sookie Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 <p>Μην το πολυσκεφτεσαι γιατι στο τελος δεν θα κανεις τιποτα και θα χαθεις στο να κανω αυτο ή εκεινο , και αμα ειναι ετσι μετα? Ωχ, και αν αυτος νομιζει εκεινο? Απλα μη! Σκεψου το αντικειμενο μιλα με τον αρτιστ πες του τι εχεις στο μυαλο σου πες του να σου προτεινει ιδεες και το προχωρατε μαζι. </p><br> <p> </p><br> <p>ΓΙα τον πονο αν δεν τον νοιωσεις δεν θα καταλαβεις. Εγω στο 2ο τατουαζ μετα το 5ωρο σερι με χτυπηουσε στο καλαμι και ενοιθωα να μου κανει τατουαζ απευθειας στον εγκεφαλο. </p><br>Έχεις δικιο δίκιο για αυτό που λες αλλα δν ειναι οι σκέψεις μου τοσο για το πως θα ναι αλλα περισσότερο για το να με σιγουρη οτι το θέλω και για τον πονο τι να πω αν το θελω να τον κάνω θα το υπομηνω. 5ωρο?? Κανονικα πανψ απο δυο ωρες δεν τ κανουν η με διάλειμμα η με αλλη συνεδριά? Κ τι ήταν που εκανες αν θες? :3
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 χα η σημερινη (ή αυριανη δεν ξερω ακομη) θα ειναι ολοημερη. Ισως 8 ωρες καθαρου χτυπηματος. ΕΙναι και πως αντεχει ο καθενας. Αν κανεις το πρωτο μετα τα αλα θα θες να τα κανεις ετσι και αλιως.. Ειχα κανει ενα koigon (koifish dragon) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όχι και Εσύ δεν είσαι πουθενα εκεί κοντά..
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όχι και Εσύ δεν είσαι πουθενα εκεί κοντά.. Ξέρεις που είμαι...
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έβγαλες άκρη με το τατουάζ σου; Εγώ χτες έκανα τελικά το πρωτο σιζον. Πολύ πόνος. Το βράδυ μετά το τατουάζ ήμουν με πονοκέφαλο και πυρετό και ακόμη ο κώλος μου είναι πιασμενος από το χτύπημα. Σε μια βδομάδα η συνέχεια
sookie Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έβγαλες άκρη με το τατουάζ σου;<br><br> Εγώ χτες έκανα τελικά το πρωτο σιζον. Πολύ πόνος. Το βράδυ μετά το τατουάζ ήμουν με πονοκέφαλο και πυρετό και ακόμη ο κώλος μου είναι πιασμενος από το χτύπημα. Σε μια βδομάδα η συνέχεια Χαχα ναι εβγαλα κάπως ευχαριστώ που το κανες το τατου?
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Έβγαλες άκρη με το τατουάζ σου; Εγώ χτες έκανα τελικά το πρωτο σιζον. Πολύ πόνος. Το βράδυ μετά το τατουάζ ήμουν με πονοκέφαλο και πυρετό και ακόμη ο κώλος μου είναι πιασμενος από το χτύπημα. Σε μια βδομάδα η συνέχεια Ας ξανασχολιάσω, ταλαιπωρία! Πλάκα κάνω, ό,τι αρέσει στον καθένα
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μασάνε ωρέ τα παλικάρια? Ε λίγο xD Δεν είναι μόνο για τον πόνο και την ταλαιπωρία, είναι και ότι δεν μου αρέσουν κι αισθητικά
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι μόνο για τον πόνο και την ταλαιπωρία, είναι και ότι δεν μου αρέσουν κι αισθητικά Βασικά το έγραψα για τον Spect Όσο για αυτό που λες δεν αντιλέγω, αρκεί αυτό που βαράνε να έχει μια άλφα αισθητική. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σοοκι στο one love το κάνω και είμαι φουλ ευχαριστημένος γιατί ο αρτιστ παίζει να γουστάρει πιο πολύ από εμένα το πρότζεκτ και κάνει φανώ τις δουλειές. Και τεχνικά έχει εμπειρία οπότε δεν χάνουμε χρόνο κτλ. Δεινοσαυρακι Ναι πονάνε τα παλικάρια και πολύ μάλιστα. Ζιο τατουάζ με τατουάζ διαφέρει. Π.χ. αστέρι σε αγκώνα Ναι είναι να τον χτυπάς όλη μέρα. Αύτο που κάνω τώρα αντικειμενικά είναι άρρωστο (με την θετική έννοια και δεν το λέω Επειδή είναι δικό μου) 1
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σοοκι στο one love το κάνω και είμαι φουλ ευχαριστημένος γιατί ο αρτιστ παίζει να γουστάρει πιο πολύ από εμένα το πρότζεκτ και κάνει φανώ τις δουλειές. Και τεχνικά έχει εμπειρία οπότε δεν χάνουμε χρόνο κτλ. Δεινοσαυρακι Ναι πονάνε τα παλικάρια και πολύ μάλιστα. Ζιο τατουάζ με τατουάζ διαφέρει. Π.χ. αστέρι σε αγκώνα Ναι είναι να τον χτυπάς όλη μέρα. Αύτο που κάνω τώρα αντικειμενικά είναι άρρωστο (με την θετική έννοια και δεν το λέω Επειδή είναι δικό μου) Πρόσεχε μην κάτσει πάνω σου το δεινοσαυράκι και σε λιώσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα