katz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας, Σημερα καθως ημουν στο pc ξαφνικα κανει επανεκκινηση και μου γραφει οτι δεν βρισκει boot device. Μπαινω στο μενου του bios και βλεπω οτι δεν αναγνωριζει τον σκληρο μου που εχω τα windows! Μετα αλλαξα την θεση του σκληρου στην μητρικη απο sata 2 σε sata 4 μηπως και ειχε προβλημα ή καηκε η υποδοχη. Κανω επανεκκινηση και στο boot menu τον βρηκε τον σκληρο! Τελικα μετα απο επανεκκινηση μου βγαζει το μηνυμα "A disk read error occurred press ctrl alt del to restart" Χαλασε ο σκληρος ετσι ξαφνικα? Μπορω να ανακτησω καποια δεδομενα που ειχα μεσα? μονο κατι φωτο και pdf θελω οχι τιποτα ιδιαιτερο..
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όταν είσαι στα Windows στον βλέπει? Αν ναι, τρέξε το hdsentinel και δες την υγεία του δίσκου. Για τα δεδομένα σου, απλά σύνδεσε το δίσκο σε άλλο μηχάνημα
katz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοεις οταν ειμαι στα windows? αφου δεν μπορω να μπω καν..
SPANK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δώσε λεπτομέρειες ομως τι δίσκος ειναι αν ειναι παλιός αν λειτουργούσε κανονικά κτλπ , δοκίμασε ενα repair με το cd των windows και έλεγχο με την dos έκδοση του hdsentinel http://www.hdsentinel.com/hard_disk_sentinel_dos.php 1
Komplettgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα σε πάω λιγο απ'εξω απο τα windows εχεις κάποια διανομή Linux? ο δίσκος όπως μου ακούγεται σίγουρα έχει προβλημα δυστυχώς... Αν εχεις κάποια διανομή Linux άνοιξε την σε live mode και τραβά ότι μπορείς απο τον συγκεκριμένο δίσκο σε ένα άλλο...
katz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ευχαριστω για τη βοηθεια! Δοκιμασα τωρα το εξης. Εβγαλα τον 2ο μου δισκο που εχω μονο data. και εβαλα ξανα αυτον που εχει τα windows στην θεση 2 οπως τον ειχα.. Και ανοιξε!!! Πως γινεται αυτο? θα δοκιμασω παλι να βαλω και τον 2ο δισκο να δω αμα θα ανοιξει παλι.. Τρεχω να κανω backup οτι χρειαζομαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα