Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι.Γελαω με το ρευμα.Με τα αμανικα πλαδαρα μπρατσα χειμωνιατικα.υστερικο attentionwhore-ιλικι.

Θες τατου?μεγεια με χαρα.Κανε ενα που το βλεπεις εσυ για παρτη σου στον καθρεφτη πχ,οταν ντυνεσαι το πρωι η ξερω γω.Κ βασικα ναχει ενα νοημα ρε φιλε.Ενα λογο υπαρξης.Αυτο το ψαχνω σχεδιο/χτυπησα μια κινεζια απτο μπλοκ του τατουατζη ειναι πολυ ακυρο σταυτια μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

1)οι κινεζικες μαλακιες νομιζω δεν αρεσουν ουτε στους τατουατζηδες που τα χτυπανε σε αυτο δεν διαφωνει κανεις.

2)Ξερεις αν κατι εχι νοημα για καποιον ή οχι? Οχι αλλα παρ'ολα αυτα κραζεις

3)Δες σου αρεσουν τατατουαζ? Μεγεια και με χαρα μην κραζεις αυτους που το κανουν γιατι δεν σου πεφτει λογος οσο δεν στο επιβαλουν

Δημοσ.

1)οι κινεζικες μαλακιες νομιζω δεν αρεσουν ουτε στους τατουατζηδες που τα χτυπανε σε αυτο δεν διαφωνει κανεις.

2)Ξερεις αν κατι εχι νοημα για καποιον ή οχι? Οχι αλλα παρ'ολα αυτα κραζεις

3)Δες σου αρεσουν τατατουαζ? Μεγεια και με χαρα μην κραζεις αυτους που το κανουν γιατι δεν σου πεφτει λογος οσο δεν στο επιβαλουν

Εσύ γιατί τον κυνηγάς εφόσον έχει διαφορετική άποψη από σένα; δεν έχει αυτό το δικαίωμα;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να εχει διαφορετικη αποψη ειναι αποδεκτο 100%, δεν τον κυνηγαω απλα προσπαθω να του εξηγησω οτι αυτο που κανει ειναι χαζο. 

1) Δεν μ'αρεσουν τα τατουαζ, δεν θα εκανα ποτε <- Αποψη

2) Οσοι εχουν τατουαζ ειναι καγκουρες κτλ <- Κραξιμο

Δημοσ.

Ναι.Γελαω με το ρευμα.Με τα αμανικα πλαδαρα μπρατσα χειμωνιατικα.υστερικο attentionwhore-ιλικι.

Θες τατου?μεγεια με χαρα.Κανε ενα που το βλεπεις εσυ για παρτη σου στον καθρεφτη πχ,οταν ντυνεσαι το πρωι η ξερω γω.Κ βασικα ναχει ενα νοημα ρε φιλε.Ενα λογο υπαρξης.Αυτο το ψαχνω σχεδιο/χτυπησα μια κινεζια απτο μπλοκ του τατουατζη ειναι πολυ ακυρο σταυτια μου.

1. Το σχέδιο το κάνεις εσύ όπου γουστάρεις.

2. Το σχέδιο αν είσαι Θεός και ξέρεις να σχεδιάζεις ή έχεις άνθρωπο που να μπορεί να στο σχεδιάσει, το φέρνεις εσύ στον tattoo artist.

Αν όχι, τότε είτε από μπλοκ, είτε από google, βρίσκεις το σχέδιο που σου αρέσει να έχεις επάνω σου και με ή χωρίς τις εικαστικές παρεμβάσεις του tattoo artist, το βαράς.

3. Το πως ντύνεται ο καθένας είναι καπέλο του και αν τυχόν θίγεσαι/ενοχλείσαι με τα αμάνικα, είναι θέμα και μην παραβλέψεις να πας να το κοιτάξεις.

4. Το νόημα για εκείνον που επιλέγει και κάνει το tattoo δεν υπάρχει συνθήκη που να ορίζει πως πρέπει να αρέσει σε εσένα.

[offtopic] Διακρίνω συμπλεγματική συμπεριφορά και όχι απλά άποψη. Μακάρι να κάνω λάθος.

Φαντάζομαι ανάλογη θα είναι και η άποψη σου για vegan,gay κλπ; [/offtopic]

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θαχα καμια ενσταση γιατι ολα επιλογες ειναι κ γουστο του καθενος.Ομως.

Δεν εχει να κανει με τα ρουχα γιατι ενα παντελονι σημερα το φορας αυριο το πετας,το τατου το παντρευεσαι κατα καποιο τροπο,ναι μεν το αφαιρεις/κανεις προσωρινα μελανια/κλπ αλαλ οχι οπως ενα ρουχο.Η ευκολια που ο αλλος αποφασιζει να υποβαλει τον εαυτο του σαυτη τη διαδικασια σε σχεση με το αποτελεσμα κ τον σκοπο ειναι δυσαναλογα για μενα παντα.

Κ φυσικα λεγοντας αμανικα εννοω οτι αλλος εχει τατου που θελει να δειξει.Δε χορτασε επειδηξη το καλοκαιρι θελει να κανει κ το χειμωνα.Εκει γελαω.Γιατι δε το κραταει για την παρτη του,το κανει μοστρα.Ε θα πεσει στην κριτικη μου,αφου μου το σερβιρει.

Κ παλι.Κανε το σκυλο σου που πεθανε,τη μερα που γεννηθηκε το παιδι σου,η γυναικα σου κλπ.Αυτα εχουν εναν παραλληλισμο μονιμοτητας κατα πολλες εννοιες.Κανε μια πεταλιερα στη γαμπα επειδη γουσταρεις κ κανεις ποδηλατο φουλ.Τοχω δει κ ειναι γαματο οντως σε σημειο που οντως ο δισκος στο κανει "τατου" με τα μαυρα λαδια.

Αλλα τωρα να ξυπνησω ενα πρωι να παρω σβαρνα τα μαγαζια κ τα μπλοκ για να ζωγραφισω στο τελος μια πεταλουδα που πινει νερο απο μια λιμνη,για να λεω μετα "με αντιπροσωπευει,ειναι η ευαισθητη πλευρα της αθωωτητας της ψυχης μου" κλπ αρλουμπες ειναι λιγο εως πολυ ακυρο,κατ εμε παντα.Πες οτι απλα ηθελες να κανεις κατι μοδατο κ αυτο βρηκες ετοιμο κ τελος.φασιον βικτιμ.

μαι του σεντς.

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται πως δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα και το βλέπεις επιφανειακά.
Οι λόγοι που ο καθένας κάνει tattoo αφορούν τον ίδιο και όχι τους άλλους.

Δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό στο να δείξεις κάτι που φοράς επάνω σου και ειδικά όταν δεν πρόκειται για ένα ρούχο αλλά για ένα έργο τέχνης.

Το καλοκαίρι φοράς αμάνικα, επειδή είναι καλοκαίρι. Το αμάνικο δεν φτιάχτηκε για να αναδεικνύει τα tattoos των άλλων.

Είναι ξεκάθαρο πως θεωρείς τα tattoo μέσο επίδειξης. Αυτό φαίνεται και από την τελευταία σου παράγραφο pure παράκρουσης.

Αλλα τωρα να ξυπνησω ενα πρωι να παρω σβαρνα τα μαγαζια κ τα μπλοκ για να ζωγραφισω στο τελος μια πεταλουδα που πινει νερο απο μια λιμνη,για να λεω μετα "με αντιπροσωπευει,ειναι η ευαισθητη πλευρα της αθωωτητας της ψυχης μου" κλπ αρλουμπες ειναι λιγο εως πολυ ακυρο,κατ εμε παντα.Πες οτι απλα ηθελες να κανεις κατι μοδατο κ αυτο βρηκες ετοιμο κ τελος.φασιον βικτιμ.

Και επειδή είπες για πεταλουδίτσες, δες μερικά όμορφα tattoos με πεταλούδες

The-Best-Butterfly-Tattoo-7.jpgA-Giant-Butterfly-Tattoo.jpg

btw τι ηλικία έχεις;

Δημοσ.

Λίγο οι κοπέλες, λίγο τα χρώματα, λίγο οι πόζες... δε θέλει και πολύ! :)

Τα βρίσκω αρκετά μεγάλα - έντονα.

(Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι μεγάλος φαν γενικά! ).

Δημοσ.

Πόση e-μελάνη ακόμα;

Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιοι χαλάνε την ζαχαρένια τους όταν συνειδητά (ορ νότ),επιλέγω να ταλαιπωρήσω το σώμα μου,να δημιουργήσω ένα μόνιμο στίγμα (που μπορεί να μήν βγεί κάν όπως το ήθελα) και να πληρώσω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (ας πούμε 500~1000 ευρώ).

Άσχετα αν τα επικριτικά σχόλια είναι προϊόν φθόνου, έχουν δικαίωμα στην άποψή τους*.

Φθόνος γιατί δέν έχουν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν ρίσκα και αποφάσεις που έχουν μόνιμο αντίκτυπο στην ζωή τους;

Φθόνος γιατί χρήματα κυριολεκτικά "χάθηκαν",ενώ οι ίδιοι θα μπορούσαν να τα διαχειριστούν καλύτερα;

Φθόνος γιατί στην πραγματικότητα θα ήθελαν να,αλλά δυστυχώς δέν...Τι θα πούν οι γονείς μου,η γυναίκα μου,η γειτονιά;

Προβληματίζομαι με τον ίδιο τρόπο όταν ζευγάρια παντρεύονται και κάνουν παιδιά,χωρίς να πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια,για μένα,προκειμένου ο γάμος να σταθεί και το παιδί να μήν εξελιχθεί σε έναν πρώτης τάξεως κόπανο.

*Γενικότερα οι απόψεις είναι σάν τις σούφρες.Όλοι έχουν απο μία και όλοι αρέσκονται να την δείχνουν.Μήν την τρίβεις όμως στην μούρη μου,γιατί θα κάνω το ίδιο.

Α ναί...μάθαμε το μάϊ τού σέντς σάν κατακλείδα,άλλα κατατά κράζουμε τα φάσιον βίκτιμς.Ω ΔΙ ΑΪΡΟΝΙ (μέϊντεν)

• Like 2
Δημοσ.

Πόση e-μελάνη ακόμα;

Αντιλαμβάνομαι οτι κάποιοι χαλάνε την ζαχαρένια τους όταν συνειδητά (ορ νότ),επιλέγω να ταλαιπωρήσω το σώμα μου,να δημιουργήσω ένα μόνιμο στίγμα (που μπορεί να μήν βγεί κάν όπως το ήθελα) και να πληρώσω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό (ας πούμε 500~1000 ευρώ).

Άσχετα αν τα επικριτικά σχόλια είναι προϊόν φθόνου, έχουν δικαίωμα στην άποψή τους*.

Φθόνος γιατί δέν έχουν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν ρίσκα και αποφάσεις που έχουν μόνιμο αντίκτυπο στην ζωή τους;

Φθόνος γιατί χρήματα κυριολεκτικά "χάθηκαν",ενώ οι ίδιοι θα μπορούσαν να τα διαχειριστούν καλύτερα;

Φθόνος γιατί στην πραγματικότητα θα ήθελαν να,αλλά δυστυχώς δέν...Τι θα πούν οι γονείς μου,η γυναίκα μου,η γειτονιά;

Προβληματίζομαι με τον ίδιο τρόπο όταν ζευγάρια παντρεύονται και κάνουν παιδιά,χωρίς να πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια,για μένα,προκειμένου ο γάμος να σταθεί και το παιδί να μήν εξελιχθεί σε έναν πρώτης τάξεως κόπανο.

*Γενικότερα οι απόψεις είναι σάν τις σούφρες.Όλοι έχουν απο μία και όλοι αρέσκονται να την δείχνουν.Μήν την τρίβεις όμως στην μούρη μου,γιατί θα κάνω το ίδιο.

Α ναί...μάθαμε το μάϊ τού σέντς σάν κατακλείδα,άλλα κατατά κράζουμε τα φάσιον βίκτιμς.Ω ΔΙ ΑΪΡΟΝΙ (μέϊντεν)

Διαφωνώ στο ότι όσοι διαφωνούν το κάνουν από φθόνο και διαφωνώ επίσης ότι το τατουάζ δείχνει ψυχικά αποθέματα, αποφασιστικότητα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ στο ότι όσοι διαφωνούν το κάνουν από φθόνο και διαφωνώ επίσης ότι το τατουάζ δείχνει ψυχικά αποθέματα, αποφασιστικότητα κλπ.

Χάνεις το δάσος

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, γι'αυτό δεν ήταν η κουβέντα;

Αναφέρομαι στην απόφαση ως αυτή καθ'αυτή.

Το αποτέλεσμα,εν προκειμένω,είναι ένα σημάδι στο σώμα.Θα μπορούσε να είναι ένας γάμος,ένα παιδί,η μετανάστευση σε άλλη χώρα,ένας φόνος.Κάθε μία απο αυτές τις αποφάσεις, σε καθορίζουν και σε ακολουθούν για πάντα.Κάποιες κρύβονται κάτω απο ενα χαλί και κάποιες όχι.

For arguments sake ομως, για εσένα, ώς σκεπτόμενο άνθρωπο,ποιά είναι η αιτία που ασκείται κριτική σε όσους φέρουν τατουάζ;

Αφήνουμε απ έξω τον φθόνο ώς έννοια.Τι μένει;Τα κατώτερα ένστικτα;Η σκατανθρωπιά και το μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει απο την νόρμα;Ποιος καθορίζει την νόρμα παρεμπιπτόντως;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...