Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εκανα την Τεταρτη κατι προσθηκες (μαυρα) σε ενα απο ταταουζ μου, χτες ξεκινησε το ξεφλουδισμα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα.

Είμαι 19 χρονών και ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ήθελα να κάνω κάποια τατουάζ και είχα την άδεια των γονέων μου, προτίμησα τουλάχιστον να περιμένω να φύγω από το σπίτι. Έχει τώρα λίγους μήνες που μένω μόνη μου και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα το πρώτο μου τατουάζ.

Είμαι από Θεσσαλονίκη και το έκανα στο Nico με 60€, μια πρόταση είναι στα πλευρά.

Ξέροντας ότι οι τιμές αρχίζουν με άνοιγμα βελόνας στα 50€ τι πόσο περίπου πιστεύεται πως θα χρειαστώ για να κάνω μανίκι.

Επίσης αντί του να κάνω σιγά σιγά τα τατουάζ ξέρετε αν πηγαίνοντας να κλείσω μανίκι σαν πακέτο μου βγει πιο οικονομικό?

Τέλος, γνωρίζετε κάποιο site που να μπορώ να βάλω τα σχέδια που έχω μαζί ώστε να δω πως θα βγουν για μανίκι?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορει να σου πει καποιος ποσο θα πληρωσεις γιατι εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Επισης μπορεις να κανεις μανικη με 300ευρω μπορεις και με 3000. Οποτε το καλυτερο που εχεις να κνεις ειναι να πας να μιλησεις απευθειας με τον καλλιτέχνη. Και ναι αν πας απευθειας για μανικι ειναι πιο πιθανο να σου κανουν καλυτερη τιμη απο το να πας κομματι κομματι

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είμαι 19 χρονών και ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ήθελα να κάνω κάποια τατουάζ και είχα την άδεια των γονέων μου, προτίμησα τουλάχιστον να περιμένω να φύγω από το σπίτι. Έχει τώρα λίγους μήνες που μένω μόνη μου και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα το πρώτο μου τατουάζ.

Είμαι από Θεσσαλονίκη και το έκανα στο Nico με 60€, μια πρόταση είναι στα πλευρά.

Ξέροντας ότι οι τιμές αρχίζουν με άνοιγμα βελόνας στα 50€ τι πόσο περίπου πιστεύεται πως θα χρειαστώ για να κάνω μανίκι.

Επίσης αντί του να κάνω σιγά σιγά τα τατουάζ ξέρετε αν πηγαίνοντας να κλείσω μανίκι σαν πακέτο μου βγει πιο οικονομικό?

Τέλος, γνωρίζετε κάποιο site που να μπορώ να βάλω τα σχέδια που έχω μαζί ώστε να δω πως θα βγουν για μανίκι?

αυτό που είπε και ο Spect.. άλλο να είναι ένα σχέδιοι μεγάλο και άλλο να είναι 5-6-7 μικρα με σκιές ανάμεσα για να "γεμισει"..

πάς στο nico μιλάς με το παιδί που θα στο κάνει,ρωτάς πόσα θέλει για το/τα σχέδια αυτά. και άν προχωρίσεις θα το δείτε μαζί το πως θα φαίνεται. θα σου πεί και την γνωμη του, θα βάλει και τα stencil πάνω στο χέρι πρίν ξεκινίσει οπότε θα ξέρεις πως θα φαίνεται πριν το κάνεις...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομουν να κανω ενα τατουαζ με χρωμα αλλα δεν ξερω, προτιμω το watercolor σαν τεχνικη αλλα μου λενε οτι ξεβαφει γρηγορα και γενικα χανει τη ζωντανια του. Θα ειναι και σε σημειο που θα βλεπει ο ηλιος γενικα ,στο ποδι πανω απο την καλτσα και θα εχει και μαυρο σχεδιο μεσα.

Μπορειτε να μου πειτε, οποιος ξερει, τις ουσιαστικες διαφορες του απλου color με το watercolor?

ευχαριστω

Δημοσ.

Το water color ειναι σαν να εχει γινει με νερομπογια, πιο πασαλειμενο,οποτε και πιο ελαφρυα χτυπημενο. Δεν ειναι οπως τα κινεζικαα πχ που η βελονα ειναι χοντρη και μπαινει και βαθια. Τωρα το αν θα ξεβαψει παιζει μεγαλο ρολο ο τυπος του δερματος σου και το σημειο που θα τ κανεις. Ειναι σε αλλα δερματα που δεν χανει ποτε τη ζωντανια του και σε αλλα που σχεδον εξαφαφανίζεται, αν ειναι πχ σε κλείδωση η σε σημειο οπου τα κυτταρα αναπλαθονται γρηγορα τοτε υπαρχει περιπτωση να ξεθωριασει καθως τα κυτταρα που πεθαινουν παιρνουν μαζι και το χρωμα, στη περιπτωση αυτη κανεις αλλο ενα πατημα μετα απο κανενα χρονο και εισαι κομπλε. Ο ηλιος δεν κανει να το βλεπει το πρωτο μηνα, μετα δεν παθαινει τιποτα, απλα βαζεις ενα καλο αντηλιακο αν εισαι σε καμια παραλια.

Δημοσ.

@G.bar αρα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα απο το κανονικο χρωμα περα απο το "εικαστικο" κομματι? και πως φαινεται. Το προτεινεις? εναντι του κανονικου χρωματος γενικα?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dominic είπε

@G.bar αρα δεν εχει ουσιαστικη διαφορα απο το κανονικο χρωμα περα απο το "εικαστικο" κομματι? και πως φαινεται. Το προτεινεις? εναντι του κανονικου χρωματος γενικα?

Είναι καθαρά θέμα γούστου, εγω για παραδειγμα προτιμώ πιο old school σχεδια και τεχνικες και όχι τόσο πολυ στιλιζάρισμα. Απο εκει και πέρα ναι. Αν σου αρέσει φυσικά και το προτείνω αρκεί να επιλέξεις κάποιον επαγγελματία καλλιτεχνη και όχι ΄καποιο φίλο που θα σου κάνει καλη τιμη. Πολυ καλός σε water color, αν δεν έχεις βρει κάποιον, ειναι ο Κυριάκος http://www.darksidetattoosociety.com/artists/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ηθελα να χτυπησω ενα τατουαζ στο χερι μου..στο μερος πριν τα δαχτυλα και θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει κανει και αν σε βλεπουν με κακο ματι οταν εχεις εκει tattoo(πχ για να βρεις δουλεια).

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Giannacos21 είπε

Θα ηθελα να χτυπησω ενα τατουαζ στο χερι μου..στο μερος πριν τα δαχτυλα και θα ηθελα να ξερω αν καποιος εχει κανει και αν σε βλεπουν με κακο ματι οταν εχεις εκει tattoo(πχ για να βρεις δουλεια).

ειχα διαβασει ερευνα οτι οι ανθρωποι βλεπουν τους ανθρωπους που εχουν τατουαζ ως μικροτερης ευφυιας. τωρα για την δουλεια ειχα εναν συναδελφο που αναγκαστικα φορουσε μονο μακριες μπλουζες....

Δημοσ.

Αναλογως κ την δουλεια..

Πολυ κακο που το 2018 μερικοι κοιτανε ακομα τν εικονα του αλλου.. 

Δν λεω να πας σε δουλεια "freak"  τελειως, τατου παντου κ σκουλαρικια αλλα οχι κ να σε κακοχαρακτηριζει ενα τατουαζ! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giannacos21 είπε

Αν εννοεις στο κομματι πανω απο την παλαμη,ναι εχω κανει εγω. Γενικότερα τα τελευταια χρονια εχει χαλαρωσει καπως η φαση με το «κακο ματι», να ναι καλα οι τηλεοπτικοί σεφ.. Τωρα αν εισαι καλος στη δουλεια που θες να κανεις και οι εργοδοτες δεν ειναι τιποτα περιεργοι δεν προκειται να εχεις πρόβλημα. Παιζει ρόλο βεβαια και τί σχεδιο θες να κανεις. Εγω εχω καμια 50αρια τατου και φυσικα δεν εχω προβλημα αν εχει ο αλλος η δεν εχει, αλλα ειχα πετυχει μια φορα στο μετρο εναν πιτσιρικα γυρω στα 15-16 με τατου 2 πιστολια στο λαιμο, που παιζει  να ειναι η μοναδικη φορα που μου χτυπησε τοσο ασχημα. Ε αυτος θα εχει προβλημα.   

Εχε υποψιν σου παντως οτι οταν κανεις τατου σε σημειο στο οποίο τα δερματικα ανανεώνονται συχνα, ειναι πολυ πιθανο να ξεβαψει και να θελει πατημα συνεχεια. Παιζει ρολο και το δερμα φυσικα, σε αλλους καθονται με ενα χτυπημα, σε αλλους εχει ξεβαψει στο διμηνο. Στο σημειο που θες, ξεβαφει πολυ ευκολα. Εγω χρειαστηκε να τα πατησω και μια δευτερη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μιλάμε για μικρές εταιρείες στην Ελλάδα, τα politics παίζουν ρόλο περισσότερο από τα tattoo.

Σε σοβαρές εταιρείες δεν παίζουν ρόλο τα tattoo ούτε τα politics, παρά μόνο το αν είσαι καλός στην δουλειά σου.

Ωστόσο,  αυτές οι εταιρείες είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Στις περισσότερες (εταιρείες) και λόγω κρίσης αλλά και λόγω ανυπαρξίας εταιρικής κουλτούρας, είναι ακόμα πιθανό να έχετε πρόβλημα με τα tattoo σας ασχέτως μεγέθους ή θέσης.

@Roza98 το tattoo δεν έχει τιμή γιατί έχει να κάνει με το είδος, το μέγεθος αλλά και την πολυπλοκότητα. Το παν είναι να πας σε κάποιον tattoo artist που σε σέβεται πρώτα ως άνθρωπο (και μετά ως πελάτη) ο οποίος είναι καλός στην δουλειά του (μπορείς να ζητήσεις να δεις το πορτφόλιό του ή να το ψάξεις στο internet, οι περισσότεροι έχουν FB page/site) και να την γουστάρει πέραν του βιοπορισμού.

Επεξ/σία από nikoskon
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα εκανα το 4ο ταττου. Τις προηγουμενες 3 φορες ςβαζα την bebanthol την ροζ. Σημερα πηγα φαρμακειο για αλοιφη και φαρμακοποιος μου ειπε να μην παρω την ροζ bebanthol. Μου προτεινε την bebanthol protective balm λεγοντας οτι αυτη κανονικα πρεπει να βαζουμε, την πηρα και βαζω αυτη. Την εχει χρησιμοποιησει κανεις; 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ τη ροζ θα εβαζα.  

εγώ τις εχω παρατησει τις πεανθολ αν και εχω κανει καμια 10αριά τατου ρικαβερι με αυτή

πλεον βάζω την  skin2skin.

δεν λεκίαζει

δροσίζει τέλεια.

ακριβή αλλα δεν με νοιάζει.

όλοκρηρη πλάτη φουλ γραμμικό χίλαρε εξέπτιοναλ.

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...