iCyd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 One luv (Μελισσια) Sake tattoo (Χαλανδρι) Uncle Paul +1 για τα παραπανω. Οσο για ταττοο το μονο που εχω να σου πω ειναι να σκεφτεις καλα τι θες να κανεις ακριβως,δηλαδη μην δεις το σχεδιο και απο τον ενθουσιασμο σου πεις "φυγαμε". Μελετησε το και μετα βαρα το! Οσο για τις αποψεις του καθενος,απο το ενα αφτι να μπαινουν απο το αλλο να βγαινουν! Ειναι καθαρα δικο σου θεμα,εσυ επιλεγεις,πανω σου το χτυπας! Αυτα απο εμενα Υ.Γ Παιδια γνωμη για μαγαζια που χτυπανε ταττοο ζητησε ο ανθρωπος,ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ή ΟΧΙ ! 1
livefreeordie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω την επιθυμία να έχω κάτι που να μου θυμίζει κάποιον που έχει φύγει από την ζωή, οι στιγμές που περάσαμε καλές και κακές μου αρκούν . Σε καμιά περίπτωση δεν θα πετάξω τις φωτογραφίες άλλα δεν έχω την ανάγκη να δω τις φωτογραφίες για να τον θυμηθώ . Επειδη εσυ εχεις αυτην την γνωμη για αυτο το θεμα παει να πει πως αυτο ειναι το σωστο και πρεπει να εχουν την ιδια γνωμη κι οι υπολοιποι; Ελεος δηλαδη. Αν ο TS νιωθει καλυτερα ετσι εσενα δεν σου πεφτει λογος. 1
actorius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ξεθάβω λίγο για να ζητήσω κ εγώ γνώμες για Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μαγαζιού για να χτυπήσω το 1ο μου. Έχω το σχέδιο έτοιμο, ένα μικρό γεωμετρικό - συμμετρικό για την κάτω πλευρά του καρπού. Έχω προλάβει μέχρι τώρα να συζητήσω μόνο με Popeye Loves Olive στην πλατεία Α.Ειρήνης και έμεινα ευχαριστημένος με το παιδί εκεί, αλλά είπα να το ψάξω και άλλο. Δεν ξέρω αν έχει εμπειρία κάποιος απο εκεί. Θέλω να περάσω και απο sake. Το One luv δεν το ήξερα, αλλά αφου το προτείνετε θα πάω μια βόλτα. Και μια noobικη ερώτηση με την ευκαιρία. Ετοιμάζομαι να βγάλω κάρτα εθελοντή αιμοδότη και στα ερωτηματολόγια αιμοδοσίας που συμπληρώνεις γράφει οτι αν έχεις tattoo, δε μπορείς να δώσεις αίμα. Προφανώς έχουν αλλάξει τα στανταρ υγιεινής στα tattoo studios απο τα βάθη των 70s που φτιάχτηκαν οι κανόνες αιμοδοσίας, αλλά δε θέλω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Δηλαδή θα προτιμήσω να μην το χτυπήσω αν είναι να μη μπορώ να γραφτώ εθελοντής.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ξεθάβω λίγο για να ζητήσω κ εγώ γνώμες για Αθήνα. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μαγαζιού για να χτυπήσω το 1ο μου. Έχω το σχέδιο έτοιμο, ένα μικρό γεωμετρικό - συμμετρικό για την κάτω πλευρά του καρπού. Έχω προλάβει μέχρι τώρα να συζητήσω μόνο με Popeye Loves Olive στην πλατεία Α.Ειρήνης και έμεινα ευχαριστημένος με το παιδί εκεί, αλλά είπα να το ψάξω και άλλο. Δεν ξέρω αν έχει εμπειρία κάποιος απο εκεί. Θέλω να περάσω και απο sake. Το One luv δεν το ήξερα, αλλά αφου το προτείνετε θα πάω μια βόλτα. Και μια noobικη ερώτηση με την ευκαιρία. Ετοιμάζομαι να βγάλω κάρτα εθελοντή αιμοδότη και στα ερωτηματολόγια αιμοδοσίας που συμπληρώνεις γράφει οτι αν έχεις tattoo, δε μπορείς να δώσεις αίμα. Προφανώς έχουν αλλάξει τα στανταρ υγιεινής στα tattoo studios απο τα βάθη των 70s που φτιάχτηκαν οι κανόνες αιμοδοσίας, αλλά δε θέλω να αντιμετωπίσω πρόβλημα. Δηλαδή θα προτιμήσω να μην το χτυπήσω αν είναι να μη μπορώ να γραφτώ εθελοντής. Μπορεις κανονικα. Για 2-3 μηνες στην αρχη δεν μπορεις. Στο λεω σαν εθελοντης και με καμποσα τατουαζ Geometric πιστευω το Sake ειδικευεται περισσοτερο αλλα και στο One luv κανουν πολυ καλη δουλεια. 2
nikoskon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλή δουλειά με σωστές τιμές και το Medusa στα Εξάρχεια.Επισυνάπτω φρέσκο δείγμα δουλειάς. 5
nikoskon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ποιός είδε τον χάρο και δεν φοβήθηκε;! 1
tzizzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 απο την στιγμη που εχεις τατουαζ δε μπορεις να δωσεις αιμα ΠΟΤΕ? η απλα για καμποσο καιρο αφου εχεις κανει το τατουαζ?
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 απο την στιγμη που εχεις τατουαζ δε μπορεις να δωσεις αιμα ΠΟΤΕ? η απλα για καμποσο καιρο αφου εχεις κανει το τατουαζ? Έχει απαντήσει ο spect 5 μηνύματα πιο πάνω. Μπορείς μετά από λίγο καιρό. 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλή δουλειά με σωστές τιμές και το Medusa στα Εξάρχεια. Επισυνάπτω φρέσκο δείγμα δουλειάς. Χέρι η πόδι είναι;
xifiassamsung Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 οφ τοπικ μοουντ ον πολυ ενδιαφερουσα μια μαυριλα φορ λαιφ να δω τι αλλο επιφυλασει η μοδα. μετα απτα μποτακια μποξερ καποτε,τα σκουλαρικα στο αριστερο αυτι,τα ραστα,τα ξεχειλωμενα αυτια μετα,τωρα εχει τατουαζ κ η κουτση μαρια. Προοδος,πασχιζεις να ξεχωριζεις κ καλα κ τελικα καταληγεις ιδιος με ολους. "μα το τατου το κανεις για σενα μονο κ σημαινει κατι ξεχωριστο" κ ο αλλος λεει ψαχνω για σχεδιο.. ναι οκ εγινε. Σα να λες ψαχνω ονομα παιδιου κ να μην εχεις καν γκομενα.λολ οφ τοπικ μοουντ οφ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης της μόδας είναι να έχει κάποιος άποψη για όλα και να κρίνει πράγματα που δεν του πέφτει λόγος γιατί νομίζει ότι είναι γαματος 6
nikoskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 οφ τοπικ μοουντ ον πολυ ενδιαφερουσα μια μαυριλα φορ λαιφ να δω τι αλλο επιφυλασει η μοδα. μετα απτα μποτακια μποξερ καποτε,τα σκουλαρικα στο αριστερο αυτι,τα ραστα,τα ξεχειλωμενα αυτια μετα,τωρα εχει τατουαζ κ η κουτση μαρια. Προοδος,πασχιζεις να ξεχωριζεις κ καλα κ τελικα καταληγεις ιδιος με ολους. "μα το τατου το κανεις για σενα μονο κ σημαινει κατι ξεχωριστο" κ ο αλλος λεει ψαχνω για σχεδιο.. ναι οκ εγινε. Σα να λες ψαχνω ονομα παιδιου κ να μην εχεις καν γκομενα.λολ οφ τοπικ μοουντ οφ. Η όλη φάση, με τα tattoos, σε ζορίζει κάπου & κλωτσάς; Για αυτό κάνε ησυχία, όπως δείχνει και το tattoo που ακολουθεί: 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα