Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορούμε να προτείνουμε εμείς κάτι που θα έχεις εσύ πάνω σου μια ζωή, ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω από τν 2α γυμνασιου που ξεκίνησα να σκευτομαι για χενα τατου κ ολα αυτα παντα ηθελα να κανω σε αυτο το σημειο και απλα μου αρεσε το σχεδιο ;-)Έχεις να προτείνεις κατι αλλο?

Έπρεπε να προσεχες περισσότερο στο μαθημα, οριστε τωρα τι εγινε.. :P

Οσο για τα σχεδια, τι δουλεια κανεις αν επιτρέπεται??

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω από τν 2α γυμνασιου που ξεκίνησα να σκευτομαι για χενα τατου κ ολα αυτα παντα ηθελα να κανω σε αυτο το σημειο και απλα μου αρεσε το σχεδιο ;-)Έχεις να προτείνεις κατι αλλο?

Έπρεπε να προσεχες περισσότερο στο μαθημα, οριστε τωρα τι εγινε.. :P

Οσο για τα σχεδια, τι δουλεια κανεις αν επιτρέπεται??

Χαχα επρεπε αν και ειχα αρκετά καλους βαθμούς για το διαβασμα που ριχνα 16-17 ειχα δεν δουλευω ειμαι 3 λυκείου τωρα θα μου πειτε απο τωρα σκευτομαι για κατι που θα κανω στα 20-22(εκει το υπολογιζω βασικα) εχω ενα ελατομα και να σκευτομαι απο νωρις καποια πράγματα ωστε να χω πολυ καιρό να τα σκευτω δλδ αν πχ ειμουν 20 οποιαδήποτε στιγμή μπορω να παω κ να μην το σκευτω καλα ενω τωρα εχω τουλάχιστον 3 χρόνια να ψαχτω και να αποφασισω με τν ισυχια μου γενικά πρωτου κανω κατι το επεξεργαζομαι ως εσχατος για να με σίγουρη, θελω να με σιγουρη οτι ξερω αρκετά για το τι παω να κανω στο σωμα μου αλλα και γενικα πρωτου το κανω θεωρω πως με χει βοηθήσει. Αλλα αυτο με την ονειροπαγηδα στην αρχη του θέματος θα το κανω μετο που κλησω τα 18 αυτο με καιει περισσότερο αλλα το θελω πολυΘελω να περασω τεχνολπγος τροφίμων και να εργαστω σε μια εταιρεία οπου θα,δινω εγκρίσεις για τα τρόφιμα ;-)

Δε μπορούμε να προτείνουμε εμείς κάτι που θα έχεις εσύ πάνω σου μια ζωή, ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο

Βασικα ηθελα ιδέες για το τι μπορω να κανω
Δημοσ.

Μεχρι τοτε πολλά αλλάζουν, ασε και τις ονειροπαγιδες για τα 20-22 καλυτερα κατα την αποψη μου αφου θελεις να το σκεφτεις ετσι και αλλιως..

Δημοσ.

Μου θυμίζεις μια πρώην συμμαθήτρια μου η οποία με ρώταγε συνεχώς τι τατουάζ να έκανε. Κάθε φορά της έλεγα πως τα τατουάζ ΔΕΝ τα κάνεις για να το έχεις απλά. Το κάνεις από συνειδητή επιλογή, μετά από ώριμη σκέψη, και προφανώς κάνεις κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για εσένα. Επειδή όμως δεν σταμάταγε να με ρωτάει, την έκοψα. Είμαι σίγουρη πως θα το μετανιώσεις κατά 99%.

Δημοσ.

Ναι, ειδικά όπως έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια όλοι από συνειδητή επιλογή το κάνουν! Σαν να αλλάζουν κούρεμα! :P

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, ειδικά όπως έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια όλοι από συνειδητή επιλογή το κάνουν! Σαν να αλλάζουν κούρεμα! :P

Εσώρουχο καλύτερα :P

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μεχρι τοτε πολλά αλλάζουν, ασε και τις ονειροπαγιδες για τα 20-22 καλυτερα κατα την αποψη μου αφου θελεις να το σκεφτεις ετσι και αλλιως..</p>

Οπως ειπα πιο πανω στα θεμα είναι 4 τα δύο απο αυτα συμβολιζουν κατι για μενα αυτο στο χερι η ονειροπαγηδα κ αυτο στον ομο οπου ειναι μια ανθησμενη κερασια όπου θα φευγουν τα πεταλα τς πρως το σβερκο μ και θα γίνοντε πεταλουδες αυτο ιδικα για μενα εχει σημασία προσωπικη το ιδιο κ η ονειροπαγηδα τα αλλα δυο σκευτομαι πιο πολυ το μεγάλο στα πλευρα κ αυτο στη μεση

Δημοσ.

Το τατουάζ στα πλευρά είναι εξαιρετικά επώδυνο :) Και στην μέση, ειδικά αν πιάνουν σπονδυλική στήλη.

Δημοσ.

<p>Μου θυμίζεις μια πρώην συμμαθήτρια μου η οποία με ρώταγε συνεχώς τι τατουάζ να έκανε. Κάθε φορά της έλεγα πως τα τατουάζ ΔΕΝ τα κάνεις για να το έχεις απλά. Το κάνεις από συνειδητή επιλογή, μετά από ώριμη σκέψη, και προφανώς κάνεις κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία για εσένα. Επειδή όμως δεν σταμάταγε να με ρωτάει, την έκοψα. Είμαι σίγουρη πως θα το μετανιώσεις κατά 99%.</p>

Οπως ειπα πιο πανω στα θεμα είναι 4 τα δύο απο αυτα συμβολιζουν κατι για μενα αυτο στο χερι η ονειροπαγηδα κ αυτο στον ομο οπου ειναι μια ανθισμενη κερασια όπου θα φευγουν τα πεταλα τς πρως το σβερκο μ και θα γίνοντε πεταλουδες αυτο ιδικα για μενα εχει σημασία προσωπικη το ιδιο κ η ονειροπαγηδα τα αλλα δυο σκευτομαι πιο πολυ το μεγάλο στα πλευρα κ αυτο στη μεση

<p>Ναι, ειδικά όπως έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια όλοι από συνειδητή επιλογή το κάνουν! Σαν να αλλάζουν κούρεμα! :P</p>

Γιαυτό προσπαθώ οσο πιο πολυ μπορω να το σκεφτώ ωστε να μην το μετανιωσω παντα γ αυτο στην μεση κ στα πλευρα γτ τ αλλα δυο όπως ειπα πιο πανω συμβολιζουν κατι για μενα

<p>Το τατουάζ στα πλευρά είναι εξαιρετικά επώδυνο :) Και στην μέση, ειδικά αν πιάνουν σπονδυλική στήλη.</p>

Ισχυει αλλα το καλο με μενα ειναι οτι εχω αποχτισει αντοχει λογο οτι ως παιδακι ειμουν πολυ επιρεπη στα ατυχηματα αρα δν με φοβιζει και τοσο αυτο χδ

Δημοσ.

<p>Δεν φαντάζεσαι τι πόνο έχει, trust me :) Ειδικά για τατουάζ μεσαίου μεγέθους και άνω.</p>

Χαχα δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω βασικά γιατί να μην σε πηστεψω απλά εχω μαθει απο μια γιαγιά μ που που προσπαθουσε να με χτενισει και εγω ποναγα το οτι πρως τα καλη τι είναι ο πονος τωρα μπορει να μου πεις εσυ το οτι δν ειναι αυτο απαρετιτα καλος κ ναι αποψη τ καθενα απλα εχω μαθη να υπομενω καποιες καταστασεις για να γινει αυτό που θελω ;-)

Δημοσ.

Χαχα δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω βασικά γιατί να μην σε πηστεψω απλά εχω μαθει απο μια γιαγιά μ που που προσπαθουσε να με χτενισει και εγω ποναγα το οτι πρως τα καλη τι είναι ο πονος τωρα μπορει να μου πεις εσυ το οτι δν ειναι αυτο απαρετιτα καλος κ ναι αποψη τ καθενα απλα εχω μαθη να υπομενω καποιες καταστασεις για να γινει αυτό που θελω ;-)

Δεν συγκρίνονται αυτά τα 2 αλλά οκ.

I'm out

Δημοσ.

Αγόρι μου προς το παρόν ας σε απασχολήσει περισσότερο ο κατ εξακολούθηση βιασμός της γλώσσας που μιλάς και αργότερα η ονειροπάγιδα.

Δημοσ.

Αγόρι μου προς το παρόν ας σε απασχολήσει περισσότερο ο κατ εξακολούθηση βιασμός της γλώσσας που μιλάς και αργότερα η ονειροπάγιδα.

Καταρχάς είμαι κορίτσι it's ok δευτερον ξερεις κατι εχω θεμα με την ορθογραφία μου αλλα τουλαχιστον μιλαω ηρεμα χωρις να ειρωνεύομαι τον αλλον αν δεν ειχες προβλημα με την ορθογραφία μου και δεν το αντεξες να παρεις το ποντικη σου και σε αλλο θέμα...

Δεν συγκρίνονται αυτά τα 2 αλλά οκ.

I'm out

Δεν συγκρίνα το χτενισμα με το τατου κ αυτο π λεγε η γιαγιά μ το πα στην γενική του μορφη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...