 εκατοστα ειναι η καρτα.Επισης δεν βλεπω να ξεβειδωνει,οποτε ξεκινα να κοβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σωστα εχεις δικαιο.. length 29 δε το προσεξα. Και μενα στην αρχη μου φανηκε υπερβολικο.. τι 38 ?!? Πως ακριβως θα το κοψω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σιδεροπριονο κατα προτιμηση.Βγαλε τον σκληρο αν το κοψεις,να μην τρανταζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manospan32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 οκ απ' οτι βλεπω ειναι και σχετικα φθηνα. οποτε θα το επιχειρησω μονος μου. σε ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με 2άρι ή 3άρι τρυπάνι στην κεφαλή του πριτσινιού (λογικά θα είναι 8 σύνολο) θα απομακρύνεις το cage χωρίς να κάνεις αγριότητες. Αν κόψεις, οπωσδήποτε λίμα μετά, για να μην κοπείς εσύ ή κάποιο καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εαν το cage δισκων ειναι στερεωμένο με πριτσινια, οπως ειπε ο Whitefanged, με ενα μικρο τρυπανακι μπορείς ευκολα να το αφαιρέσεις. οσο για τον δισκο μην ανυσηχεις υπαρχει χωρος ελεγξε αν εχει πριτσινια και ξαναγράψε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα