Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι στην απόφαση ως αυτή καθ'αυτή.

Το αποτέλεσμα,εν προκειμένω,είναι ένα σημάδι στο σώμα.Θα μπορούσε να είναι ένας γάμος,ένα παιδί,η μετανάστευση σε άλλη χώρα,ένας φόνος.Κάθε μία απο αυτές τις αποφάσεις, σε καθορίζουν και σε ακολουθούν για πάντα.Κάποιες κρύβονται κάτω απο ενα χαλί και κάποιες όχι.

For arguments sake ομως, για εσένα, ώς σκεπτόμενο άνθρωπο,ποιά είναι η αιτία που ασκείται κριτική σε όσους φέρουν τατουάζ;

Αφήνουμε απ έξω τον φθόνο ώς έννοια.Τι μένει;Τα κατώτερα ένστικτα;Η σκατανθρωπιά και το μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει απο την νόρμα;Ποιος καθορίζει την νόρμα παρεμπιπτόντως;

Κατάλαβα τι λες. Για μένα, η κριτική έχει να κάνει κυρίως με το αισθητικό κομμάτι και με το ας πούμε ακατανόητο της απόφασης. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι καν κριτική, μια γνώμη είναι. Στο άλλο που έχω μια ένσταση, λέμε τώρα, είναι κατά πόσο καταλαβαίνουν τι κάνουν όσοι κάνουν τατουάζ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλοί το κάνουν όπως κάνουν ένα κούρεμα πχ ή όπως δοκιμάζουν ένα ρούχο.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία δεν κάνει το τατουάζ για τον εαυτό του, το κάνει για τους άλλους κυρίως.

Τέλος, ειδικά αυτή την εποχή, το να κάνει κάποιος τατουάζ δεν μου δείχνει τίποτα για το χαρακτήρα του, την αποφασιστικότητα του κλπ. Δεν συγκρίνεται καν με μια σοβαρή απόφαση ή μια αντίδραση σε συγκεκριμένες συνθήκες. Είναι απλά μια τάση για τους περισσότερους, γίνεται χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Ούτε αντίστοιχα δείχνει κάτι για αυτούς που δεν κάνουν τατουάζ, ότι θα δίσταζαν μπροστά σε μια σημαντική απόφαση δηλαδή ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Γενικά γιατί να το γενικεύουμε τόσο όταν υπάρχουν δισεκατομμύριες μεμονωμένες περιπτώσεις με τελείως διαφορετικά κριτήρια, τρόπους σκέψης, βιώματα, γούστα..; Έχουμε την τάση κάτι που δε μας ταιριάζει αισθητικά να το κρίνουμε με τέτοιο τρόπο κοροϊδεύοντας τους εαυτούς μας ότι ξέρουμε το λόγο που κάποιος κάνει ό,τι κάνει. Και συνήθως βγάζουμε πολλή κακία.

Περιοριστείτε στο ότι δε σας ταιριάζει κάτι αισθητικά ή δεν το καταλαβαίνετε και αφήστε το εκεί, τα υπόλοιπα είναι παπαρολογίες και υποκριτικά όταν και οι ίδιοι επιλέγετε κάποια πράγματα που άλλοι ενδεχομένως δεν τα καταλαβαίνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι.Γελαω με το ρευμα.Με τα αμανικα πλαδαρα μπρατσα χειμωνιατικα.υστερικο attentionwhore-ιλικι.

Θες τατου?μεγεια με χαρα.Κανε ενα που το βλεπεις εσυ για παρτη σου στον καθρεφτη πχ,οταν ντυνεσαι το πρωι η ξερω γω.Κ βασικα ναχει ενα νοημα ρε φιλε.Ενα λογο υπαρξης.Αυτο το ψαχνω σχεδιο/χτυπησα μια κινεζια απτο μπλοκ του τατουατζη ειναι πολυ ακυρο σταυτια μου.

χαχα τωρα μου θύμισες έναν γνωστό μου που είχε πάει κι είχε χτυπήσει κάτι κινέζικα γράμματα και καλά το όνομα του και τελικά όχι το όνομα του δεν είναι αλλά ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι !

Φαίνεται πως δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και το βλέπεις επιφανειακά.

Οι λόγοι που ο καθένας κάνει tattoo αφορούν τον ίδιο και όχι τους άλλους.

Δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό στο να δείξεις κάτι που φοράς επάνω σου και ειδικά όταν δεν πρόκειται για ένα ρούχο αλλά για ένα έργο τέχνης.

Το καλοκαίρι φοράς αμάνικα, επειδή είναι καλοκαίρι. Το αμάνικο δεν φτιάχτηκε για να αναδεικνύει τα tattoos των άλλων.

Είναι ξεκάθαρο πως θεωρείς τα tattoo μέσο επίδειξης. Αυτό φαίνεται και από την τελευταία σου παράγραφο pure παράκρουσης.

Και επειδή είπες για πεταλουδίτσες, δες μερικά όμορφα tattoos με πεταλούδες

The-Best-Butterfly-Tattoo-7.jpgA-Giant-Butterfly-Tattoo.jpg

btw τι ηλικία έχεις;

υπερβολικά τεραστια. η πεταλούδα λέει να είναι μικρή και διακριτική :) πιο όμορφη είναι έτσι. Και γενικά τα τεράστια ταττου στις γυναίκες τα βρίσκω πολύ άσχημα. Και στους άντρες ενίοτε αλλά ειδικά στις γυναίκες
  • Like 3
Δημοσ.

Γενικά γιατί να το γενικεύουμε τόσο όταν υπάρχουν δισεκατομμύριες μεμονωμένες περιπτώσεις με τελείως διαφορετικά κριτήρια, τρόπους σκέψης, βιώματα, γούστα..; Έχουμε την τάση κάτι που δε μας ταιριάζει αισθητικά να το κρίνουμε με τέτοιο τρόπο κοροϊδεύοντας τους εαυτούς μας ότι ξέρουμε το λόγο που κάποιος κάνει ό,τι κάνει. Και συνήθως βγάζουμε πολλή κακία.

Περιοριστείτε στο ότι δε σας ταιριάζει κάτι αισθητικά ή δεν το καταλαβαίνετε και αφήστε το εκεί, τα υπόλοιπα είναι παπαρολογίες και υποκριτικά όταν και οι ίδιοι επιλέγετε κάποια πράγματα που άλλοι ενδεχομένως δεν τα καταλαβαίνουν.

Τα ίδια λέμε, αν λες για μένα.

• Moderators
Δημοσ.

.Κ βασικα ναχει ενα νοημα ρε φιλε.Ενα λογο υπαρξης.Αυτο το ψαχνω σχεδιο/χτυπησα μια κινεζια απτο μπλοκ του τατουατζη ειναι πολυ ακυρο σταυτια μου.

Κοιτα τωρα τι γινεται. Κι εγω δε θα χτυπαγα ποτε ενα κινεζικο ιδεογραμμα ή ενα tribal, ειδικα τα τελευταια τα βρισκω εντελως generic για τα δεδομενα μου.

Ωστοσο για καποιους ακομα και το οτι αποφασιζουν να κανουν ενα tattoo μπορει να συμβολιζει το οτιδηποτε ως πραξη και να τους ενδιαφερει περισσοτερο αυτο απο το σχεδιο ξερωγω. Το εχω ακουσει ως αποψη και το δεχομαι και βασικα δεν το κρινω καν γιατι δε με ενδιαφερει και ιδιαιτερα ο λογος που κανει καποιος ενα tattoo.

Αν το αξιολογησω θα ειναι με κριτηρια "ομορφο σχεδιο" και "ασχημο σχεδιο", το οποιο ειναι και εντελως υποκειμενικο.

Δε θα κατσω ποτε να ψαξω τι σκεφτοταν ο τυπος για να το κανει εκτος εξαιρεσεων facial fail tattoos.

Τωρα τα αμανικα χειμωνιατικα δεν το εχω δει, ισως και να ειναι attentionwhorιλικι οπως λες, αλλα δεν ξερω αν ο αλλος αποφασιζει να κρυωνει για να δειξει το τατουαζ του. 

Η πλακα ειναι πως ο κοσμος που ασχολειται με το tattoo σου ειναι ακριβως ο κοσμος για του οποιου τη γνωμη δε δινεις δεκαρα γενικα :lol:

@Nikoskon πολυ ωραιο σχεδιο, που το εκανες man? Θελω να κανω κι εγω ενα δευτερο καποια στιγμη, σκεφτομαι κατι γραμμικο και εχω δει ωραια δουλεια στο DarkSide tattoo, αλλα γενικα ειμαι στο ψαξιμο. 

Δημοσ.

Τα ίδια λέμε, αν λες για μένα.

Μόνο εσύ απ' όσους εξέφρασαν αντίθετη άποψη σε όσα διάβασα εστίασες στο αισθητικό κομμάτι ή τέλος πάντων δεν έβγαλες χολή, οπότε σίγουρα δεν πήγαινε για 'σενα!

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εσύ απ' όσους εξέφρασαν αντίθετη άποψη σε όσα διάβασα εστίασες στο αισθητικό κομμάτι ή τέλος πάντων δεν έβγαλες χολή, οπότε σίγουρα δεν πήγαινε για 'σενα!

Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό να βγάλεις χολή για κάτι τέτοιο. Μια γνώμη λέμε, ανάλογα με το γούστο μας και σχολιάζουμε μια τάση που έχει διαδοθεί πολύ τα τελευταία χρόνια!

Δημοσ.

@Nikoskon πολυ ωραιο σχεδιο, που το εκανες man? Θελω να κανω κι εγω ενα δευτερο καποια στιγμη, σκεφτομαι κατι γραμμικο και εχω δει ωραια δουλεια στο DarkSide tattoo, αλλα γενικα ειμαι στο ψαξιμο. 

Έλα Peter!!!!!

Λοιπόν το tattoo έγινε Medusa Tatto (Εξάρχεια) από τον Skeryone (Γιώργο).

Αν θες πάμε και παρέα κάποια στιγμή στο Medusa.

Τα γραμμικά είναι piece of cake να ξες. Θα κάνει ένα φιλικό μου ζευγάρι 1 ίδιο γραμμικό tattoo καθ' έκαστος στο χέρι, στο Medusa.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έλα Peter!!!!!

Λοιπόν το tattoo έγινε Medusa Tatto (Εξάρχεια) από τον Skeryone (Γιώργο).

Αν θες πάμε και παρέα κάποια στιγμή στο Medusa.

Τα γραμμικά είναι piece of cake να ξες. Θα κάνει ένα φιλικό μου ζευγάρι 1 ίδιο γραμμικό tattoo καθ' έκαστος στο χέρι, στο Medusa.

Τελεια! Το εχω ακουσει το Medusa αλλα δεν εχω παει, οποτε συνδυαζουμε καφε και παμε καποια στιγμη :D

Μου αρεσουν πολυ τα γραμμικα, σιγουρα θα ειναι και πολυ πιο ευκολα απο εκεινα με τις σουπερ λεπτομερειες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Τελεια! Το εχω ακουσει το Medusa αλλα δεν εχω παει, οποτε συνδυαζουμε καφε και παμε καποια στιγμη :D

Μου αρεσουν πολυ τα γραμμικα, σιγουρα θα ειναι και πολυ πιο ευκολα απο εκεινα με τις σουπερ λεπτομερειες κλπ.

Γενικά από όσο έχω καταλάβει, τα έγχρωμα 3D & realistic είναι τα ζόρικα.

Για τα γραμμικά δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι.

Φαντάσου και ο θεριστής που έκανα στο πόδι, ανήκει στα "εύκολα".

Δημοσ.

Δεν θαχα καμια ενσταση γιατι ολα επιλογες ειναι κ γουστο του καθενος.Ομως.

Δεν εχει να κανει με τα ρουχα γιατι ενα παντελονι σημερα το φορας αυριο το πετας,το τατου το παντρευεσαι κατα καποιο τροπο,ναι μεν το αφαιρεις/κανεις προσωρινα μελανια/κλπ αλαλ οχι οπως ενα ρουχο.Η ευκολια που ο αλλος αποφασιζει να υποβαλει τον εαυτο του σαυτη τη διαδικασια σε σχεση με το αποτελεσμα κ τον σκοπο ειναι δυσαναλογα για μενα παντα.

Κ φυσικα λεγοντας αμανικα εννοω οτι αλλος εχει τατου που θελει να δειξει.Δε χορτασε επειδηξη το καλοκαιρι θελει να κανει κ το χειμωνα.Εκει γελαω.Γιατι δε το κραταει για την παρτη του,το κανει μοστρα.Ε θα πεσει στην κριτικη μου,αφου μου το σερβιρει.

Κ παλι.Κανε το σκυλο σου που πεθανε,τη μερα που γεννηθηκε το παιδι σου,η γυναικα σου κλπ.Αυτα εχουν εναν παραλληλισμο μονιμοτητας κατα πολλες εννοιες.Κανε μια πεταλιερα στη γαμπα επειδη γουσταρεις κ κανεις ποδηλατο φουλ.Τοχω δει κ ειναι γαματο οντως σε σημειο που οντως ο δισκος στο κανει "τατου" με τα μαυρα λαδια.

Αλλα τωρα να ξυπνησω ενα πρωι να παρω σβαρνα τα μαγαζια κ τα μπλοκ για να ζωγραφισω στο τελος μια πεταλουδα που πινει νερο απο μια λιμνη,για να λεω μετα "με αντιπροσωπευει,ειναι η ευαισθητη πλευρα της αθωωτητας της ψυχης μου" κλπ αρλουμπες ειναι λιγο εως πολυ ακυρο,κατ εμε παντα.Πες οτι απλα ηθελες να κανεις κατι μοδατο κ αυτο βρηκες ετοιμο κ τελος.φασιον βικτιμ.

μαι του σεντς.

πόσο σκατόψυχος πρέπει να'σαι για να κάθεσαι να ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας το κορμί του... 

ωραία, ο άλλος επιλέγει να σημαδευτεί σε μόνιμη βάση, πώς σε επηρεάζει εσένα αυτό;

αισθητικά μπορεις να εχεις όσες αντιρρήσεις θες, όσες και για τους τύπους ή τις τύπισσες που ντύνονται αλλοπρόσαλλα  

εσύ όμως κάθεσαι και χαρακτηρίζεις ένα σωρό κόσμο με βάση τα δικά σου κριτήρια για τη ζωή.

δεν θες, δεν κάνεις. 

άσε τους άλλους και κοίτα τη δική σου καμπούρα μεγάλε. 

and take your two cents and shove them 

• Like 2
Δημοσ.

Αναφέρομαι στην απόφαση ως αυτή καθ'αυτή.

Το αποτέλεσμα,εν προκειμένω,είναι ένα σημάδι στο σώμα.Θα μπορούσε να είναι ένας γάμος,ένα παιδί,η μετανάστευση σε άλλη χώρα,ένας φόνος.Κάθε μία απο αυτές τις αποφάσεις, σε καθορίζουν και σε ακολουθούν για πάντα.Κάποιες κρύβονται κάτω απο ενα χαλί και κάποιες όχι.

For arguments sake ομως, για εσένα, ώς σκεπτόμενο άνθρωπο,ποιά είναι η αιτία που ασκείται κριτική σε όσους φέρουν τατουάζ;

Αφήνουμε απ έξω τον φθόνο ώς έννοια.Τι μένει;Τα κατώτερα ένστικτα;Η σκατανθρωπιά και το μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει απο την νόρμα;Ποιος καθορίζει την νόρμα παρεμπιπτόντως;

Τωρα νταξει αυτα τα ποιητικα/ψαγμενιες με το ενα σημαδι στο σωμα ενας γαμος κ ενας μετεωριτης ειναι λιγο ναχαμε να λεγαμε.

Το γουσταρεις καντο,δεν εχω θεμα.Αρκει να εχει ουσια.Οταν βλεπεις οι 7/10 αντρες που το κανουν να κυκλοφοραν με V κ μπρατσο τιγκα φαρμακο ε δεν εχει κ πολυ ουσια απο πισω το θεμα..

Κ νταξει στην τελικη πολυ φανφαρα εχει παιξει με τη συγκεκριμενη φαση του τατου γενικα,μονο κ μονο επειδη ειναι μονιμο κ πρεπει ο αλλος ναχει κατι να πει για το δεσμο αυτον πουχει υποβληθει εφεξης.Αν ηταν να κραταγε μονο 1 βδομαδα η να το σβηνεις γραφεις καταβουληση πχ,κανεις δε θασχολιοταν.Ισως το δουμε στο μελλον κατι τετοιο.

Εμενα προσωπικα δε μαρεσουν οι μονιμοτητες,δεν περηφανευομαι γιαυτες.Αν θες κ λιγο φανφαρα κ απο μενα,η ζωη ειναι εφημερη γρηγορη κ δε της ταιριαζουν οι αλυσυδες.

Φαίνεται πως δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και το βλέπεις επιφανειακά.

Οι λόγοι που ο καθένας κάνει tattoo αφορούν τον ίδιο και όχι τους άλλους.

Δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό στο να δείξεις κάτι που φοράς επάνω σου και ειδικά όταν δεν πρόκειται για ένα ρούχο αλλά για ένα έργο τέχνης.

Το καλοκαίρι φοράς αμάνικα, επειδή είναι καλοκαίρι. Το αμάνικο δεν φτιάχτηκε για να αναδεικνύει τα tattoos των άλλων.

Είναι ξεκάθαρο πως θεωρείς τα tattoo μέσο επίδειξης. Αυτό φαίνεται και από την τελευταία σου παράγραφο pure παράκρουσης.

Και επειδή είπες για πεταλουδίτσες, δες μερικά όμορφα tattoos με πεταλούδες

The-Best-Butterfly-Tattoo-7.jpgA-Giant-Butterfly-Tattoo.jpg

btw τι ηλικία έχεις;

Εχω ασχοληθει,εχω φιλους με τατου,κ ειχα σκεφτει να κανω το σχεδιο με το δισκο που γραφω παραπανω.Αλλα οκ ειναι πλεονασμος να γραψεις/ζωγραφισεις κατι οταν το θυμασαι κ το βιωνεις ενεργα κ τακτικα.Για ποιο λογο,για να μου πει ο αλλος πχ "πω τι εκανες εισαι σουπερ ατομο.".Ξερω ποιος ειμαι.Για να το βλεπω?Δεν υπαρχει λογος.Κ δε βλεπεις κατι πανω σου ευκολα δεν ειναι πρακτικο.

Τωρα οκ,τα κοριτσια παραπανω θαταν απειρως καλυτερα χωρις τις καλλιγραφιες ολ οβερ.Η ας ηταν σε μιαν ακρη μονο.Ουκ εν τω πολλω το ευ που λεγαν καποιοι καποτε.τεσπα.

πόσο σκατόψυχος πρέπει να'σαι για να κάθεσαι να ασχολείσαι με το τι κάνει ο καθένας το κορμί του... 

ωραία, ο άλλος επιλέγει να σημαδευτεί σε μόνιμη βάση, πώς σε επηρεάζει εσένα αυτό;

αισθητικά μπορεις να εχεις όσες αντιρρήσεις θες, όσες και για τους τύπους ή τις τύπισσες που ντύνονται αλλοπρόσαλλα  

εσύ όμως κάθεσαι και χαρακτηρίζεις ένα σωρό κόσμο με βάση τα δικά σου κριτήρια για τη ζωή.

δεν θες, δεν κάνεις. 

άσε τους άλλους και κοίτα τη δική σου καμπούρα μεγάλε. 

and take your two cents and shove them 

Σε τσουζει?ξυδι.Μαθε να σεβεσαι κ μια αλλη γνωμη δεν ειναι κακο.Καποιοι παλεψαν για να υπαρχει πολυφωνια.Αυτα τα μονοπλευρα κολπα του κοντου με το μικρο μουστακι ταφησαμε 60 χρονια πισω.

Δεν ανεβηκες level στη ζωη σου επειδη σταμπαριστηκες μονιμα με ενα χψ σχεδιο σε αποχρωσεις του μαυρου.Θα μπορουσες να τα συλλεγεις σε χαρτι αν σαρεσει η συγκεκριμενη τεχνη,η να ζωγραφιζεις η χιλια δυο.Αλλα δεν ειναι μοδα η ζωγραφικη ξεχασα..

Αν το μοστραρεις λοιπον σε κοινη θεα επιδεικτικα θα δεχτεις σχολια.Δεν ειναι κατι που πρεπει να το σεβαστω παραπανω απτο να ντυνεσαι σα τσιρκο η να ξεχειλωνεις ταυτια σου με μαρκαδορους/δαχτυλιδια/πλακακια,η οποιαδηποτε αλλη ψυχικη διαταραχη θελει ο αλλος να εκφρασει στην εμφανιση του η τη συμπεριφορα του κ να το περασει σα ψαγμενια,η να εχω εγω το προβλημα που δε δηλωνω απαθεια στην "μη τηρηση της νορμας".Αληθεια ποια νορμα?Αυτοσεβασμος λεγεται κ συγκεκριμενα να μην εκθετεις τον εαυτο σου ως ειδος προς καταναλωση."Κοιταχτε με,εχω λαμπακια ειμαι καποιος διαφορετικος.Με κοιτατε?α σιχτιρ βλαχοι" το λες κ κυκλοθυμια.

Τελος τις αγγλικες εξυπναδες δε βαλτες εκει που θελεις.Σταυτια σου πχ αν εχουν τρυπες κ χωρανε.Κ αν οχι θα χωρεσουν.

• Moderators
Δημοσ.

Αν το μοστραρεις λοιπον σε κοινη θεα επιδεικτικα θα δεχτεις σχολια.Δεν ειναι κατι που πρεπει να το σεβαστω παραπανω απτο να ντυνεσαι σα τσιρκο η να ξεχειλωνεις ταυτια σου με μαρκαδορους/δαχτυλιδια/πλακακια,η οποιαδηποτε αλλη ψυχικη διαταραχη θελει ο αλλος να εκφρασει στην εμφανιση του η τη συμπεριφορα του κ να το περασει σα ψαγμενια,η να εχω εγω το προβλημα που δε δηλωνω απαθεια στην "μη τηρηση της νορμας".Αληθεια ποια νορμα?Αυτοσεβασμος λεγεται κ συγκεκριμενα να μην εκθετεις τον εαυτο σου ως ειδος προς καταναλωση."Κοιταχτε με,εχω λαμπακια ειμαι καποιος διαφορετικος.Με κοιτατε?α σιχτιρ βλαχοι" το λες κ κυκλοθυμια.

Αν και εχει ξαναγραφτει. Να μην σου αρεσει και να εκφρασεις την αποψη σου δεν μου αρεσει/δεν θα το κανα ειναι δεκτο ολα τα αλλα περα απο αυτα που πανε στην κατηγορια κραξιματος δεν εχουν λογο ύπαρξης.

Δημοσ.

Αν και εχει ξαναγραφτει. Να μην σου αρεσει και να εκφρασεις την αποψη σου δεν μου αρεσει/δεν θα το κανα ειναι δεκτο ολα τα αλλα περα απο αυτα που πανε στην κατηγορια κραξιματος δεν εχουν λογο ύπαρξης.

Κραξιμο ειναι οταν λες ο ταδε ειναι λακαμας.Οταν το αιτιολογεις/στοιχειοθετεις δεν ειναι κραξιμο ειναι αποψη.

Οπως ειπα δε θα το εκανα για τους λογους που ανελυσα,αλλα αν εσυ η οποιος αλλος,εχει λογους ας το κανει.Ισως κ γω βρω στο μελλον που αμφιβαλλω.Σαυτο που ειμαι καθετος ειναι η εσκεμενη αυτοπροβολη.Οχι γιατι με αφορα,αλλα γιατι μου προσφερεται προς καταναλωση.Αν εχεις τατου στην πλατη δε θα σου βγαλω τη μπλουζα να το δω.Αν τωρα τοχεις κανει στο κουτελο ομως 99% το κοτσαρες εκει για να το βλεπω.

Οπως αντιστοιχα κανει ο αλλος τατου μανικι κ το κοβει μεχρι εκει που παει το μακρυμανικο η το κολαρο του πουκαμισου στο λαιμο.Τα εν οικω μη εν δημω που λεγαν παλι.

Δημοσ.

Τωρα νταξει αυτα τα ποιητικα/ψαγμενιες με το ενα σημαδι στο σωμα ενας γαμος κ ενας μετεωριτης ειναι λιγο ναχαμε να λεγαμε.

Το γουσταρεις καντο,δεν εχω θεμα.Αρκει να εχει ουσια.Οταν βλεπεις οι 7/10 αντρες που το κανουν να κυκλοφοραν με V κ μπρατσο τιγκα φαρμακο ε δεν εχει κ πολυ ουσια απο πισω το θεμα..

Κ νταξει στην τελικη πολυ φανφαρα εχει παιξει με τη συγκεκριμενη φαση του τατου γενικα,μονο κ μονο επειδη ειναι μονιμο κ πρεπει ο αλλος ναχει κατι να πει για το δεσμο αυτον πουχει υποβληθει εφεξης.Αν ηταν να κραταγε μονο 1 βδομαδα η να το σβηνεις γραφεις καταβουληση πχ,κανεις δε θασχολιοταν.Ισως το δουμε στο μελλον κατι τετοιο.

Ψιλο υποκριτικό αυτό το ναι μέν αλλά.Ποιός θα κρίνει αν κάτι είναι ουσιαστικό ή παράλογο;

Η απάντησή μου βρίσκεται στο post #146.

Δύσκολο πράγμα ο διάλογος,ειδικά όταν έχεις μάθει να αφουγκράζεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Εμενα προσωπικα δε μαρεσουν οι μονιμοτητες,δεν περηφανευομαι γιαυτες.Αν θες κ λιγο φανφαρα κ απο μενα,η ζωη ειναι εφημερη γρηγορη κ δε της ταιριαζουν οι αλυσυδες.

Και ρηχή, να συμπληρώσω;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...