Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο η ηθική στη μέση, αλλά το ότι δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Θα το έχεις εσύ και πόσοι άλλοι ακόμα. Αν δεν έχεις πραγματικά δικό σου σχέδιο που να αξίζει να αποτυπωθεί για πάντα στο δέρμα σου και να έχει νόημα, καλύτερα να μην το κάνεις.

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο η ηθική στη μέση, αλλά το ότι δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Θα το έχεις εσύ και πόσοι άλλοι ακόμα. Αν δεν έχεις πραγματικά δικό σου σχέδιο που να αξίζει να αποτυπωθεί για πάντα στο δέρμα σου και να έχει νόημα, καλύτερα να μην το κάνεις.

bullshit

Κι εγώ το βλέπω "ανήθικο" να κλέβεις σχέδιο άλλου.

bullshit^2

Δημοσ.

Ειναι ξεφτιλα γενικα να αντιγραφεις/κλεβεις σχέδιο άλλου.
Μπομπερ δεν ξέρω αμα όντως το είπε αυτό ο Πάμπλο, πάντως δεν συμφωνώ. Δηλαδή όχι έτσι όπως είναι...θα έπρεπε να λέει great artists steal but never get caught.

Δημοσ.

Εάν κάποιος κάνει ένα τατουάζ για να νιώσει μοναδικός, τότε είναι λογικό να μην θέλει να το έχουνε άλλοι. 

Εάν κάποιος κάνει ένα τατουάζ απλά επειδή του αρέσει το σχέδιο, τότε δεν του καίγεται καρφί ποιος άλλος το έχει ή από πού το πήρε. 

Οπότε, εάν εσένα δεν σε πειράζει, πάρε όποιο σχέδιο θέλεις. 

Δημοσ.

ρε παιδια τι ανηθικο, στο ιντερνετ ανεβηκε, ο οποιοσδηποτε μπορει να το αντιγραψει.

"Ανήθικο" σε εισαγωγικά. Δεν είναι αμάρτημα, είναι μικροπρέπεια. Όπως δεν είναι ωραίο να αναπαράγεις φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, άρθρα κλπ χωρίς την άδεια του δημιουργού, έτσι δεν είναι ωραίο να κάνεις τατουάζ κάποιου άλλου.

Βρήκα και όρο: tattoo plagiarism

edit: υπάρχει ήδη ο όρος

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ξεφτιλα γενικα να αντιγραφεις/κλεβεις σχέδιο άλλου.

Μπομπερ δεν ξέρω αμα όντως το είπε αυτό ο Πάμπλο, πάντως δεν συμφωνώ. Δηλαδή όχι έτσι όπως είναι...θα έπρεπε να λέει great artists steal but never get caught.

σε καλο στουντιο ποτε δεν θα σου κανουν τατουαζ αλλου. παντα μα παντα θα κανουν δικο τους σχεδιο.

Εκτος αν πας απο πριν με δικο σου σχεδιο ετοιμο. Να πας με φωτογραφια απο τατουαζ και να τους πεις κανε μου οπως ειναι δεν παιζει

Δημοσ.

Εγώ πήγα με δικό μου αλλά επειδή ήταν λίγο σταβοχυμένο γιατί δεν έχω και πολύ ταλέντο μου το σουλούπωσε.

Δεν νομίζω πάντως να λένε όχι, ειδικά άμα είναι κανένα ακριβό μεγάλο σχέδιο γιατί να διώξουν τον πελάτη? Τα πολύ μεγάλα που γίνεται πανικός ίσως να το κάνουν. Μπορεί να το αλλάζουν και λίγο για ξεκάρφωμα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πήγα με δικό μου αλλά επειδή ήταν λίγο σταβοχυμένο γιατί δεν έχω και πολύ ταλέντο μου το σουλούπωσε.

Δεν νομίζω πάντως να λένε όχι, ειδικά άμα είναι κανένα ακριβό μεγάλο σχέδιο γιατί να διώξουν τον πελάτη? Τα πολύ μεγάλα που γίνεται πανικός ίσως να το κάνουν. Μπορεί να το αλλάζουν και λίγο για ξεκάρφωμα.

οσο μεγαλο και να ειναι το τατουαζ αν τους πας φωτογραφια ενα τατουαζ και τους πεις θελω ακριβως αυτο τα σοβαρα τατουατζιδικα δε θα στο κανουν. Θα στο αλλαξουν λιγο. Θα βαλει ο αρτιστι την πινελια του,το υφος του, θα αλλαξει γραμμες κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Κι άμα θέλεις κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν πιάνουν τα χέρια σου να το ζωγραφίσεις μόνος σου αλλά υπάρχει το σχέδιο έτοιμο στο ιντερνετ, τι κάνεις;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιας και λέτε για τατού και με ενδιαφέρει κάτι σχετικό. Έχετε να προτείνετε κανένα μαγαζί προς τα δυτικά/κέντρο για piercing στο αυτί?

Τι να προσέξω?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

θελω να κανω ενα tatoo στον ώμο μου.

to ταττο αφορα τον πατερα μου που εχασα προσφατα.εχω την ιδεα αλλα δεν εχω το σχεδιο.εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο για να το σχεδιασω μαζι του;

• Moderators
Δημοσ.

Για να μην αναφερεις πολη λογικα εισαι Αθηναιος που πιστευει οτι ολη η Ελλαδα ειναι Αθηνα και για αυτο δεν το διευκρινιζεις απο την αρχη.

Αν πας σε στουντιο της προκοπης θα σε βοηθησουν οποιο και αν ειναι αυτο αλλα τσεκαρε

One luv (Μελισσια)

Sake tattoo (Χαλανδρι)

Uncle Paul

Δημοσ.

εγω απλα θα σου πω αν βγει πολλες ωρες το σχεδιο μην τον αφησεις να σε χτυπαει πανω απο 4 ωρες εγω εκανα 2 πενταμισα ωρα ραντεβου για να βγει σε δυο επισκεψεις και με τεντωσε πρηξιμο πεταξε χρωμα σε ενα σημειο και πονος απο το πρηξιμο(για την ακριβεια ιδιως στο τελευταιο το τελευταιο διωρο ηταν λες και με χαραζε με κοπιδια)

Δημοσ.

παιδια καλησπερα.

θελω να κανω ενα tatoo στον ώμο μου.

to ταττο αφορα τον πατερα μου που εχασα προσφατα.εχω την ιδεα αλλα δεν εχω το σχεδιο.εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο για να το σχεδιασω μαζι του;

αν και βγαινω λιγο εκτος με το αρχικο ερωτημα σου αλλα ελπιζω να το κανεις επειδη το θες και οχι να ειναι ενας τροπος για να ξεπερασεις το θεμα που εγινε.δηλαδη αν το κανεις με σκοπο να τον θυμασαι αλλα δεν σου αρεσουν τα tatu τοτε υπαρχουν και αλλοι τροποι.και παλι συγνωμη για το Offtopic

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...