qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλά εμένα μου έχει "χτυπήσει" black σε λάπτοπ στο χρόνο, αλλά και πάλι αυτά είναι τυχαία. Η συγκεκριμένη πρόταση σου πουλάει κυρίως το μίκρο μέγεθος το οποίο φυσικά δεν περιμένω να εκτιμήσουν όλοι. Αυτό πάντως που εκτιμώ εγώ σε φορητούς ειδικα σε usb 3.0 είναι τις έτοιμες υλοποιήσεις, μιας και έχω δει διάφορα με τους controller των θηκών που κυκλοφορούν. Τέλος τα πολύ σημαντικά μου αρχεία τα έχω σε πανω απο ένα σκληρό οπότε δε θα κάτσω να ασχοληθώ για την υποτιθέμενη αξιοπιστία ή μη του κάθε δίσκου. Το μόνο καλο του να πάρεις κάτι που έχει 5 χρόνια εγγύηση είναι οτι νιώθεις πως θα υπάρξει αντικατάσταση αν γίνει η στραβή για πολύ μεγαλύτερο διάστημα το οποίο είναι βεβαίως σημαντικό, αλλά ασφάλεια για τα αρχεία μου δε νιώθω με κανένα δίσκο γιατί όλα μπορεί να χαλάσουν. Στη δική μου περιπτωση seagate δε μου έχει χαλάσει ποτέ. Τυχαίο; Βεβαίως, αλλά δε θα κάτσω να πω ότι η seagate είναι η καλύτερη, ενώ η WD είναι για πέταμα. Ανάλογα τη περίσταση θα ψωνισω και απο τους δύο και για όσο το δυνατόν πιο μικρο φορητό θα πάρω απο τη μόνη εταιρεια που ασχολείται να βγάλει κάτι τέτοιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν πιστευε η ιδια η Seagate στο προιον της, δεν θα το εδινε με μονο 2 χρονια εγγυηση. Καλη η εμφανιση αλλα αν δεν συνοδευεται απο ποιοτητα, δεν εχει νοημα. κι η RAM που έχει "lifetime" είναι αθάνατη ε? LOL 2
loic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι σχεση εχει η εγγυηση ενος δισκου με αυτη της RAM? Πορτοκαλια με μηλα ενα πραγμα... Επισης... εγραψα πουθενα οτι οι Black ειναι αθανατοι? Εσυ πιστευεις οτι τα 5 χρονια εγγυηση ειναι κολπο marketing για να πηγαινουμε σα ζωα και να τους αγοραζουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 σύμφωνα με την λογική σου όσα περισσότερα χρόνια εγγύηση τόσα πιο αξιόπιστο το προϊόν... δεν χρειάζεται να το γράψεις, βγαίνει από το παραπάνω... όχι, τα πληρώνουμε τα παραπάνω χρόνια, δεν μας τα δίνουν τσάμπα επειδή ξέρουν ότι δεν θα χαλάσει το προϊόν τους...
qsis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 όχι, τα πληρώνουμε τα παραπάνω χρόνια, δεν μας τα δίνουν τσάμπα επειδή ξέρουν ότι δεν θα χαλάσει το προϊόν τους... Ακριβώς, εκτός αν μιλάμε για apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα