sookie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να χτυπήσω ένα τατουάζ στο βραχίονα ειναι μια ονειροπαγηδα. Οπου σε ενα απο τα φτερα που υπαρχουν το ποιο κοντινο στον καρπο θα ανοιγει και θα γίνει σε 10 πουλακια μικρά και απο κατω θα γραψω folow your dreams η ονειροπαγιδα εχει μηκος 10 πλατος 8 περιπου και το folow your dreams έχει μήκος περίπου 9,5 ξερω πως ακριβος δεν γίνεται να μου πείτε τιμη αλλα θα μπορουσατε να μ πειτε για ποσα λευτα πρέπει να υπολογίσω ?? <br><br><br> <br><br><br><br><br> [ATTACH]799341[/ATTACH] Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από sookie
sookie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 100+ Καλα ναι Εννωειται πως. Είναι 100+ μέχρι ποσο ομως μπορεί να φτασει κ τ 500?? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από sookie
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 παιζει ρολο σε ποιον θα πας. Γενικα πολλοι χρεωνουν 100 την ωρα οποτε αναλογα το ποσο σου παρει παει και αναλογα. αλλα καλυτερα ειναι να βρεις καποιο στυντιο που σε καλυπτει και να στειλεις εκει την ερωτηση σου. αν ειναι αυτο που εχει στο χερι σου πιστευω 150 ελαχιστο με 250 μεγιστο. αναλογα σε ποιον θα πας
sookie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 <p>παιζει ρολο σε ποιον θα πας. Γενικα πολλοι χρεωνουν 100 την ωρα οποτε αναλογα το ποσο σου παρει παει και αναλογα. αλλα καλυτερα ειναι να βρεις καποιο στυντιο που σε καλυπτει και να στειλεις εκει την ερωτηση σου.</p> Ξέρεις κανέναν καλο που τα λευτα θα ναι νορμαλ να δοσω σε σύγκριση με την καθαριότητα και τν δουλειά π κανει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν μου πεις και που εισαι θα σου απαντησω
sookie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 <p>αν μου πεις και που εισαι θα σου απαντησω</p> ιλιον
*nenya* Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Στο proki (Περιστερι) μου πήρε 100€, 1,5 ώρα δουλειάς περιπου, σχέδιο ρεαλιστικό με σκιές (όχι χρωμα) και μέγεθος λίγο πιο μεγάλο απ'το δικό σου σε μήκος.
lambroszekis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Στο proki (Περιστερι) μου πήρε 100€, 1,5 ώρα δουλειάς περιπου, σχέδιο ρεαλιστικό με σκιές (όχι χρωμα) και μέγεθος λίγο πιο μεγάλο απ'το δικό σου σε μήκος. Πως σου φάνηκε ο τύπος; Sent from my iPad using Insomnia
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πως σου φάνηκε ο τύπος; Sent from my iPad using Insomnia Δεν μου το έκανε ο ίδιος ο proki αλλιώς θα τό'χα χρυσοπληρώσει. Αυτός που μου το χτύπησε ήταν άψογος, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη και από θέμα καθαριότητας αλλά και συμπεριφοράς κλπ.
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Στο proki (Περιστερι) μου πήρε 100€, 1,5 ώρα δουλειάς περιπου, σχέδιο ρεαλιστικό με σκιές (όχι χρωμα) και μέγεθος λίγο πιο μεγάλο απ'το δικό σου σε μήκος. Μήπως μπορείς να πεις διαστάσεις, έστω στο περίπου?
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μήπως μπορείς να πεις διαστάσεις, έστω στο περίπου? Περίπου 20cm μήκος και γύρω στα 7cm πλάτος στο μεγαλύτερο σημείο του.
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Περίπου 20cm μήκος και γύρω στα 7cm πλάτος στο μεγαλύτερο σημείο του. Για τέτοιο σχέδιο λίγα σου πήρε. Το 1ο μου το έκανε ο τζένιος, μισό σε μήκος απ το δικό σου και μου πήρε τόσα
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Α ναι; Πάλι καλά να λέω δηλαδή! (Και να προσθέσω και ένα έξτρα μισάωρο στην αρχή που του έδειχνα το σχέδιο πώς το ήθελα -το είχα φέρει μαζί μου εκτυπωμένο αλλά και σε usb stick- και εκείνος του έφτιαχνε κάτι λεπτομέρειες στον υπολογιστή για να καταλήξουμε στην τελική του μορφή. Επίσης, προσοχή: μπορεί να έχεις ένα σχέδιο στο μυαλό σου π.χ. 10cm αλλά όταν το δει ο tattoo artist να σου πει ότι σε τέτοιο μέγεθος χάνεται η λεπτομέρεια οπότε πρέπει να το χτυπήσει πιο μεγάλο. Έτσι το έπαθα εγώ...κανονικά δεν πήγαινα για τέτοιο μέγεθος αλλά το σχέδιο είδαμε ότι δεν θα έδειχνε ωραίο τόσο μικρούλι όπως τό'χα φανταστεί.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα