Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλμυρή αγάπη. Μόνο που το "αλμυρός" που έχει γράψει μπορεί να είναι μόνο κυριολεκτικό, δηλαδή αλμυρό φαγητό κτλ, φαντάσου χρησιμοποείται στην λέξη για παστά ψάρια χαχαχαχα

Τελείως γελοίο.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ οριακα εισαι σε σχεση με διακοπες/μπανια, μπορει η επουλωση να κρατησει μεχρι 2 μηνες μετα φανταζομαι το ξερεις ασε που μεχρι τοτε απαγορευεται ηλιος/θαλασσα. Υπολογισε και οτι αμα χρειαστεις καποιο touch up θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου και δεν νομιζω να βολευει.

Λογω ιδρωτα δεν υπαρχει προβλημα.

Απο ποτε θελει 2 μηνες? Συγκεκριμενα για θαλασσα μιλουσα πριν 2 βδομαδες, 3-4 μερες απο τη μερα που βγαλεις ολο το δερμα κλπ μπαινεις κανονικα.

Quick one. 

Λεω να κανω ενα tattoo στο εσωτερικο του μπρατσου (γραμμικο κατι σα βελος/πυξιδα). Σαν περιοδος αυτη ειναι καλη ή να περιμενω καλυτερα το φθινοπωρο?

Το πρωτο το ειχα κανει φθινοπωρο νομιζω και ημουν ψιλο οκ απο θεμα ιδρωτα/ερεθισμων κλ, αλλα ηταν στη γαμπα, απλα δεν ξερω στο συγκεκριμενο σημειο τι γινεται με την τριβη, γυμναστηρια κλπ.

Γενικα αν δεν σε βιαζει κανε το φθινοπωρο αλλα και τωρα μπορεις αν θες. Ειδικα στη μεσα μερια που δεν το βλεπει ηλιος εισαι ανετος. Με γυμνατηριο κανε μονο ποδια :P 

ΥΓ: για καλυτερη/γρηγοροτερη επουλωση μπορεις να το εχεις τυλιγμενο τις 3 πρωτες μερες (το πλενεις, αλλαζεις κρεμα/ζελατινα 3 φορες τη μερα φυσικα)

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε θελει 2 μηνες? Συγκεκριμενα για θαλασσα μιλουσα πριν 2 βδομαδες, 3-4 μερες απο τη μερα που βγαλεις ολο το δερμα κλπ μπαινεις κανονικα.

Γενικα αν δεν σε βιαζει κανε το φθινοπωρο αλλα και τωρα μπορεις αν θες. Ειδικα στη μεσα μερια που δεν το βλεπει ηλιος εισαι ανετος. Με γυμνατηριο κανε μονο ποδια :P

ΥΓ: για καλυτερη/γρηγοροτερη επουλωση μπορεις να το εχεις τυλιγμενο τις 3 πρωτες μερες (το πλενεις, αλλαζεις κρεμα/ζελατινα 3 φορες τη μερα φυσικα)

Καλα οπως νομιζει πρατει ο καθενας.

2 μηνες χρειαστηκε το δικο μου για να επουλωθει, και στο sake τοσο μου ειχαν πει. Μπες και μετα το χτυπημα αμα γουσταρεις. Εμενα τα δικα μου χερια τα βλεπει ο ηλιος και απο τη μεσα μερια τη μερα, εσεις μαλλον γυρνατε σαν ηλιακο ρολοι η κατι τετοιο.

Και γυμναστηριο πας κανονικα.

Τουτεστην οποιον υπευθυνο καλλιτεχνη ρωτησεις τα αντιθετα απο οτι λες θα σου πει. Αλλα ειπαμε, δικο σου το σωμα οτι θες κανεις

• Moderators
Δημοσ.

2 μηνες χρειαστηκε το δικο μου για να επουλωθει, και στο sake τοσο μου ειχαν πει. Μπες και μετα το χτυπημα αμα γουσταρεις. Εμενα τα δικα μου χερια τα βλεπει ο ηλιος και απο τη μεσα μερια τη μερα, εσεις μαλλον γυρνατε σαν ηλιακο ρολοι η κατι τετοιο.

Τουτεστην οποιον υπευθυνο καλλιτεχνη ρωτησεις τα αντιθετα απο οτι λες θα σου πει. Αλλα ειπαμε, δικο σου το σωμα οτι θες κανεις

Η μεσα μερια του χεριου φαινεται μονο αν κατσεις ανασκελα με τα χερια προς τα πανω, κανοντας καθημερινες εργασιες , ειδικα οταν δουλευεις σε μαγαζι μεσα, ο ηλιος που θα το δει, αν το δει, ειναι ελαχιστος.

Για το γυμναστηριο οι πρωτες μερες (3-4) που ειναι φρεσκο ειναι καλο να αποφευγεται, εγω πχ οταν κανω στα ποδια την επομενη μερα παω γυμναστηριο και κανω κανονικα αλλα οχι ποδια.

Ειμαι περιεργος να μου πεις το "σωστο" τροπο επουλωσης

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ οπότε αν γράφω σε λάθος τόπικ παρακαλώ διορθώστε με  :P 

Που λέτε, είμαι νιουμπάκι στο θέμα "ταττού" παρόλο που το σιγοψήνω κανά δυο χρόνια... Αλλά το αποφάσισα, και λέω μετά τις εξετάσεις να πάω.  ^_^ 

Λόγω επαγγέλματος βέβαια, δεν θέλω να είναι σε εμφανές σημείο, οπότε περιορίζομαι κάπως. Σκέφτομαι την πλάτη, ψηλά στο κέντρο, κάτω απ τον σβέρκο. Άκουσα βέβαια κάπου ότι πονάει εκεί και ​σαν γνωστή κλασομπανιέρα ​ζητάω τα φώτα σας! Επίσης, μου αρέσουν πάρα πολύ τα μανίκια, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς αυτά: την αλλοίωσή τους με τις αυξομειώσεις του βάρους...Παίρνω και χάνω πολύ εύκολα βάρος, με αποτέλεσμα μία να κάνω μπρατσάκια και μία να τα χάνω.  :lol: Επηρεάζει κάτι τέτοιο το τατουάζ στο μπράτσο; 

Σας ευχαριστώωω

Δημοσ.

η αυξομειωση βαρους εκτος και αν μιλαμε για 50 κιλα πανω 50 κατω δεν επιρεαζει.Ο πονος ειναι υποκειμενικο καθαρα εχει τυχει να πετυχω ατομο κυριολεκτικα να κλαιει και να αφηνει το τατουαζ σε 4 επισκεψεις αντι για 1 και εχω πετυχει ατομο το οποιο μονο που δεν το πηρε ο υπνος.Εγω (που εχω προβλημα με τις βελονες αηδιαζω αφανταστα) σε οσα εκανα στην αρχη με ενοχλουσε μετα απο λιγο συνιθιζα και καπου στις δυομιση-τρεις ωρες ξεκινουσα να λυγιζω (επισης περα απο το ποσο ποναει ο καθενας εχει να κανει και με το ποση υπομονη εχεις εγω επειδη εχω υπομονη και δεν μαρεσει να μπαινω σε διαδικασια να περιμενω να επουλωνεται και να ξαναπηγαινω ξανα και ξανα προτιμω να ψοφησω στον πονο σε δυο 5-6ωρες επισκεψεις,αν το επιτρεψει το πρηξιμο του σημειου, παρα να κανουμε 3-4 τριωρα)

Υποτιθεται οτι το τατουαζ το αντιμετοπιζεις σαν ελαφρια ανοιχτη πληγη και θελει δυο εβδομαδες οπου και να το δεις αν εσενα σου παιρνει μια πληγη 2 μηνες να γινει καλα εχεις καποιο προβλημα.Σε τρεις διαφορετικους καλλιτεχνες πηγα και οι τρεις 2 εβδομαδες μου ειπαν.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ οπότε αν γράφω σε λάθος τόπικ παρακαλώ διορθώστε με :P

Που λέτε, είμαι νιουμπάκι στο θέμα "ταττού" παρόλο που το σιγοψήνω κανά δυο χρόνια... Αλλά το αποφάσισα, και λέω μετά τις εξετάσεις να πάω. ^_^

Λόγω επαγγέλματος βέβαια, δεν θέλω να είναι σε εμφανές σημείο, οπότε περιορίζομαι κάπως. Σκέφτομαι την πλάτη, ψηλά στο κέντρο, κάτω απ τον σβέρκο. Άκουσα βέβαια κάπου ότι πονάει εκεί και ​σαν γνωστή κλασομπανιέρα ​ζητάω τα φώτα σας! Επίσης, μου αρέσουν πάρα πολύ τα μανίκια, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς αυτά: την αλλοίωσή τους με τις αυξομειώσεις του βάρους...Παίρνω και χάνω πολύ εύκολα βάρος, με αποτέλεσμα μία να κάνω μπρατσάκια και μία να τα χάνω. :lol: Επηρεάζει κάτι τέτοιο το τατουάζ στο μπράτσο;

Σας ευχαριστώωω

Σαν γενικος κανονας οσο πιο λιγο ψωμι υπαρχει αναμεσα στο δερμα και στο κοκαλο τοσο περισσοτερο ποναει
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούρια στο φόρουμ οπότε αν γράφω σε λάθος τόπικ παρακαλώ διορθώστε με  :P

Που λέτε, είμαι νιουμπάκι στο θέμα "ταττού" παρόλο που το σιγοψήνω κανά δυο χρόνια... Αλλά το αποφάσισα, και λέω μετά τις εξετάσεις να πάω.  ^_^

Λόγω επαγγέλματος βέβαια, δεν θέλω να είναι σε εμφανές σημείο, οπότε περιορίζομαι κάπως. Σκέφτομαι την πλάτη, ψηλά στο κέντρο, κάτω απ τον σβέρκο. Άκουσα βέβαια κάπου ότι πονάει εκεί και ​σαν γνωστή κλασομπανιέρα ​ζητάω τα φώτα σας! Επίσης, μου αρέσουν πάρα πολύ τα μανίκια, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς αυτά: την αλλοίωσή τους με τις αυξομειώσεις του βάρους...Παίρνω και χάνω πολύ εύκολα βάρος, με αποτέλεσμα μία να κάνω μπρατσάκια και μία να τα χάνω.  :lol: Επηρεάζει κάτι τέτοιο το τατουάζ στο μπράτσο; 

Σας ευχαριστώωω

Σ'αυτό το σημείο έχω, ψηλά στο κέντρο κάτω απ'τον σβέρκο που λες. Τα ίδια με σένα διάβαζα, ότι πονάει πολύ στην συγκεκριμένη περιοχή. Αλλά τελικά δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου [σε μια φάση το ένιωσα σαν τσιμπηματάκι] και ίσα ίσα που ήθελα κι άλλο! Ψυχραιμία λοιπόν :) α, και δώσε χρόνο να συζητήσεις αρκετά το σχέδιο που θες να κάνεις με τον tattoo artist. Γιατί μπορεί εσύ να τό'χεις στο μυαλό σου ότι θα είναι πχ μικρούλι αλλά τελικά να πρέπει να γίνει πιο μεγάλο για να μην χαθούν οι λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι το τατουαζ το αντιμετοπιζεις σαν ελαφρια ανοιχτη πληγη και θελει δυο εβδομαδες οπου και να το δεις αν εσενα σου παιρνει μια πληγη 2 μηνες να γινει καλα εχεις καποιο προβλημα.Σε τρεις διαφορετικους καλλιτεχνες πηγα και οι τρεις 2 εβδομαδες μου ειπαν.

Στο studio θα σου πουν τον μεσο ορο-καραμελα που λενε σε ολους, δεν κρατανε και στατιστικα. Ενα δικο μου πηρε 2 μηνες και δεν ξεφλουδισε. Εσυ εκανες και πηρε 2 εβδομαδες η μιλαμε θεωρητικα?

• Moderators
Δημοσ.

Η ξεφλουδισε και δεν πηρες χαμπαρι, εγω συνηθως στην βδομαδα αλλαζω δερμα! Στις 2 βδομαδες ειμαιι σαν να μην χτυπησα ποτε! 

Δημοσ.

Στο studio θα σου πουν τον μεσο ορο-καραμελα που λενε σε ολους, δεν κρατανε και στατιστικα. Ενα δικο μου πηρε 2 μηνες και δεν ξεφλουδισε. Εσυ εκανες και πηρε 2 εβδομαδες η μιλαμε θεωρητικα?

εγω εκανα και το δευτερο ξεφλουδισε στις 8 μερες και ο τυπος επαθε πλακα οταν ειδε ποσο γρηγορα εγινε καλα και το τριτο μου πηρε 12-14 μερες για να ειναι κομπλε.Το πρωτο εχει πολλα χρονια ουτε που θυμαμαι

Δημοσ.

σε ολα μου ταττοο οι πρωτες 10 μερες ειναι εντατικη περιποιηση και οι επομενη 2 μηνες αναλογη περιποιηση με αλοιφες που περιεχουν πανθενολη και αλοε βερα για να επιταχυνθει η αναπλαση του δερματος.φυσικα..ανα ειναι και ηλιολουστος ο καιρος βαζω αντηιλιακη.και εμενα πανω στην βδομαδα ξεφλουδιζει.και πλεον με τις νεες κρεμες που εχουν βγει στην αγορα η διαδικασια επουλωσης επιταγχυνετε .

Δημοσ.

εγω εκανα και το δευτερο ξεφλουδισε στις 8 μερες και ο τυπος επαθε πλακα οταν ειδε ποσο γρηγορα εγινε καλα και το τριτο μου πηρε 12-14 μερες για να ειναι κομπλε.Το πρωτο εχει πολλα χρονια ουτε που θυμαμαι

Καταλαβαινεις λοιπον οτι εξαρταται απο τον ανθρωπο. Αν δεν συντρεχει καποιος αλλος λογος δεν βρισκω νοημα να κανεις τατουαζ Μαιο και πιθανως να εχεις θεμα αντι για Σεπτεμβριο και να μην εχεις στο κεφαλι σου τετοια θεματα. Και αμα χρειαστει touchup μετα απο 2 μηνες? Θα πας μεσα στο καλοκαιρι? Ζορικο

Δημοσ.

τι κρεμες χρησιμοποιείτε?

τα παλια χρονια πριν καμαι 10ετια την ροζ μπεπανθολ..με κιτρινη λιπαρη υφη,τωρα τελευταια χρονια εγω χρησιμοποιω panthenol extra tattoo cream που την βρισκεις σε ασπρη συσκευασια η σε μαυρη συσκευασια της θυγατρικης εταιριας.το καλο με αυτη την κρεμα ειναι οτι αναπλαθει καλυτερα το δερμα..και την αποροφαει καλυτερα.τωρα για αντηιλικο επιλεγω κρεμα τουλαχιστον 50 και σε λαδι το γνωστο carotten tattoo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...