Iris_89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε εχω κουμπώσει mix ασπριήνες ντεπόν ibuprofen κατά την διάρκεια 9 ωρου session χωρίς να έχω θέμα. επίσης δοκίμασα αυτό με την ζελατίνα που κωλάει ΑΡΡΩΣΤΟΟΟΟΟΟ, αλλα δεν κωλάει καλά σε μερικά σημεια. Οι ασπιρινες κτλ συνηθως ειναι blood thinners, γι αυτο. Το tegaderm ε? Πως δεν κολλησε καλα δλδ?
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 13 hours ago, Iris_89 said: Οι ασπιρινες κτλ συνηθως ειναι blood thinners, γι αυτο. Το tegaderm ε? Πως δεν κολλησε καλα δλδ? σε αγκωνα δεν κωλησε καλά. σε άλλο σημειο ήταν καλά.
Iris_89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε σε αγκωνα δεν κωλησε καλά. σε άλλο σημειο ήταν καλά. Λογικο σε τετοιο σημειο. Ποσες μερες το αφησες?
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 13 minutes ago, Iris_89 said: Λογικο σε τετοιο σημειο. Ποσες μερες το αφησες? τη δευτερη μέρα μου το άλλαξε με καινούργιο έτσι πρέπει να γίνετε;
Iris_89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε τη δευτερη μέρα μου το άλλαξε με καινούργιο έτσι πρέπει να γίνετε; Ναι. Γιατι στις πρωτες 2 μερες γεμιζει με πλασμα plus ink. Το 2ο το αφηνεις μεχρι 5 μερες. Μπορεις κ νωριτερα, εγω το βγαζω στις 3 μερες γτ τραβαει πολυ κ εχει αρχιζει να φευγει η κολλα απ τα πλαγια.
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, Iris_89 said: Ναι. Γιατι στις πρωτες 2 μερες γεμιζει με πλασμα plus ink. Το 2ο το αφηνεις μεχρι 5 μερες. Μπορεις κ νωριτερα, εγω το βγαζω στις 3 μερες γτ τραβαει πολυ κ εχει αρχιζει να φευγει η κολλα απ τα πλαγια. απο που τα παίρνεις λινκκκκ;
Iris_89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, γροσερισοπ είπε απο που τα παίρνεις λινκκκκ; Amazon, £16
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 28/3/2019 στις 8:30 ΠΜ, new_guy είπε Θα πάω να κάνω ένα αρκετά μεγάλο ταττου. Ο αρτιστ μου είπε ότι έχει ένα κενό μέσα στον Ιουλίο, το θέμα μου είναι ότι ολόκληρο τον Αύγουστο πάω διακοπές που συνεπάγεται με μεγάλη έκθεση στον ήλιο. Μήπως είναι καλύτερα να το αναβάλλω για μέσα φθινοπώρου, όταν πλέον το δέρμα θα έχει συνέλθει; Αν σου προτειναι ειδικα για μεγαλο τατουαζ Ιουλιο εγω θα αλλαζα αρτιστ. 20 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε εχω κουμπώσει mix ασπριήνες ντεπόν ibuprofen κατά την διάρκεια 9 ωρου session χωρίς να έχω θέμα. επίσης δοκίμασα αυτό με την ζελατίνα που κωλάει ΑΡΡΩΣΤΟΟΟΟΟΟ, αλλα δεν κωλάει καλά σε μερικά σημεια. Δεν κανει να παιρνεις ασπιρινες κλπ. ΥΓ: Τι φλωροι ειστε εσεις που θελετε και ασπιρινες Στις κοντα 80 ωρες που εχω χτυπησει μονο μια φορα ζητησα να σταματησουμε γιατι χτυπουσε μια ωρα σερι μονο το γονατο
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, Spect~ said: Αν σου προτειναι ειδικα για μεγαλο τατουαζ Ιουλιο εγω θα αλλαζα αρτιστ. Δεν κανει να παιρνεις ασπιρινες κλπ. ΥΓ: Τι φλωροι ειστε εσεις που θελετε και ασπιρινες Στις κοντα 80 ωρες που εχω χτυπησει μονο μια φορα ζητησα να σταματησουμε γιατι χτυπουσε μια ωρα σερι μονο το γονατο εγω πονάω ασχημα σε ολα τα σημεια του σωμματος γενικώς, μετά την 4-5η ώρα ζορίζομαι πολύ. οκ μπορει να ειμαι λίγο φλώρος, αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται αλλιως το πόνο. φαντάζομαι παίζει ρόλο και δέρμα βελόνες μεγεθη τι χτυπας και αλλα πράγματα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε εγω πονάω ασχημα σε ολα τα σημεια του σωμματος γενικώς, μετά την 4-5η ώρα ζορίζομαι πολύ. οκ μπορει να ειμαι λίγο φλώρος, αλλά ο καθένας αντιλαμβάνεται αλλιως το πόνο. φαντάζομαι παίζει ρόλο και δέρμα βελόνες μεγεθη τι χτυπας και αλλα πράγματα Αρχικα το φλωρος το ειπα αστειευόμενος μην το παρεξηγήσεις. Εννοειται οτι παιζουν πολλα πραγαμτα ρολο. Ακόμη και η διατροφη σου επηρεαζει. 1
AquaC Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Παίδες γνωρίζετε αν έχει σχέση πότε θα κάνεις το τατού με την τιμή του? π.χ. φαντάζομαι οι πιο πολλοί κάνουν φθινόπωρο-χειμώνα που έχει λιγότερο ήλιο και μπορείς να το προστατέψεις τις πρώτες μέρες οπότε ίσως χρεώνουν λίγα παραπάνω οι artists...
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, AquaC είπε Παίδες γνωρίζετε αν έχει σχέση πότε θα κάνεις το τατού με την τιμή του? π.χ. φαντάζομαι οι πιο πολλοί κάνουν φθινόπωρο-χειμώνα που έχει λιγότερο ήλιο και μπορείς να το προστατέψεις τις πρώτες μέρες οπότε ίσως χρεώνουν λίγα παραπάνω οι artists... Οχι, η τιμη ειναι η ιδια
new_guy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μίλησα με τον αρτιστ και μου είπε ότι το ταττου θέλει διήμερο σεσσιον. Θα γίνει σε σημείο που υποτίθεται δεν πονάει ιδιαίτερα, ήτοι ώμος μέχρι αγκώνας. Για πρώτο ταττου θα την παλέψω να κάτσω για 2 μέρες συνεχόμενες; Εικαζω πως θα το κάνει τμηματικά και όχι φάση περίγραμμα τη μια και σκιές την άλλη.
G.bar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, new_guy είπε Μίλησα με τον αρτιστ και μου είπε ότι το ταττου θέλει διήμερο σεσσιον. Θα γίνει σε σημείο που υποτίθεται δεν πονάει ιδιαίτερα, ήτοι ώμος μέχρι αγκώνας. Για πρώτο ταττου θα την παλέψω να κάτσω για 2 μέρες συνεχόμενες; Εικαζω πως θα το κάνει τμηματικά και όχι φάση περίγραμμα τη μια και σκιές την άλλη. Αν ειναι απο εκείνους που το κάνουν τμηματικά, ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως κάνει πρωτα περίγραμμα και την επόμενη μέρα σκιές κτλ, ετοιμάσου να βελάξεις απο τον πονο. Το είχα πάθει με τατουατζη που είχε λόξα να βαράει μόνο μια ωρα σε καθε ραντεβού και πήγα τρεις συνεχομενες μέρες αφού την πρώτη είχε κάνει μόνο το περιγραμμα... στον λαιμο.... ΜΗ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, G.bar είπε Αν ειναι απο εκείνους που το κάνουν τμηματικά, ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν όμως κάνει πρωτα περίγραμμα και την επόμενη μέρα σκιές κτλ, ετοιμάσου να βελάξεις απο τον πονο. Το είχα πάθει με τατουατζη που είχε λόξα να βαράει μόνο μια ωρα σε καθε ραντεβού και πήγα τρεις συνεχομενες μέρες αφού την πρώτη είχε κάνει μόνο το περιγραμμα... στον λαιμο.... ΜΗ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ. Μια ωρα θελει για να τραβηξει μαλακια ο αρτιστ οχι τατουαζ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα