Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εγω απλα θα σου πω αν βγει πολλες ωρες το σχεδιο μην τον αφησεις να σε χτυπαει πανω απο 4 ωρες εγω εκανα 2 πενταμισα ωρα ραντεβου για να βγει σε δυο επισκεψεις και με τεντωσε πρηξιμο πεταξε χρωμα σε ενα σημειο και πονος απο το πρηξιμο(για την ακριβεια ιδιως στο τελευταιο το τελευταιο διωρο ηταν λες και με χαραζε με κοπιδια) Στο μεγαλο που εκανα βαρουσα απο 7 - 10 ωρες χωρις θεμα
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Στο μεγαλο που εκανα βαρουσα απο 7 - 10 ωρες χωρις θεμα δεν προτινεται σιγουρα μετα τις 4 ωρες.Το δερμα σου ρε μερακλη δεν πριστηκε?Εμενα το χερι μου ειχε γινει λες εκανα 500 επαναληψεις 200κιλα βαρακια.Περα του οτι στις 5μιση ωρες και μετα δεν επερνε χρωμα.Εκτος και αν ο δικος μου δεν ηξερε να βαραει. Δεν ξερω αν εχει σημασια το οτι καναμε μονο ενα 5λεπτο break για τσιγαρο
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 η φυση του ανθρωπου ειναι αυτη.Ανεκαθεν αυτη ηταν.Ακομα και αυτοι που το παιζουν κοντρα στο ρευμα αυτο κανουν σε πολλους τομεις.Εκτος και εισαι απο αυτους που εχουν αγορασει μια καλυβα πανω στα βουνα και την εχεις δει ερημιτης. Για την ακριβεια ως ενα βαθμο ειναι και υγειες θα ελεγα να το κανεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ειδικα καοπια σημεία αρκετα αλλα αυτος δεν ειναι και λογος για να σταματησω!
visualizer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή συγκρινεις το να έχεις ένα σπίτι στην πόλη με το να κάνεις ένα τατουάζ ; Το παράδειγμα σου είναι εκτός τόπου και χρόνου μιας και η μετακίνηση στις πόλεις έγινε καθαρά για βιοποριστικους λογούς μιας και δεν υπήρχαν δουλειες στα χωριά .
lalic13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτους που κραζουν νμολις ακουσουνε καποιον οτι θελει να κανει tattoo. δικαιωμα του καθενος ειναι τι θελει να κανει.και μονο που βγαίνει καποιος και κραζει καποιν αλλον που θελει να κανει τατου,χωρις καν να τον ξερει,χωρις καν να ξερει αν το εχει σκεφτει καλα η για ποιο λογο θελει να το κανει,δειχνει ποσο κομπλεξικος ειναι.δεν μπορεις να γενικευεις το θεμα και να βγαζεις ολο το κοσμο καγκουρες και οτι το κανουνε επειδη απλα ειναι μια μοδα.σιγουρα η πλειοψηφια ανηκει σαυτη τη κατηγορια αλλα δεν το κανουν ολοι γιαυτο το λογο.και στη τελικη δεν θα κανουμε πανω σου ταττοο για σε κοφτει τοσο. και η παροιμια μαλλον σε κατι τυπους σα κιεσενα παει,γιατι η μοδα τωρα ειναι να κραζεις οποιον βλεπεις ναχει τατοο.
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή συγκρινεις το να έχεις ένα σπίτι στην πόλη με το να κάνεις ένα τατουάζ ; Το παράδειγμα σου είναι εκτός τόπου και χρόνου μιας και η μετακίνηση στις πόλεις έγινε καθαρά για βιοποριστικους λογούς μιας και δεν υπήρχαν δουλειες στα χωριά . δεν ηταν παραδειγμα μου η μετακινηση και ουτε αυτοι που πανε να ζησουν σαν ερημιτες πηγαινουν λογο δουλειας ή για βιοπορισικους λογους.Εννοω οτι ειναι εμφυτο και φυσιολογικο να προσπαθησεις να κανεις αυτο που κανουν οι πολλοι, και αυτο λεω οτι συμβαινει απο αρχαιοτατων χρονων. Επισης οσο βλακωδες ειναι η πληρης αντιγραφη της μοδας το ιδιο βλακωδες ειναι να μην ακολουθεις καθολου την μοδα επειδη ενω μπορει να σου αρεσει μονο και μονο για να λες οτι πηγαινεις κοντρα στο ρευμα.Πχ εχω εναν φιλο που παντα ηθελε τατου αλλα τωρα δεν κανει επειδη δεν θελει να ανοικει στην μαζα,μεγας μπουφος για εμενα. Επισης σχολιαζεις κατι για το οποιο δεν ξερεις στην ουσια ,απλα υποθετεις ποιος σου λεει εσενα οτι τα τατου μου δεν τα εχω εδω και 15 χρονια που σιγουρα δεν ηταν της μοδας στην ελλαδα τουλαχιστον
visualizer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εγω δεν μπορω να καταλαβω αυτους που κραζουν νμολις ακουσουνε καποιον οτι θελει να κανει tattoo. δικαιωμα του καθενος ειναι τι θελει να κανει.και μονο που βγαίνει καποιος και κραζει καποιν αλλον που θελει να κανει τατου,χωρις καν να τον ξερει,χωρις καν να ξερει αν το εχει σκεφτει καλα η για ποιο λογο θελει να το κανει,δειχνει ποσο κομπλεξικος ειναι.δεν μπορεις να γενικευεις το θεμα και να βγαζεις ολο το κοσμο καγκουρες και οτι το κανουνε επειδη απλα ειναι μια μοδα.σιγουρα η πλειοψηφια ανηκει σαυτη τη κατηγορια αλλα δεν το κανουν ολοι γιαυτο το λογο.και στη τελικη δεν θα κανουμε πανω σου ταττοο για σε κοφτει τοσο. και η παροιμια μαλλον σε κατι τυπους σα κιεσενα παει,γιατι η μοδα τωρα ειναι να κραζεις οποιον βλεπεις ναχει τατοο. Δεν έκραξα κανέναν άπλα έγραψα την άποψη μου.Εγώ στα 15 είχα σκουλαρίκια και ντυνόμουν ανάλογα με την μόδα γιατί πολύ άπλα δεν είχα προσωπικοτητα και αντέγραφα ότι έβλεπα..αυτό πιστεύω συμβαίνει και στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα κάνεις τατουάζ το όνομα κάποιου που έχει πεθάνει , να το κάνεις ως τι ; ως ένδειξη σεβασμού ; για να μην το ξεχάσεις ; το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνεις ως απλή αντιγραφή επειδή το έχεις δει από άλλους.Τον σεβασμό τον δείχνεις όταν κάποιος είναι ζωντανός αν πρέπει να πεθάνει για έχεις την ανάγκη να του δείξεις σεβασμό τότε κάτι δεν πάει καλά.
kleo1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εντάξει ρε παιδιά την άποψη του είπε ο άνθρωπος ότι δε γουστάρει τα τατουαζ. κι εγώ τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ καραγκιοζιλίκι. αλλά οκ άποψη μου. άλλος θεωρεί βλακεία το κούρεμα μου (μου το έχουν πει μερικοί). από τη στιγμή που κάποιος γράφει σ ένα ανοιχτό φορουμ ο καθένας μπορεί να σχολιάσει. δε θέλει κάποιος να ακούει σχόλια; ε ας μη γράφει δημόσια αυτά που τον απασχολούν
chrisxkar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το τατου ειναι τεχνη σκετο τελειωνει εκει δεν χρειαζεται να σημαινει κατι και δεν αντικατοπριζει ουτε σεβασμο ουτε θρησκειες ουτε αγαπη αν θες να εχει ενα βαθυτερο νοημα για εσενα οκ δεκτο αλλα ως εκει.Οσον αφορα την προσωπικοτητα εγω τα εχω καλα με τον εαυτο μου για τους αλλους δεν με νοιαζει καν. Πολλοι οντως κανουν για χαζους λογους,ειχα γνωστη η οποια με γουσταρε και πηγε και χτυπησε τατου μονο και μονο επειδη της ειπα οτι μου αρεσουν οι γκομενες με τατου
lalic13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έκραξα κανέναν άπλα έγραψα την άποψη μου.Εγώ στα 15 είχα σκουλαρίκια και ντυνόμουν ανάλογα με την μόδα γιατί πολύ άπλα δεν είχα προσωπικοτητα και αντέγραφα ότι έβλεπα..αυτό πιστεύω συμβαίνει και στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα κάνεις τατουάζ το όνομα κάποιου που έχει πεθάνει , να το κάνεις ως τι ; ως ένδειξη σεβασμού ; για να μην το ξεχάσεις ; το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνεις ως απλή αντιγραφή επειδή το έχεις δει από άλλους.Τον σεβασμό τον δείχνεις όταν κάποιος είναι ζωντανός αν πρέπει να πεθάνει για έχεις την ανάγκη να του δείξεις σεβασμό τότε κάτι δεν πάει καλά. τι ενδειξη σεβασμου ρε φιλε;σιγα μη βαραω και προσοχη. σαν κατι που να στον θυμιζει παντα,και να ειναι πανω στο σωμα σου για παντα ναι.κατι στη μνημη του.μαυτη τη λογικη αν εχεις χασει καποιον συγγενη σου,πετα και εσυ τις φωτογραφιες,τα βιντεο και οτι δικο του εχεις που το κρατας για να τον θυμασαι.,γιατι οσο ζουσε του δειξες σεβασμο οποτε τωρα δεν χρειαζονται αυτα. εντάξει ρε παιδιά την άποψη του είπε ο άνθρωπος ότι δε γουστάρει τα τατουαζ. κι εγώ τα σιχαίνομαι και τα θεωρώ καραγκιοζιλίκι. αλλά οκ άποψη μου. άλλος θεωρεί βλακεία το κούρεμα μου (μου το έχουν πει μερικοί). από τη στιγμή που κάποιος γράφει σ ένα ανοιχτό φορουμ ο καθένας μπορεί να σχολιάσει. δε θέλει κάποιος να ακούει σχόλια; ε ας μη γράφει δημόσια αυτά που τον απασχολούν δεν ανοιξαμε τοπικ να ψηφισουμε αν σας αρεσουν τα tattoo.ζητησα την βοηθεια απο καποιο παιδι που εχει την εμπειρια.
visualizer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω την επιθυμία να έχω κάτι που να μου θυμίζει κάποιον που έχει φύγει από την ζωή, οι στιγμές που περάσαμε καλές και κακές μου αρκούν . Σε καμιά περίπτωση δεν θα πετάξω τις φωτογραφίες άλλα δεν έχω την ανάγκη να δω τις φωτογραφίες για να τον θυμηθώ .
Gio96 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έκραξα κανέναν άπλα έγραψα την άποψη μου.Εγώ στα 15 είχα σκουλαρίκια και ντυνόμουν ανάλογα με την μόδα γιατί πολύ άπλα δεν είχα προσωπικοτητα και αντέγραφα ότι έβλεπα..αυτό πιστεύω συμβαίνει και στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα κάνεις τατουάζ το όνομα κάποιου που έχει πεθάνει , να το κάνεις ως τι ; ως ένδειξη σεβασμού ; για να μην το ξεχάσεις ; το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνεις ως απλή αντιγραφή επειδή το έχεις δει από άλλους.Τον σεβασμό τον δείχνεις όταν κάποιος είναι ζωντανός αν πρέπει να πεθάνει για έχεις την ανάγκη να του δείξεις σεβασμό τότε κάτι δεν πάει καλά. Εσυ πες μου λιγο ρε φιλαρακι για ποιο λογο σκαλιζεις ετσι ενα τοσο προσωπικο θεμα?Μιλαει για τον χαμο του πατερα του και καθεσαι και αναλυεις χαζομαρες !Σε ρωτησε την γνωμη του για τον αν πρεπει να κανει τατουαζ η οχι?τα κομπλεξ σου πανε βγαλτα αλλου,εχει ο καθενας το πονο του ,εχει και τον καθε ασχετο να του κανει κριτικη σε κατι που αυτος εχει ηδη αποφασισει!Να σου πω κιολας οτι ουδεμια σχεση εχω με τα τατουαζ
Mikeasdf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έκραξα κανέναν άπλα έγραψα την άποψη μου.Εγώ στα 15 είχα σκουλαρίκια και ντυνόμουν ανάλογα με την μόδα γιατί πολύ άπλα δεν είχα προσωπικοτητα και αντέγραφα ότι έβλεπα..αυτό πιστεύω συμβαίνει και στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα κάνεις τατουάζ το όνομα κάποιου που έχει πεθάνει , να το κάνεις ως τι ; ως ένδειξη σεβασμού ; για να μην το ξεχάσεις ; το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνεις ως απλή αντιγραφή επειδή το έχεις δει από άλλους.Τον σεβασμό τον δείχνεις όταν κάποιος είναι ζωντανός αν πρέπει να πεθάνει για έχεις την ανάγκη να του δείξεις σεβασμό τότε κάτι δεν πάει καλά. Ε τοτε με την ιδια λογικα να μη θαβουμε τους ανθρωπους, να τους πεταμε στην θαλασσα γιατι ειναι πολυ μπαναλ η ταφη και καγκουρια ή αντιγραφη απο αλλους... Ο καθενας θρηνει διαφορετικα και καλο θα ηταν να μην κρινουμε χωρις να γνωριζουμε Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από Mikeasdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα