iWantPC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θα αγορασω το samsung galaxy s3 αλλα δεν ξερω το καλυτερο μοντελο μπορει καποιος να μου το πει εαν το ξερει
Iris_89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει το GT I9300 και το GT I9305. Το 1ο έχει 1gb ram και δεν είναι 4g, ενώ το δεύτερο έχει 2gb ram και είναι 4g. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές διαφορές.
iWantPC Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει το GT I9300 και το GT I9305. Το 1ο έχει 1gb ram και δεν είναι 4g, ενώ το δεύτερο έχει 2gb ram και είναι 4g. Δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές διαφορές. http://www.bestprice.gr/item/2153316915/samsung-galaxy-s3-16gb-lte-i9305.html#item-featuresαυτο θα παρω ευχαριστω πολυ!!! για την βοηθεια
carrypizza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 http://www.bestprice.gr/item/2153316915/samsung-galaxy-s3-16gb-lte-i9305.html#item-featuresαυτο θα παρω ευχαριστω πολυ!!! για την βοηθεια αυτο που θα παρεις ειναι το καλυτερο μοντελο s3 με τα 2 gb ραμ και 4g προχορα στην αγορα αφοβα
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το S3 LTE εχει αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση Kit Kat?
GianniSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το S3 LTE εχει αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση Kit Kat? Ναι. Η δικαιολογία της σάμμυ που δεν έδωσε στο απλό ήταν η έλλειψη ραμ, για αυτό έφαγε σουτ από μένα στον 1 χρόνο
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Η δικαιολογία της σάμμυ που δεν έδωσε στο απλό ήταν η έλλειψη ραμ, για αυτό έφαγε σουτ από μένα στον 1 χρόνο Ναι,σωστα.Το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμόμουν. Ξέφτίλα,1 χαρά θα την "σήκωνε" την KitKat το απλό S3.το έκανε για να προωθήσει το S3 LTE και τα επόμενά της μοντέλα. Και ακόμα να φτιάξει το σιχαμένο touchwiz που χρειάζεται 2Gb ram και πάνω.Πρεπει να πάρεις απο S4 και πάνω για να μην έχεις lag.Marketing. Και το κερασάκι στην τούρτα το knox που φοβάσαι να κάνεις ακόμα και root.
GianniSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ναι,σωστα.Το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμόμουν. Ξέφτίλα,1 χαρά θα την "σήκωνε" την KitKat το απλό S3.το έκανε για να προωθήσει το S3 LTE και τα επόμενά της μοντέλα. Και ακόμα να φτιάξει το σιχαμένο touchwiz που χρειάζεται 2Gb ram και πάνω.Πρεπει να πάρεις απο S4 και πάνω για να μην έχεις lag.Marketing. Και το κερασάκι στην τούρτα το knox που φοβάσαι να κάνεις ακόμα και root. Υπάρχουν τρόποι να γίνει χωρίς πρόβλημα ρουτ, παρόλα αυτά αν και ασχολούμαι με την πληροφορική επαγγελματικά 15 χρόνια δεν το έκανα. Δεν γούσταρα να μπλέξω. Αν εξαιρέσεις το λαγκ, ήταν φοβερό τηλ. Χαίρομαι όμως πολύ που το έδιωξα και τώρα ζω τον έρωτα μου με το G3.
carrypizza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εγω εχω το απλο s3 και τρεχω το lollipop ανετοτατα και ειναι πολυ πιο γρηγορο και πρακτικο απο το 4.3 που το ειχε κολλησει η sammy
GianniSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εγω εχω το απλο s3 και τρεχω το lollipop ανετοτατα και ειναι πολυ πιο γρηγορο και πρακτικο απο το 4.3 που το ειχε κολλησει η sammy Με root προφανώς και custom rom
carrypizza Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 cm 12 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-cyanogenmod-12-t2936990
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Να διευκρινίσουμε οτι το S III ΔΕΝ αποτελεί συμφέρουσα αγορά αυτή τη περίοδο. Για κανένα λόγο. Εκτός κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο στα 100 ευρώ. Προτιμότερο το S III Neo. To S III στα 249 ευρώ στο skroutz είναι πεταμένα λεφτά από το παράθυρο. 1
iWantPC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Να διευκρινίσουμε οτι το S III ΔΕΝ αποτελεί συμφέρουσα αγορά αυτή τη περίοδο. Για κανένα λόγο. Εκτός κι αν μιλάμε για μεταχειρισμένο στα 100 ευρώ. Προτιμότερο το S III Neo. To S III στα 249 ευρώ στο skroutz είναι πεταμένα λεφτά από το παράθυρο. αρα τι αξιζει να παρω γυρω στα 200 ευρω ?
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εγω εχω το απλο s3 και τρεχω το lollipop ανετοτατα και ειναι πολυ πιο γρηγορο και πρακτικο απο το 4.3 που το ειχε κολλησει η sammy Καλά έκανες εφόσον μπορείς,απο το να βρίζεις απο το lag. αρα τι αξιζει να παρω γυρω στα 200 ευρω ? Κάνε αναζήτηση και θα βρείς αρκετά θέματα μέχρι 200€.
johnyboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 motorola moto g 2014 που είναι οτι καλύτερο παίζει σε αυτά τα λεφτά.έχει και μπόλικες custom rom ενώ το s3 neo δεν έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα