Προς το περιεχόμενο

Αγορα samsung galaxy s3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει το GT I9300 και το GT I9305. Το 1ο έχει 1gb ram και δεν είναι 4g, ενώ το δεύτερο έχει 2gb ram και είναι 4g. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές διαφορές.

Δημοσ.

Υπάρχει το GT I9300 και το GT I9305. Το 1ο έχει 1gb ram και δεν είναι 4g, ενώ το δεύτερο έχει 2gb ram και είναι 4g. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές διαφορές.

http://www.bestprice.gr/item/2153316915/samsung-galaxy-s3-16gb-lte-i9305.html#item-featuresαυτο θα παρω ευχαριστω πολυ!!! για την βοηθεια

Δημοσ.

Το S3 LTE εχει αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση Kit Kat?

Ναι. Η δικαιολογία της σάμμυ που δεν έδωσε στο απλό ήταν η έλλειψη ραμ, για αυτό έφαγε σουτ από μένα στον 1 χρόνο

Δημοσ.

Ναι. Η δικαιολογία της σάμμυ που δεν έδωσε στο απλό ήταν η έλλειψη ραμ, για αυτό έφαγε σουτ από μένα στον 1 χρόνο

Ναι,σωστα.Το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμόμουν. Ξέφτίλα,1 χαρά θα την "σήκωνε" την KitKat το απλό S3.το έκανε για να προωθήσει το S3 LTE και τα επόμενά της μοντέλα. Και ακόμα να φτιάξει το σιχαμένο touchwiz που χρειάζεται 2Gb ram και πάνω.Πρεπει να πάρεις απο S4 και πάνω για να μην έχεις lag.Marketing.

Και το κερασάκι στην τούρτα το knox που φοβάσαι να κάνεις ακόμα και root.

Δημοσ.

Ναι,σωστα.Το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμόμουν. Ξέφτίλα,1 χαρά θα την "σήκωνε" την KitKat το απλό S3.το έκανε για να προωθήσει το S3 LTE και τα επόμενά της μοντέλα. Και ακόμα να φτιάξει το σιχαμένο touchwiz που χρειάζεται 2Gb ram και πάνω.Πρεπει να πάρεις απο S4 και πάνω για να μην έχεις lag.Marketing.

Και το κερασάκι στην τούρτα το knox που φοβάσαι να κάνεις ακόμα και root.

Υπάρχουν τρόποι να γίνει χωρίς πρόβλημα ρουτ, παρόλα αυτά αν και ασχολούμαι με την πληροφορική επαγγελματικά 15 χρόνια δεν το έκανα. Δεν γούσταρα να μπλέξω. Αν εξαιρέσεις το λαγκ, ήταν φοβερό τηλ. Χαίρομαι όμως πολύ που το έδιωξα και τώρα ζω τον έρωτα μου με το G3.

Δημοσ.

εγω εχω το απλο s3 και τρεχω το lollipop ανετοτατα και ειναι πολυ πιο γρηγορο και πρακτικο απο το 4.3 που το ειχε κολλησει η sammy

Με root προφανώς και custom rom

Δημοσ.

Να διευκρινίσουμε οτι το S III ΔΕΝ αποτελεί συμφέρουσα αγορά αυτή τη περίοδο. Για κανένα λόγο. Εκτός κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο στα 100 ευρώ. Προτιμότερο το S III Neo.

To S III στα 249 ευρώ στο skroutz είναι πεταμένα λεφτά από το παράθυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Να διευκρινίσουμε οτι το S III ΔΕΝ αποτελεί συμφέρουσα αγορά αυτή τη περίοδο. Για κανένα λόγο. Εκτός κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο στα 100 ευρώ. Προτιμότερο το S III Neo.

To S III στα 249 ευρώ στο skroutz είναι πεταμένα λεφτά από το παράθυρο.

αρα τι αξιζει να παρω γυρω στα 200 ευρω ?

Δημοσ.

εγω εχω το απλο s3 και τρεχω το lollipop ανετοτατα και ειναι πολυ πιο γρηγορο και πρακτικο απο το 4.3 που το ειχε κολλησει η sammy

Καλά έκανες εφόσον μπορείς,απο το να βρίζεις απο το lag.

αρα τι αξιζει να παρω γυρω στα 200 ευρω ?

Κάνε αναζήτηση και θα βρείς αρκετά θέματα μέχρι 200€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...