Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/panasonic-sc-btt465-p-PER.703710 Κάνοντας μια γρηγορη ερευνα για το προϊον βρήκα τα εξης- Για wlan χρειαζεστε στικάκι της panasonic που κανει 45+ ευρω.- HDMI δεν εχει δυο θυρες αλλα μια.- Μάλλον δεν εχει dlna (δεν ειδα πουθενα dlna certified)- Συμφορουμιτης γράφει οτι δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους (δεν το χω επιβεβαιωσει ο ιδιος) Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από Antretng
dobro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4853167/Panasonic-SC-BTT465.html ok, για ελλαδα ειναι μια χαρα προσφορα..... αλλα..... οι ''φτωχοι'' γερμανοι .......200€ στις 14/12 http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4319412_-sc-btt465-panasonic.html 1
hyperionthetitan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 καλή τιμή φαίνεται. στο Skroutz επόμενη τιμή είναι στα 339,00 ενώ στο ιστορικό ήδη ότι έχει πάει μέχρι 299,00. Άρα μιλάμε για την πιο χαμηλή τιμη που εχει ποτέ το συγκεκριμένο. http://www.skroutz.gr/s/4853167/Panasonic-SC-BTT465.html
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ναι για ελλαδα εχει οντως χαμηλη τιμη.Τωρα το αν αξιζει τα λεφτα του το μοντελο ειναι αλλο θεμα. Εμενα με προβληματισαν λιγο τα θεματακια που γραψα πανω.
dobro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 παντως το κιτρινομαγαζο το εχει τωρα 10€ πιο χαμηλα απο την τελευταια του προσφορα στο φυλλαδιο 141118 του νοεμβριου.
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Βασικα πλησιαζουν και οι εκπτωσεις τωρα.
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 45e extra για wifi και φυσικά ούτε λόγος για ασύρματους δορυφόρους. Είμαι και εγώ στο ψάξιμο, το έβλεπα λίγο σήμερα, αλλα φαντάζομαι με τις εκπτώσεις θα δούμε καλύτερα πράγματα.
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι παραπληροφορουν οπως τα γραφουν. Γραφει wlan και οχι δυνατοτητα για περιφερειακο wlan. Να επισημανω ομως στα θετικα του ειναι οτι ολα τα ηχεια εχουν tweeter σε αντιθεση με αρκετα ακριβοτερα μοντελα.
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν παίζουν ελληνικούς υπότιτλους, μεγάλη απάτη. πήρα εν ετη 2015 την εταιρία και μου λέει, αν σας αρέσει εμεις έτσι πουλάμε 10 χρόνια τώρα. μόνο ενσωμάτωση μπορείς να κάνεις... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από Konstantin77 1
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 δεν παίζουν ελληνικούς υπότιτλους, μεγάλη απάτη. πήρα εν ετη 2015 την εταιρία και μου λέει, αν σας αρέσει εμεις έτσι πουλάμε 10 χρόνια τώρα. μόνο ενσωμάτωσει μπορείς να κάνεις... εισαι σιγουρος για αυτο; Μιλαμε για το ιδιο μοντελο;
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 φίλε μο, δε μιλάω στον αέρα, πήρα το 405 (η ίδια σειρά, με τα μικρά μπροστά ηχεία και πήρα πριν 1 μήνα την αντιπροσωπία. Άσε που σε mp4 δεν παίζει καν υπότιτλους (μου έδωσε η κόρη μου μια σειρά τηλεοπτική σε mp4) και το έψαξα μέχρι που βρήκα ότι και στις συμπιέχεις που παίζει υπότιτλους ΔΕΝ παίζει ελληνικά (αποθήκευσα το αρχείο με δίφορους τρόπους για να είμαι σίγουρος) και πήρα την αντιπροσωπία!! με ύφος 1000 βασιλειάδων μου λεέι ότι δεν θα γίνει τίποτα (γιατί της είπα ένα update είναι στο λογισμικό).
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ωχ, δεν εχουν ελληνικο encoding; Δεν εχει ουτε UTF-8 ? Δοκιμασε μπας και παιζει σε utf-8 μηπως και βολευτεις ετσι. Κάνε μετατροπη στους χαρακτηρες. Λοιπον αυτο που λες το γραψα και στο αρχικο ποστ. Αρα μονο ως ηχοσυστημα αξιζει... αν δεν παιζεις μεσω της tv 5.1 ή media player ή htpc και συνδεση με οπτικη καλυτερα να κοιταξουμε τιποτα αλλο. ( +media player βγαινει τελικα ακριβο)
Konstantin77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 τα πάντα όλα δοκίμασα... μόνο ένα ειδικό encoder για panasonic δε δοκίμασα (το βρήκα σε ένα forum) ακόμα αλλά νομίζω ότι απλώς τα μετατρέπει σε utf-8. Μακάρι να το αγοράσουν και άλλοι και να το επιστρέψουν εντός ορίων μπας και βάλει μυαλό η εταιρία, μόνο έτσι γίνεται δουλειά τελικά στο ελλαδιστάν. εγώ προσπάθησα αλλά είχε περάσει 1μηνας οταν το κατάλαβα... εντωμεταξύ κάπου έχει και επιλογή γλώσσας υποτίτλων (βάζεις ένα κωδικό που βλέπεις στο μανυάλι) αλλά κάτι μου εξήγησαν ότι αυτό είναι άσχετο, δε θυμάμαι τώρα τι κάνει, πάντως ΟΧΙ να αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες...(το δοκίμασα και αυτό). Θα το εκτιμούσα ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ για όποιον ακόμα το σκέφτεται να το αγοράσει να πάρει πρωτα τηλ την panasonic να τους τα σπάσει για το ότι πουλάν στην ελληνική αγορά χωρίς υποστήριξη σε ελληνικούς χαρακτήρες. Με ρωτούσαν υποτιμητικά αν γράφει κάτι τέτοιο να φανταστείτε (συγκεκριμένα για ελληνικούς χαρακτήρες), και τη ρωτούσα ποια είναι η επίσημη γλώσσα το ελληνικού κράτους...
Antretng Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καντο utf-8 και λογικα θα εισαι οκ. Αλλα ναι μαλακια ειναι. Εγω βαριεμαι να μετατρεπω τα αρχεια.
Konstantin77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καντο utf-8 και λογικα θα εισαι οκ. Αλλα ναι μαλακια ειναι. Εγω βαριεμαι να μετατρεπω τα αρχεια. το δοκίμασα λέμε...το μονο που εμεινε είναι να βρω έναν μετατροπέα από ελληνικά σε greeklish, αλλά κατάντια, ξερω γω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα