aggelikikyr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, Καιρό με τριγυρνά η ιδέα ενός τατουάζ, μικρού και διακριτικού, αλλά πάντα το άφηνα, παρόλο που έβλεπα ενδιαφέροντα σχέδια. Πρόσφατα έπεσα πανω σε ενα μικρό μιας κοπέλας στο ινσταγκραμ, που εχει στο πισω μέρος του μπρατσου 3 ημερομηνίες σε Λατινική μορφή. Μου άρεσε παρα πολυ, και σκέφτομαι να κανω κατι αντίστοιχο με 2 ημερομηνίες μονο, στο ίδιο σημείο. Θεωρείτε πως εάν προχωρήσω, θα πρόκειται για καθαρή αντιγραφή? Καταλαβαίνω πως αν ηταν ενα custom design θα ηταν άδικο και κακό κάποιος να το κανει αυτούσιο, αλλα εδω πρόκειται απλα για Roman numerals. Θα ηθελα την οπτική σας. (Η κοπέλα,ελληνίδα, εχει αρκετές χιλιάδες followers οποτε ειναι αρκετα πιθανό να εχουν εμπνευστεί και άλλοι απο το σχέδιο της)
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλημέρα κι από 'μένα, μιας και θα μπω στο club Θέλω να κάνω ένα σχέδιο πάνω στον πήχη, ψηλά, στο σημείο περίπου που κάνουμε μία αιμοληψία. Τι παίζει όμως με την ασφάλεια του tattoo στις αιμοληψίες; Υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί ή να καταστραφεί το tattoo από τη βελόνα της αιμοληψίας εάν αυτή περάσει από μέσα του, άρα και να αποφύγω το σημείο; Το σχέδιο που θέλω είναι "άδειο" (χωρίς γέμισμα) οπότε αν χαλάσει π.χ. μία γραμμή, θα φαίνεται αρκετά. Εάν η βελόνα περνούσε μέσα από γεμισμένη περιοχή πιστεύω δε θα 'χε πρόβλημα.
Πανος999 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Haldol είπε Καλημέρα κι από 'μένα, μιας και θα μπω στο club Θέλω να κάνω ένα σχέδιο πάνω στον πήχη, ψηλά, στο σημείο περίπου που κάνουμε μία αιμοληψία. Τι παίζει όμως με την ασφάλεια του tattoo στις αιμοληψίες; Υπάρχει περίπτωση να αλλοιωθεί ή να καταστραφεί το tattoo από τη βελόνα της αιμοληψίας εάν αυτή περάσει από μέσα του, άρα και να αποφύγω το σημείο; Το σχέδιο που θέλω είναι "άδειο" (χωρίς γέμισμα) οπότε αν χαλάσει π.χ. μία γραμμή, θα φαίνεται αρκετά. Εάν η βελόνα περνούσε μέσα από γεμισμένη περιοχή πιστεύω δε θα 'χε πρόβλημα. Να παρεις απ το αλλο χερι αιμα..
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Συνήθως μου παίρνουν κι απ' τα δύο. Άσε, όλο τρύπες με κάνουν.
DhZou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Το λες στον αιμολήπτη να τρυπήσει λίγο πιο δίπλα, δεν είναι τίποτα.
veventza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα! Τι μπορω να χρησιμοποιησω αφου εχω χτυπησει ταττοο αντι για πρασινο σαπουνι; Εχω ακουσει καποιοι χρησιμοποιουν Dr Bronner's (baby mild) αλλα δεν το εχω εξακριβώσει ακόμη αν ειναι safe
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 8 hours ago, veventza said: Καλησπερα! Τι μπορω να χρησιμοποιησω αφου εχω χτυπησει ταττοο αντι για πρασινο σαπουνι; Εχω ακουσει καποιοι χρησιμοποιουν Dr Bronner's (baby mild) αλλα δεν το εχω εξακριβώσει ακόμη αν ειναι safe (εγώ εχω πάνω απο 15 τατουαζ) ντετολ απαλο σαπουνι χρησιμοποιούσα. μην το ψάχνεις τόσο. και η υπερβολικη καθαριοτητα δεν ειναι στα ΣΥΝ
veventza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Εννοω,αφου εχω χτυπήσει ( σε αλλον) ταττοο αν μπορω να χρησιμοποιησω κατι εκτος απο πρασινο σαπουνι ή δεν εχει σημασια και μπορω να χρησιμοποιησω οτι χρησιμοποιω και για aftercare;
Iris_89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, veventza είπε Εννοω,αφου εχω χτυπήσει ( σε αλλον) ταττοο αν μπορω να χρησιμοποιησω κατι εκτος απο πρασινο σαπουνι ή δεν εχει σημασια και μπορω να χρησιμοποιησω οτι χρησιμοποιω και για aftercare; I use Cetaphil cleanser and for after care lotion I use E45. Στο τελευταιο ειχα τυλιγμενο για 3 μερες Tegaderm, η καλυτερη επιλογη. 0 scabbing, healed in 1 week. 1
mp123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε μαγαζι για να κανω cover up ενα τατου που εχω αλλα θελω να το καλυψω τελειως με αλλο. δεν με νοιαζει τιμη.απλος ποιος ειναι ειδικος στα cover up.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mp123 είπε παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε μαγαζι για να κανω cover up ενα τατου που εχω αλλα θελω να το καλυψω τελειως με αλλο. δεν με νοιαζει τιμη.απλος ποιος ειναι ειδικος στα cover up. Δείξε το σχέδιο και πες τι θες στυλ θες να σου πουμε αν γίνεται και που να πας
mp123 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Δείξε το σχέδιο και πες τι θες στυλ θες να σου πουμε αν γίνεται και που να πας περιπου 10 x 10 cm ειναι στο μπρατσο ψηλα. απλος βλεπω οτι πολλοι εχουν καλυψει το παλιο με καινουργιο.ειναι παλιο 10 χρονια το εχω.δεν πηγα βλεπεις και στον καλυτερο.
G.bar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, mp123 είπε παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε μαγαζι για να κανω cover up ενα τατου που εχω αλλα θελω να το καλυψω τελειως με αλλο. δεν με νοιαζει τιμη.απλος ποιος ειναι ειδικος στα cover up. Ειδικός στα cover δεν υπάρχει. Θα βρεις εναν καλό artist θα τσεκάρεις portfolio και θα σου προτείνει εκείνος/η σχέδιο αφού έχει δεί το δικό σου ωστε να μπορεί να ταιριάξει το άλλο πάνω σε αυτό και να μην έχεις μια μάυριλα 10χ10 στο χέρι. 1
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 On 01/06/2018 at 09:09, aggelikikyr said: Καλημέρα, Καιρό με τριγυρνά η ιδέα ενός τατουάζ, μικρού και διακριτικού, αλλά πάντα το άφηνα, παρόλο που έβλεπα ενδιαφέροντα σχέδια. Πρόσφατα έπεσα πανω σε ενα μικρό μιας κοπέλας στο ινσταγκραμ, που εχει στο πισω μέρος του μπρατσου 3 ημερομηνίες σε Λατινική μορφή. Μου άρεσε παρα πολυ, και σκέφτομαι να κανω κατι αντίστοιχο με 2 ημερομηνίες μονο, στο ίδιο σημείο. Θεωρείτε πως εάν προχωρήσω, θα πρόκειται για καθαρή αντιγραφή? Καταλαβαίνω πως αν ηταν ενα custom design θα ηταν άδικο και κακό κάποιος να το κανει αυτούσιο, αλλα εδω πρόκειται απλα για Roman numerals. Θα ηθελα την οπτική σας. (Η κοπέλα,ελληνίδα, εχει αρκετές χιλιάδες followers οποτε ειναι αρκετα πιθανό να εχουν εμπνευστεί και άλλοι απο το σχέδιο της) και αμα το κανεις αντιγραφη τι εγινε,?go for it. On 31/08/2018 at 10:16, DhZou said: Το λες στον αιμολήπτη να τρυπήσει λίγο πιο δίπλα, δεν είναι τίποτα. δεν ειναι παντα εφικτο αυτο.οι καλες φλεβες που βολευουν ειναι κοντα στην κλειδωση του αγκωνα απο την μπροστα πλευρα εννοειται.
vagos789 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, mp123 είπε παιδια θελω να μου πειτε αν ξερετε μαγαζι για να κανω cover up ενα τατου που εχω αλλα θελω να το καλυψω τελειως με αλλο. δεν με νοιαζει τιμη.απλος ποιος ειναι ειδικος στα cover up. CHAKANA TATTOO BY REBECCA ΡΕΒΕΚΚΑ ΤΑΤΤΟΥ Ξενοφώντος 23, Γλυφάδα 166 75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα