Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, new_guy είπε

Μίλησα με τον αρτιστ και μου είπε ότι το ταττου θέλει διήμερο σεσσιον. Θα γίνει σε σημείο που υποτίθεται δεν πονάει ιδιαίτερα, ήτοι ώμος μέχρι αγκώνας. Για πρώτο ταττου θα την παλέψω να κάτσω για 2 μέρες συνεχόμενες; Εικαζω πως θα το κάνει τμηματικά και όχι φάση περίγραμμα τη μια και σκιές την άλλη. 

Ο ωμος δεν ποναει τοσο μην αγχωνεσε.. το ιδιο διημερο τετραωρο σεσσιον εχω και εγω την αλλη εβδομαδα.cover up στον ωμο και θα παει το σχεδιο ως τον αγκωνα..εμενα τμηματικα ειπε θα το κανει.

Τον πονο τον τραβηξα που εκανα στην γαμπα πισω.εκει ποναει .

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο μέρες από 5 ώρες έκανα.βελαξα στον πόνο αλλά το cover up του παλιού μου τατουάζ έγινε μια χαρά.εφυγε η αηδία που είχα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πόσες ώρες θέλει ένα  τατουάζ όπως στην εικόνα και αν μπορεί να μας πει κάποιος το κόστος περίπου? τι και πως χρεώνουν τα μαστόρια κλπ

WopkIBw.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 8ωρο το κόβω.

Κόστος...εξαρτάται τον άρτιστ.Ας πούμε 50γιούροζ/ώρα

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ziaba είπε

Πόσες ώρες θέλει ένα  τατουάζ όπως στην εικόνα και αν μπορεί να μας πει κάποιος το κόστος περίπου? τι και πως χρεώνουν τα μαστόρια κλπ

WopkIBw.png

3ωρο - 4ωρο το πολύ και με διαλειματα σε έναν καλό artist. Οποιος σου πει 8 ωρες καν΄την με ελαφρά, είναι ασχετος και θα ψάχνεις για cover. Οι τιμές είναι ανάλογες του artist. Μια καλή τιμή ειναι γύρω στα 180 200, οτιδήποτε πανω απο 300 παραπεμπει σε "celebrity" artist. Είναι αρκετά απλό και μικρό σχέδιο για κάποιον που ξέρει, κοιτα τον ώμο σου και θα καταλάβεις οτι στη φωτο μοιαζει μεγαλύτερο λογω προοπτικης. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά λίγη βοήθεια, ο αρτιστ μου έβαλε απλά την διαφάνεια και μου είπε να το αφήσω καμιά μέρα και να το πλύνω μόνο με νερό. Ειναι καλύτερα να το πλύνω με σεταφιλ μήπως; Και 2ον πήρα ταγκεδερμ να το βάλω αύριο δλδ την 2μερα για 3-4 μέρες μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει; Αυτό θα με βόλευε επειδή πάω για δουλειά το πρωί. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, new_guy είπε

Παιδιά λίγη βοήθεια, ο αρτιστ μου έβαλε απλά την διαφάνεια και μου είπε να το αφήσω καμιά μέρα και να το πλύνω μόνο με νερό. Ειναι καλύτερα να το πλύνω με σεταφιλ μήπως; Και 2ον πήρα ταγκεδερμ να το βάλω αύριο δλδ την 2μερα για 3-4 μέρες μέχρι να αρχίσει να ξεφλουδίζει; Αυτό θα με βόλευε επειδή πάω για δουλειά το πρωί. 

Την διαφανεια ( σελοφαν νομιζω πως λες ) την βγαζουμε μετα απο μια ωρα οταν παμε σπιτι.σου εχει βαλε αλοιφη επανω σιγουρα.πλυνε το τατουαζ με φαρμακευτικο σαπουνι με χλιαρο νερο τεσσερεις φορες την ημερα να βγαινει η αλοιφη.Να βαζεις παντα μπεμπανθολ την ροζ να κρατει ενυδατομενο το τατουαζ.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, new_guy είπε

Ασε το σελοφαν για 1-2 ωρες το ΠΟΛΥ. Πλυνε το τατουαζ με απαλο σαπουνι (χωρις αρωμα), αστο για 15' περιπου να στεγνωσει κ βαλε το τεγκαντερμ. Αυτο εβαλα στα τελευταια 3 τατουαζ κ ορκιζομαι σε αυτο. Το βγαζω μετα απο 3 μερες προσωπικα, μεχρι να αρχιζουν να ξεκολλανε οι ακρες. Θα σε σωσει! Κανεις μπανιο με αυτο, φορας ανετα ρουχα, δουλευεις κτλ. Αναπνεει το δερμα σου το πιο σημαντικο του tegaderm.

Μολις το αφαιρεσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ (δες βιντεο πως), πλυντο, στεγνωσε το κ βαζε οτι ειδικη κρεμα (χωρις αρωμα, ιδιαιτερα ρευστη κτλ) μετα απο καθε πλυσιμο. Μην βαζεις πολλη κρεμα κ οχι χωρις να το πλυνεις πρωτα. 

Μετα το healing προχωρας σε ενυδατικη (χωρις αρωμα παλι προτεινεται).

Με αυτο τον τροπο (tegaderm) τα δικα μου μεσα σε 1 εβδομαδα ηταν 90% healed. Scabbing 0%, μονο στο τελος ελαχιστο ξεφλουδισμα κ τελος. 

Συν 0 ταλαιπωρια.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

πάνε στα τατουατζιδικα της πόλης και πάρε πρόσφορες

η τιμή του δεν εξαρτάτε απο το μέγεθος αλλά απο οτι έχει πολλά χρώματα και τι ποιότητα θα χρησιμοποίηση ο τατουατζης

σε ασπρόμαυρο θα σου βγει πιο φθηνα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, manapa είπε

πάνε στα τατουατζιδικα της πόλης και πάρε πρόσφορες

η τιμή του δεν εξαρτάτε απο το μέγεθος αλλά απο οτι έχει πολλά χρώματα και τι ποιότητα θα χρησιμοποίηση ο τατουατζης

σε ασπρόμαυρο θα σου βγει πιο φθηνα

ναι ηδη εχω κλεισει ραντεβου αλλα δεν μπορω να περιμενω αχαχα ...πιστευεις θα βγει πανω απο 200?επισης ασπρομαυρο δεν νομιζω οτι θα βγει τοσο καλο

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, SalonicaCityTh είπε

ναι ηδη εχω κλεισει ραντεβου αλλα δεν μπορω να περιμενω αχαχα ...πιστευεις θα βγει πανω απο 200?επισης ασπρομαυρο δεν νομιζω οτι θα βγει τοσο καλο

Aυτό που έβαλες στην φωτό είναι πάνω σε μπούτι, οπότε αφενώς έχει «χώρο» για να κτυπηθεί, αφετέρου μπορεί να γίνει αρκετά μεγάλο ώστε να φαίνονται οι λεπτομέρειες.
Το αντίστοιχο σε μπράτσο που θέλεις υπολόγισε ότι θα σου βγεί ποιό κοντά σε σπουργίτι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SalonicaCityTh είπε

τι εννοείς? κατευθείαν θα το κάνεις? δε θα στο βάλει προσωρινά καμιά βδομάδα να δεις αν σου αρέσει είτε το σχέδιο ή το σημείο που θα το κάνεις? 

Δημοσ.
10 minutes ago, Nabuko said:

τι εννοείς? κατευθείαν θα το κάνεις? δε θα στο βάλει προσωρινά καμιά βδομάδα να δεις αν σου αρέσει είτε το σχέδιο ή το σημείο που θα το κάνεις? 

Τι εννοεις να το βαλει προσωρινά; Αυτο ειναι το συνηθες;

Οταν ειχα κανει το δικο μου (@Proki Tattoo) ειχαμε φαει καμια ωρα να βρούμε το ιδανικο μεγεθος για το σημειο που ηθελα να μου 'χτυπησει' το τατουαζ. Το ιδανικό μεγεθος για να μην χαθουν οι λεπτομέρειες του σχεδιου δλδ. Και αφου καταληξαμε, την ιδια μερα μου το εκανε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...