Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Κραξιμο ειναι οταν λες ο ταδε ειναι λακαμας.Οταν το αιτιολογεις/στοιχειοθετεις δεν ειναι κραξιμο ειναι αποψη.

Οπως ειπα δε θα το εκανα για τους λογους που ανελυσα,αλλα αν εσυ η οποιος αλλος,εχει λογους ας το κανει.Ισως κ γω βρω στο μελλον που αμφιβαλλω.Σαυτο που ειμαι καθετος ειναι η εσκεμενη αυτοπροβολη.Οχι γιατι με αφορα,αλλα γιατι μου προσφερεται προς καταναλωση.Αν εχεις τατου στην πλατη δε θα σου βγαλω τη μπλουζα να το δω.Αν τωρα τοχεις κανει στο κουτελο ομως 99% το κοτσαρες εκει για να το βλεπω.

Οπως αντιστοιχα κανει ο αλλος τατου μανικι κ το κοβει μεχρι εκει που παει το μακρυμανικο η το κολαρο του πουκαμισου στο λαιμο.Τα εν οικω μη εν δημω που λεγαν παλι.

Δηλαδή αν πω ότι είσαι μαλάκας αλλα το αιτιολογήσω τότε είναι κομπλέ. Οκ το μάθαμε και αυτό

Δημοσ.

Δηλαδή αν πω ότι είσαι μαλάκας αλλα το αιτιολογήσω τότε είναι κομπλέ. Οκ το μάθαμε και αυτό

Μες τις ακρες ναι,αρκει να μεταφερεις ολοκληρη αντικειμενικα την αποψη του χαρακτηριζομενου κ τη δικη σου για να την κρινει ο εξωτερικος παρατηρητης.

Δημοσ.

xifiassamsung σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου στο thread.
Ωστόσο, επειδή το θέμα είναι τα Tattoos και όχι αν σου αρέσουν εσένα,

μπορείς να χωθείς σε άλλα threads να κάνεις δουλίτσα.

Η μόνη πληροφορία που θα χρειαστώ ώστε να καταλάβω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω, είναι η ηλικία σου.

• Like 3
Δημοσ.

[...]

Σε τσουζει?ξυδι.Μαθε να σεβεσαι κ μια αλλη γνωμη δεν ειναι κακο.Καποιοι παλεψαν για να υπαρχει πολυφωνια.Αυτα τα μονοπλευρα κολπα του κοντου με το μικρο μουστακι ταφησαμε 60 χρονια πισω.

Δεν ανεβηκες level στη ζωη σου επειδη σταμπαριστηκες μονιμα με ενα χψ σχεδιο σε αποχρωσεις του μαυρου.Θα μπορουσες να τα συλλεγεις σε χαρτι αν σαρεσει η συγκεκριμενη τεχνη,η να ζωγραφιζεις η χιλια δυο.Αλλα δεν ειναι μοδα η ζωγραφικη ξεχασα..

Αν το μοστραρεις λοιπον σε κοινη θεα επιδεικτικα θα δεχτεις σχολια.Δεν ειναι κατι που πρεπει να το σεβαστω παραπανω απτο να ντυνεσαι σα τσιρκο η να ξεχειλωνεις ταυτια σου με μαρκαδορους/δαχτυλιδια/πλακακια,η οποιαδηποτε αλλη ψυχικη διαταραχη θελει ο αλλος να εκφρασει στην εμφανιση του η τη συμπεριφορα του κ να το περασει σα ψαγμενια,η να εχω εγω το προβλημα που δε δηλωνω απαθεια στην "μη τηρηση της νορμας".Αληθεια ποια νορμα?Αυτοσεβασμος λεγεται κ συγκεκριμενα να μην εκθετεις τον εαυτο σου ως ειδος προς καταναλωση."Κοιταχτε με,εχω λαμπακια ειμαι καποιος διαφορετικος.Με κοιτατε?α σιχτιρ βλαχοι" το λες κ κυκλοθυμια.

Τελος τις αγγλικες εξυπναδες δε βαλτες εκει που θελεις.Σταυτια σου πχ αν εχουν τρυπες κ χωρανε.Κ αν οχι θα χωρεσουν.

όχι ρε μεγάλε, αυτά τα "σε τσούζει" και "ξυδάκι" τα λέγαμε όλοι...

... στην πέμπτη δημοτικού

καλως ήρθες στον 19ο αιώνα φίλε, όποιον δεν γουστάρεις να τον κράζεις στο δρόμο μπας και καλύψεις την δική σου τη γύμνια,

να δούμε πότε θα γλυτώσεις το βρωμόξυλο από κανέναν νταγλαρά. 

προσωπικά δεν στο εύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις, god works in mysterious ways, το βάζω το αγγλικό για να το βάλεις κι εσύ... ξέρεις εσύ

άντε και καλη πατρίδα μεγάλε ιεροεξεσταστή

Δημοσ.

όχι ρε μεγάλε, αυτά τα "σε τσούζει" και "ξυδάκι" τα λέγαμε όλοι...

... στην πέμπτη δημοτικού

καλως ήρθες στον 19ο αιώνα φίλε, όποιον δεν γουστάρεις να τον κράζεις στο δρόμο μπας και καλύψεις την δική σου τη γύμνια,

να δούμε πότε θα γλυτώσεις το βρωμόξυλο από κανέναν νταγλαρά. 

προσωπικά δεν στο εύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις, god works in mysterious ways, το βάζω το αγγλικό για να το βάλεις κι εσύ... ξέρεις εσύ

άντε και καλη πατρίδα μεγάλε ιεροεξεσταστή

Να τον χαιρεσαι τον αιωνα κ την προοδο σου.

Μη πας πολυ μπροστα ομως κ πεσεις σε κανα τοιχο.Μορφωμενε κ ανοιχοτμυαλε 

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Quick one. 

Λεω να κανω ενα tattoo στο εσωτερικο του μπρατσου (γραμμικο κατι σα βελος/πυξιδα). Σαν περιοδος αυτη ειναι καλη ή να περιμενω καλυτερα το φθινοπωρο?

Το πρωτο το ειχα κανει φθινοπωρο νομιζω και ημουν ψιλο οκ απο θεμα ιδρωτα/ερεθισμων κλ, αλλα ηταν στη γαμπα, απλα δεν ξερω στο συγκεκριμενο σημειο τι γινεται με την τριβη, γυμναστηρια κλπ.

Δημοσ.

Quick one. 

Λεω να κανω ενα tattoo στο εσωτερικο του μπρατσου (γραμμικο κατι σα βελος/πυξιδα). Σαν περιοδος αυτη ειναι καλη ή να περιμενω καλυτερα το φθινοπωρο?

Το πρωτο το ειχα κανει φθινοπωρο νομιζω και ημουν ψιλο οκ απο θεμα ιδρωτα/ερεθισμων κλ, αλλα ηταν στη γαμπα, απλα δεν ξερω στο συγκεκριμενο σημειο τι γινεται με την τριβη, γυμναστηρια κλπ.

Πολυ οριακα εισαι σε σχεση με διακοπες/μπανια, μπορει η επουλωση να κρατησει μεχρι 2 μηνες μετα φανταζομαι το ξερεις ασε που μεχρι τοτε απαγορευεται ηλιος/θαλασσα. Υπολογισε και οτι αμα χρειαστεις καποιο touch up θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου και δεν νομιζω να βολευει.

Λογω ιδρωτα δεν υπαρχει προβλημα.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ οριακα εισαι σε σχεση με διακοπες/μπανια, μπορει η επουλωση να κρατησει μεχρι 2 μηνες μετα φανταζομαι το ξερεις ασε που μεχρι τοτε απαγορευεται ηλιος/θαλασσα. Υπολογισε και οτι αμα χρειαστεις καποιο touch up θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τελος καλοκαιριου και δεν νομιζω να βολευει.

Λογω ιδρωτα δεν υπαρχει προβλημα.

Nαι πανω κατω αυτο σκεφτομουν κι εγω.

Παμε για φθινοπωρο λοιπον, θενξ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτυχημένου τατουάζ είναι ο Χρανιώτης. Δεν ξέρω πως του ήρθε, αλλά αυτό που έχει γράψει στην πλάτη του δεν βγάζει νόημα.

Δημοσ.

Nαι πανω κατω αυτο σκεφτομουν κι εγω.

Παμε για φθινοπωρο λοιπον, θενξ.

Πιστευω οτι προλαβαινεις. 2 μηνες μεχρι τελη Ιουνιου. Και απο την ωρα που ειναι και εσωτερικα του μπρατσου, και εξω να εισαι δεν θα το βλεπει ο ηλιος.

Αν σκοπευεις να ξεκινησεις τα μπανια απο τελη Μαιου, ναι αστο για Φθινοπωρο

Δημοσ.

Quick one. 

μια χαρά προλαβαινεις.. δεν ειναι και τέλη μαιου αρχ ιουνιου.. 4-5 εβδομαδες θέλει οφφ από νερό και μετα εισαι οκ (εχω καμια 12 ;ρ, και αρκετά τα εχω και κάνει και τέλη ιουνιου φάση..)

Δημοσ.

Έχει περάσει κανείς ποτέ από πάνω ξεβαμμένο τατουάζ; Είτε cover tatt είτε φρεσκάρισμα. Αυτός ο ήλιος της ελλάδας τα γερνάει πολύ γρήγορα (μιλάω για δεκαετία και άνω)

Στα 50 θα είμαστε γεματοι μουτζούρες.

Δημοσ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτυχημένου τατουάζ είναι ο Χρανιώτης. Δεν ξέρω πως του ήρθε, αλλά αυτό που έχει γράψει στην πλάτη του δεν βγάζει νόημα.

Για κάνε μετάφραση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...