Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ‎3‎/‎12‎/‎2018 στις 2:50 ΜΜ, Iris_89 είπε

I use Cetaphil cleanser and for after care lotion I use E45. Στο τελευταιο ειχα τυλιγμενο για 3 μερες Tegaderm, η καλυτερη επιλογη. 0 scabbing, healed in 1 week. 

Καλησπέρα! Τις 2 κρέμες πως της χρησιμοποίησες; Και τις 2 μαζί η μία στην αρχή και την άλλη μετά;;

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελω να ρωτησω κατι θα ακουστει γελοιο αλλα μην τρελαθειτε

αμα κανω στο γεννητικο μου οργανο ταττοο ελατηριο ( ωστε οταν μεγαλωνει και μικραινει να δινει την εικονα ενος ελατηριου που κλεινει ανοιγει )

θα πρεπει να μου το χτυπησουν ενω ειναι σε στυση η σε νορμαλ ?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα! Τις 2 κρέμες πως της χρησιμοποίησες; Και τις 2 μαζί η μία στην αρχή και την άλλη μετά;;

Cetaphil ειναι για καθαρισμο, το συνιστουν ολοι για να πλενεις την περιοχη, το αφηνεις να στεγνωσει φυσικα κ μολις ειναι τελειως στεγνο βαζεις μια πολυ ελαφρια στρωση απο την ε45. Το σαββατο θα κανω το 4ο και παλι θα ακολουθησω την ιδια διαδικασια.

Δημοσ.

να μην σκραμπάρει αποκλειεται ειναι διαδικασια του δέρματος ΛΟΛ..

για μένα πεπανθολ κλασσικα

αν και το καλυτερο προιον για μένα είναι η SKIN 2 SKIN. δεν λερωνει και τα ρουχα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nipoa είπε

αμα κανω στο γεννητικο μου οργανο ταττοο ελατηριο ( ωστε οταν μεγαλωνει και μικραινει να δινει την εικονα ενος ελατηριου που κλεινει ανοιγει )

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε οτι "εκεί δεν πιάνει μελάνι".

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 3:04 ΜΜ, nipoa είπε

PP_361346.jpg.34d7913a95c21c3a89c6f3c12cfc82d1.jpg

🤔

Δημοσ.

Για έναν καλό tattoo artist στα Νότια Προάστια, τι προτείνετε; Μπορώ να πάω και στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν είναι πολύπλοκο το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου.

Μόνο μαύρο είναι αλλά έχει κι ελάχιστες σκιές. Γι'αυτό ψάχνω τον καλύτερο. Θα το κάνω που θα το κάνω (το πρώτο μου), μη βγει μούφα κι απογοητευτώ. 

Επίσης, τι περιποίηση χρειάζεται μετά από τις αρχικές (κρέμες κλπ); Κάθε πότε περίπου θα θέλει ανανέωση το χρώμα για να είναι ευδιάκριτο; Κυρίως γραμμές είναι όπως είπα αλλά φαντάζομαι πως πάλι θα θέλει κάποιου είδους συντήρηση. 

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 5:10 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

να μην σκραμπάρει αποκλειεται ειναι διαδικασια του δέρματος ΛΟΛ..

για μένα πεπανθολ κλασσικα

αν και το καλυτερο προιον για μένα είναι η SKIN 2 SKIN. δεν λερωνει και τα ρουχα

Οταν χρησιμοποιεις tegaderm εχεις minimal to zero scabbing, look it up :)

Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 3:04 ΜΜ, nipoa είπε

Επειδή σκέφτομαι να χτυπήσω και εγώ ένα εκεί, μόλις το κάνεις ανέβασε μια πικουλίνα να δω το αποτέλεσμα αν αξίζει μαν μου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 2:50 ΜΜ, Iris_89 είπε

I use Cetaphil cleanser and for after care lotion I use E45. Στο τελευταιο ειχα τυλιγμενο για 3 μερες Tegaderm, η καλυτερη επιλογη. 0 scabbing, healed in 1 week. 

Για πες για tegaderm, κολλαει πανω στο μελανι η οχι? Το εβγαλες στο ντουζ ριχνοντας νερο η στεγνο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ablaoublas_542 είπε

Για πες για tegaderm, κολλαει πανω στο μελανι η οχι? Το εβγαλες στο ντουζ ριχνοντας νερο η στεγνο? 

Το tegaderm ειναι ιατρικος επιδεσμος, transparent and breathable (you can also google it).  To χρησιμοποιουν στα νοσοκομεια να φανταστεις. Οποτε, μολις τελειωσεις με το τατουαζ, ο artist εφαρμοζει το πρωτο. Δεν μπορω να πω πως κολλαει ακριβως πανω στο τατουαζ, αρκει πρεπει να μην υπαρχουν φυσαλιδες οταν το βαζεις. Το πρωτο το αφηνεις για 24 ωρες. Μπορεις να κανεις μπανιο (οχι να μουλιασεις σε μπανιερα και οχι καυτο νερο) και γενικοτερα επιτρεπει να κανεις οτι θες, να φορεσεις ρουχα χωρις δυσκολια. Τη 2η μερα, το βγαζεις (πρεπει να ειδα πολλα YT videos ωστε να καταλαβω πληρως, γιατι ανωδυνο, δεν το λες). Θελει ειδικο χειρισμο, κι οχι να το τραβηξεις σαν hansaplast! Μολις το βγαλεις, το πλενεις κ το αφηνεις να στεγνωσει φυσικα. Χωρις να βαλεις λοσιον κ αφου βεβαιωθεις πως ειναι τελειως στεγνο, βαζεις το επομενο, το επομενο μπορεις να το αφησεις 3-4 μερες. Αλλοι το αφηνουν μεχρι 6 μερες, αλλα αν δεις οτι τα πλαγια εχουν αρχισει και ξεκολλανε, σημαινει πως πρεπει να το βγαλεις. Κοιμασαι κανονικα, κανεις κανονικα τις δουλειες σου, δεν ανησυχεις για μικροβια κτλ. Μολις ερθει η στιγμη, το βγαζεις κ μετα ξεκινα το καθημερινο πλυσιμο και lotion. Στο προηγουμενο το αφησα 3 μερες και στη βδομαδα ειχε γινει almost healed. Αυριο που εχω το αλλο, θα κανω παλι το ιδιο

Επεξ/σία από Iris_89
Δημοσ.

Εχει τυχει σε κανεναν να εχει new tattoo αλλα οχι φαγουρα? Το δικο μου ειναι μιας εβδομαδας, εχει γινει το 2/3 peeling αλλα φαγουρα 0. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...