sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <p>Α ναι; Πάλι καλά να λέω δηλαδή!</p><p>(Και να προσθέσω και ένα έξτρα μισάωρο στην αρχή που του έδειχνα το σχέδιο πώς το ήθελα -το είχα φέρει μαζί μου εκτυπωμένο αλλά και σε usb stick- και εκείνος του έφτιαχνε κάτι λεπτομέρειες στον υπολογιστή για να καταλήξουμε στην τελική του μορφή.</p> <p>Επίσης, <strong>προσοχή:</strong> μπορεί να έχεις ένα σχέδιο στο μυαλό σου π.χ. 10cm αλλά όταν το δει ο tattoo artist να σου πει ότι σε τέτοιο μέγεθος χάνεται η λεπτομέρεια οπότε πρέπει να το χτυπήσει πιο μεγάλο. Έτσι το έπαθα εγώ...κανονικά δεν πήγαινα για τέτοιο μέγεθος αλλά το σχέδιο είδαμε ότι δεν θα έδειχνε ωραίο τόσο μικρούλι όπως τό'χα φανταστεί.) Λες εε θα το χω κατα νου αυτό ποτε το κανες ?
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <p>Πάει ακριβώς ένας χρόνος.</p> Πως το περιποιηθηκες ξερω θα μου πει και αυτος αλλα θέλω να χω λιγο γνωση γενικά για οτι θέλω να κανω ιδικα στο σωμα μ και εχω ακούσει πολα και διάφορα
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μου έδωσαν και ένα χαρτί με οδηγίες περιποίησης. Τις πρώτες ώρες είχα την μεμβράνη πάνω στο tattoo, όταν έφτασα βράδυ σπίτι αφαίρεσα την μεμβράνη και έκανα ένα ντουζάκι ΑΛΛΑ δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω σφουγγάρι ή να τρίψω την περιοχή του tattoo. Απλά με χλιαρό νεράκι το ξέπλυνα και μετά πάλι ΟΧΙ τρίψιμο με την πετσέτα αλλά ταμπονάρισμα απαλά. Ε και μετά για περίπου 20 μέρες (κάθε μέρα ανά 4-5 ώρες) έβαζα πάνω στο tattoo την Bepanthol (ροζ). Κάτι μαύρα κομματάκια που θ'αρχίσουν να βγαίνουν μην σε ανησυχούν, that's the way it is. Μέρα με τη μέρα φεύγουν και βγαίνει το νέο δέρμα. Το θέμα είναι να μην το πειράζεις, να μην το ξύνεις και να μην το εκθέτεις στον ήλιο τον πρώτο καιρό.
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 έκανα ένα ντουζάκι ΑΛΛΑ δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω σφουγγάρι ή να τρίψω την περιοχή του tattoo. Απλά με χλιαρό νεράκι το ξέπλυνα και μετά πάλι ΟΧΙ τρίψιμο με την πετσέτα αλλά ταμπονάρισμα απαλά. Μπάνιο ?? Είχα διαβάσει πως δεν κανει να το βρέξεις και πως αν δεν τ βάλω ζελατινη να απλοσω μια στρώση λεπτή βαζελίνη για να μην ανοιξουν οι πόροι μου φυσικά μ φενεται ακατορθοτο ιδικα σε καποια σημεία αλλα δεν ξερω :-S
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 απαγορευεται πισινα/θαλασσα μπανιο σπιτι σου προφανως και κανεις κανονικα. γενικα εχε στο μυαλο σου οχι τριψιμο στο μπανιο,οχι τριψιμο στο σκουπισμα,οχι ξεφλουδισμα οταν φευγει το δερμα και οχι εκθεση στον ηλιο. Και φυσικα οχι πισινα και θαλασσα ιδανικα για 3-4 μηνες
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ααα ειπα και γω είχα σκαλώσει αρκετα να πω την αλήθεια χδ
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <p>άντρας εισαι;</p> Αν λες εμένα οχι είμαι κοπέλα. ;-) <p>ταλαιπωρία </p> Ναι είναι λιγο αλλαχαν το θες,δεν σε νοιάζει ανηπομονεις να,το δεις η φάση πως εκτός αυτού θέλω να κανω αλλα τρία ενα στην μρση ενα στν ομοπλατη κ αλλο ενα που ξεκινα κατω απο το στυθος κ κατεβενει πλευρά κ καταλήγει στν αποκρηφη περιοχη ;-) τεσπα κ αυτο θα πεδεψει αρκετα γτ ναι είναι αρκετά μεγάλο φυσικά δεν θα τα κάνω ολα μαζι και θα τα δκευτω πολυ καλα αυτο π λέω ν κν στα πλευρά είναι αυτό η αυτό [ATTACH]801469[/ATTACH] Η αυτό [ATTACH]801470[/ATTACH]
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 tribals? Επιστροφή στα 90s φάση? Δεν ξερω από τν 2α γυμνασιου που ξεκίνησα να σκευτομαι για χενα τατου κ ολα αυτα παντα ηθελα να κανω σε αυτο το σημειο και απλα μου αρεσε το σχεδιο ;-)Έχεις να προτείνεις κατι αλλο?
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οff topic, μου βγήκαν τα μάτια από το συντακτικό και την ορθογραφία. On topic, τα σχέδια πολυφορεμένα, tres banal, καμία προσωπική πινελιά.
sookie Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <p>Οff topic, μου βγήκαν τα μάτια από το συντακτικό και την ορθογραφία.</p> <p>On topic, τα σχέδια πολυφορεμένα, tres banal, καμία προσωπική πινελιά.</p> Για τα ορθογραφικά κ τις ασυνταξιες συγνωμη δεν το κατεχω δυστυχώς εδω ενα μεγάλο θεματακι και ηθελα να το αναφερο πιο πριν τωρα στο θεμα λες ε δεν ξερω για αυτο θελω να το σκευτω αρκετά πειτε και σεις κατι πρωτότυπο για αυτη τν εκταση
itsgosu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 τι πρωτότυπο να πούμε ρε κούκλα μου; τα τατουαζ τα βαράς λόγω βιομάτων και παθών όχι γιατί σου έκατσε και είχες ενα κόλημα από το γυμνάσιο. απλώς σου κατσε να βαρέσεις και θα βαρέσεις οτι νάναι και το χειρότερο πας για μεγάλα πράγματα που 1100% θα έχουν και επίπτωση στο μετέπειτα (μαλακίες μην λέμε ακόμα και αγγλία υπάρχει ακόμα ταμπου σε σοβαρές δουλειές) ονειροπαγίδες, λουλουδια και όνειρα παντοτίνα.rethink, από την άλλη δικό σου ειναι το κορμί ότι θες κάντο. γνώμη μου άσε το κορμί σου όπως είναι, θα το μετανοιώσεις αισχρά.αν είμουν ο τατουατζής δεν βαρούσα τίποτα απόλα αυτά. στο λέω τελείως φιλικά χωρίς να έχω κάτι με τα τατουαζ (έχω 6). πολλά ονοματα ίδιως στο Βορά χαλάσανε έτσι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα