Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, stormrain είπε

Κι εγω δεν ειχα φαγουρα. Νομιζω δεν ειναι στανταρ η φαγούρα.

Στα προηγουμενα ειχα απιστευτη φαγουρα, στο σταδιο του ξεφλουδισματος. Στο τωρινο, τιποτα. Απλα μου φαινεται περιεργο.

Δημοσ.
3 hours ago, Iris_89 said:

Εχει τυχει σε κανεναν να εχει new tattoo αλλα οχι φαγουρα? Το δικο μου ειναι μιας εβδομαδας, εχει γινει το 2/3 peeling αλλα φαγουρα 0. 

ναι.. σε μερικα δεν ειχα καθολου, είναι ανάλογα το σημειο πιστεύω.

αν εχεις τραβηξει τπτ γραμμουλες μπορει να μην νιωθεις και τιποτα.

τελικα ξεβλουδιζεις εσυ η οχι με την μεθοδό σου; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, γροσερισοπ είπε

ναι.. σε μερικα δεν ειχα καθολου, είναι ανάλογα το σημειο πιστεύω.

αν εχεις τραβηξει τπτ γραμμουλες μπορει να μην νιωθεις και τιποτα.

τελικα ξεβλουδιζεις εσυ η οχι με την μεθοδό σου; 

Ναι, ειμαι στα τελευταια του peeling. Σε 2-3 μερες θα εχει καθαρισει πιστευω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας σας εχει τυχει να λιποθυμησετε στο τατουαζ σας? πηγα για δευτερο ταττοο(εχω ηδη ενα μεγαλο στην γαμπα) το οποιο θα το κανω σε ολο το μποτι μου και λιποθυμησα στα 7 λεπτα του τατουαζ.δεν ξερω τι πηγε στραβα απο πονο ηταν καλα παντος δεν ειχα θεμα,Ειχα φαει μιση ωρα πριν,επισης ηταν το πρωτο τσιγαρο της ημερας(καπνιζω περιπου 2 μηνες) και επισης επινα καφε,επισης ειχα μια ασπρη λαμπα μπροστα στα ματια μου και φορουσα γυαλια για να μην με ενοχλει στα ματια.λετε να φταει κατι απο ολα πανω? :P αυριο θα το συνεχισω απο εκει που το αφησα και εχω ενα ψιλο αγχος για αυτο ρωταω χαχα ευχαρισω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Billythomas1312 είπε

καλησπερα σας σας εχει τυχει να λιποθυμησετε στο τατουαζ σας? πηγα για δευτερο ταττοο(εχω ηδη ενα μεγαλο στην γαμπα) το οποιο θα το κανω σε ολο το μποτι μου και λιποθυμησα στα 7 λεπτα του τατουαζ.δεν ξερω τι πηγε στραβα απο πονο ηταν καλα παντος δεν ειχα θεμα,Ειχα φαει μιση ωρα πριν,επισης ηταν το πρωτο τσιγαρο της ημερας(καπνιζω περιπου 2 μηνες) και επισης επινα καφε,επισης ειχα μια ασπρη λαμπα μπροστα στα ματια μου και φορουσα γυαλια για να μην με ενοχλει στα ματια.λετε να φταει κατι απο ολα πανω? :P αυριο θα το συνεχισω απο εκει που το αφησα και εχω ενα ψιλο αγχος για αυτο ρωταω χαχα ευχαρισω!!

Παρε καμια φρέσκια πορτοκαλαδα μαζί να πίνεις. Πολλες φορές φταίει η αίσθηση  οτι σε τρυπάει βελόνα και όχι ο πόνος, όπως ακριβώς και με την αιμοληψία. Έχω φίλο που είναι γεμάτος τατου και στα πρώτα 3-4 στάνταρ λιποθυμούσε και ήταν ασπρος σαν πεθαμένος. Νομίζω θα τον κοροιδευουμε για πάντα.

Επεξ/σία από G.bar
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Billythomas1312 είπε

Οταν ειναι να κανω long session, πανω απο 5 ωρες, κυριολεκτικα παιρνω ενα μικρο σακιδιο με τροφιμα. Πατατακια, οτιδηποτε με αλατι, coke ή χυμο, ενα μικρο σαντουιτς, κατι, σοκολατες. Το σωμα χρειαζεται ενεργεια. 2 μερες πριν οχι αλκοολ, να κοιμασαι καλα το προηγουμενο βραδυ κι ενα καλο πρωινο κ θα εισαι ετοιμος.

Μια φορα μου ειχε τυχει να μου πεσει η πιεση, αλλα αφου τελειωσα το half sleeve. Πλεον παω προετοιμασμενη κ δεν εχω θεμα. Το "χτυπημα" με ηρεμει 

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις θέμα με τη βελόνα βοηθάει πάρα πολύ να μην κοιτάς. Επίσης κόψε το κάπνισμα δεν είναι δύσκολο, μόλις το άρχισες.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης πολυ σημαντικο, μπορεις να παρεις μονο ντεπον πριν το session, αν ανησυχεις για τον πονο. Ibuprofen/aspirin απαγορευονται δια ροπαλου, ουτε να τα παρεις την προηγουμενη μερα. Αν πονας πολυ μπορεις να του ζητησεις να βαλει καποιο τοπικο αναισθητικο, numbing cream. 

Τελευταιο, το πως αναπνεεις βοηθαει τρομερα. Ελπιζω να καταλαβαινεις @Billythomas1312

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας υπερτροφικής ουλής ή χηλοειδους(“λάθος επούλωση”) με το τατουάζ; 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Π.Κ είπε

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας υπερτροφικής ουλής ή χηλοειδους(“λάθος επούλωση”) με το τατουάζ; 

Φυσικά. Αν σε "σφάξει" αυτός που στο χτυπήσει θα μείνει στην καλυτερη ένα ανάγλυφο σημαδι. Συνήθως όσο πιο χοντρή είναι η βελόνα τόσο μεγαλύτερο σημαδι αφήνει, αλλα περισσότερο σε old school σχεδια αυτο. Δεν είναι λάθος επούλωση αλλά λάθος χτύπημα. Εχω εγώ ένα στο χέρι που όποιος το βλεπει και ξέρει με ρωτάει αν έκανα το τατουαζ για να κρύψω το σημάδι που φαινεται απο κατω... Το σημάδι απο κάτω έγινε κάνοντας το τατουαζ.

Δημοσ.

Θα πάω να κάνω ένα αρκετά μεγάλο ταττου. Ο αρτιστ μου είπε ότι έχει ένα κενό μέσα στον Ιουλίο, το θέμα μου είναι ότι ολόκληρο τον Αύγουστο πάω διακοπές που συνεπάγεται με μεγάλη έκθεση στον ήλιο. Μήπως είναι καλύτερα να το αναβάλλω για μέσα φθινοπώρου, όταν πλέον το δέρμα θα έχει συνέλθει;

• Moderators
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, new_guy είπε

Θα πάω να κάνω ένα αρκετά μεγάλο ταττου. Ο αρτιστ μου είπε ότι έχει ένα κενό μέσα στον Ιουλίο, το θέμα μου είναι ότι ολόκληρο τον Αύγουστο πάω διακοπές που συνεπάγεται με μεγάλη έκθεση στον ήλιο. Μήπως είναι καλύτερα να το αναβάλλω για μέσα φθινοπώρου, όταν πλέον το δέρμα θα έχει συνέλθει;

Φυσικα. Γιατι να ταλαιπωρηθείς? Γενικα το καλοκαιρι δεν ειναι η καλύτερη περίοδος για τατουάζ σε γενικες γραμμες.

Δημοσ.
On 13/03/2019 at 10:46, Iris_89 said:

Επισης πολυ σημαντικο, μπορεις να παρεις μονο ντεπον πριν το session, αν ανησυχεις για τον πονο. Ibuprofen/aspirin απαγορευονται δια ροπαλου, ουτε να τα παρεις την προηγουμενη μερα. Αν πονας πολυ μπορεις να του ζητησεις να βαλει καποιο τοπικο αναισθητικο, numbing cream. 

Τελευταιο, το πως αναπνεεις βοηθαει τρομερα. Ελπιζω να καταλαβαινεις @Billythomas1312

εχω κουμπώσει mix ασπριήνες ντεπόν ibuprofen κατά την διάρκεια 9 ωρου session χωρίς να έχω θέμα.

επίσης δοκίμασα αυτό με την ζελατίνα που κωλάει ΑΡΡΩΣΤΟΟΟΟΟΟ, αλλα δεν κωλάει καλά σε μερικά σημεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...