Hal9000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γιορτάζοντας τα 35 χρόνια λειτουργίας της, η Seagate, ο γνωστός κατασκευαστής σκληρών δίσκων, παρουσιάζει αυτές τις ημέρες στην έκθεση CES, τον Seven, τον πιο λεπτό εξωτερικό σκληρό δίσκο της αγοράς, βασισμένο στην τεχνολογία USB 3.0.Με μόλις 7 χιλιοστά πάχος, ο νέος εξωτερικός δίσκος της Seagate έχει χωρητικότητα 500GB, με το αλουμινένιο περίβλημα να κρύβει τα εσωτερικά μέρη ενός κλασσικού σκληρού δίσκου ενώ η εξωτερική του εμφάνιση είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Το βάρος του Seven είναι στα 150 γραμμάρια ενώ είναι συμβατός με τα Windows XP SP3 και άνω καθώς και το OS X 10.6 και άνω. Περισσότερες τεχνικές προδιαγραφές για τις επιδόσεις του Seven δεν έχουν γίνει γνωστές, με τη Seagate να δίνει έμφαση στην επίσημη ιστοσελίδα της στο πάχος της συσκευής αλλά και στον σχεδιασμό. Η κυκλοφορία του Seven συμπίπτει με την κυκλοφορία του πρώτου εμπορικά διαθέσιμου 5.25 σκληρού δίσκου για προσωπικούς υπολογιστές από την Seagate πριν από 35 χρόνια. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα με τιμή $100 και η οποία θα συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση. Site: Seagate Seven
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο στη Seagate που προσφέρει πραγματικά φορητούς σκληρούς σε απίστευτα μικρές διαστάσεις. Έχω το Seagate slim τον οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά και είμαι φοβερά ευχαριστημένος, αν κοιτούσα τώρα κάτι νέο θα κοιτούσα σίγουρα ξανά πρόταση της (μιλάμε για μικρό φορητό πάντα) Η τιμή του seven περιμένω να πέσει σημαντικά πάντως, το 100αρικο μου φαίνεται υπερβολή και δε βλέπω λόγο να μην κανει το πολύ 50.. 2
Human Soul Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Kρύβουν αν είναι hdd,ssd ή hybrid..Ούτε στα manuals κατάφερα να βρω τι είναι. Ξέρει κανείς τι είναι τελικά;
x_vagos_x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεδομένου πως είναι 500 και όχι 512gb και πως η τιμή του προβλέπεται στα $100, εικάζω πως θα ειναι απλός HDD. Ούτε SSD ούτε hybrid.
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Κανας momentus thin στις 5400 θα είναι ssd δε παίζει θα ηταν πολύ πιο ακριβός και υβριδικός δεν υπάρχει κανένας λόγος Ο δικός μου Seagate slim πάντως τον παραπάνω momentus thin που λέω έχει που για δεδομένα σε συνδυασμό με USB 3.0 είναι παραπάνω από μια χαρά.. Έχω 90 MB/s write και 110 read
ixthy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ας καταφέρει η Seagate να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και τα slim να περισσεύουν.
efkairiakos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλή εταιρία είναι παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...
panacync Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Seagate 7. Χάστε τα δεδομένα σας τώρα και με στυλ. Sic. 6
Oxygene Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ούτε 1 ΜΒ δεν εμπιστεύομαι πλέον σε Seagate
drakoulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Oύτε εγώ κάνενα mb σε wd και samsung είναι χάλια.
loic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν πιστευε η ιδια η Seagate στο προιον της, δεν θα το εδινε με μονο 2 χρονια εγγυηση. Καλη η εμφανιση αλλα αν δεν συνοδευεται απο ποιοτητα, δεν εχει νοημα. 1
qsis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πόσους φορητούς ξέρετε με πάνω από δύο χρόνια;
loic Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 qsis, on 04 Jan 2015 - 9:27 PM, said:Πόσους φορητούς ξέρετε με πάνω από δύο χρόνια; Βγαζει η WD με 3 χρονια, αλλα δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη... Τεσπα, η δικη μου αποψη και αυτο που προτρεπω συνηθως καποιον να κανει, ειναι να αγορασει καποιον Black με 5 χρονια εγγυηση + μια θηκουλα USB. Ακομα και αν θελει 2ΤΒ ή 3TB, να "σπασει" τα δεδομενα σε περισσοτερους Black. Ετσι θα εχει και μικροτερη χασουρα αν υπαρξει failure σε καποιον... πραγμα σπανιο στους Black.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα