Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλή χρονιά. Λοιπόν να σας πω για το πρόβλημα μου. Έχω ένα λαπτοπ Toshiba C855D. Το αγόρασα τον Ιούλιο του 2013. Όλα ΟΚ. πριν λίγες μέρες (παραμονή Χριστουγέννων) μου χαλάει ο φορτιστής. Ενώ το λαμπάκι του λαπτοπ με την ένδειξη ότι υπάρχει ρεύμα ανάβει. Μόλις πατάς το powerbutton για να ενεργοποιηθεί ο υπολογιστής ξαφνικά σβήνει το λαμπάκι και μετά από 3 δευτερόλεπτα ξανά ανάβει. Και πάλι από την αρχή. Προφανώς κατάλαβα ότι χάλασε και πήρα έναν άλλο. Από το σκρούτζ βέβαια, 20 ευρώ γιατί είμαι φοιτητής και τα πράγματα είναι δύσκολα. Μετά από δύο μέρες χρήσης ο φορτιστής χάλασε. Τώρα πλέον ούτε λαμπάκι δεν ανάβει. Να πω σε όλα αυτά ότι την μπαταρία δεν την έχω τοποθετημένη στο λάπτοπ. Ρώτησα το θείο μου που είναι ηλεκτρολόγος μήπως ξέρει κάτι, και μου είπε ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα το λάπτοπ. Αυτό όντως ισχύει?  

Επιπλέον, στο σπίτι βρήκα από ένα παλιό νέτμπουκ έναν φορτιστή (19βολτ , 2.1 Α) ένω το λάπτοπ μου θέλει  19 βολτ 3,42 Α. Τον δοκίμασα και το λάπτοπ λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιώ αυτόν που έιναι λιγότερα αμπέρ? Θα τον κάψει και αυτόν?

Ευχαριστώ πολύ για όποιον ασχολήθηκε.

Δημοσ.

Αφού λειτουργεί με αυτον που έβαλες τοτε ο φορτιστής εχει πρόβλημα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για λίγο καιρό αλλα καλύτερα να αγοράσεις εναν καινούργιο , νομίζω πως με λιγότερα αμπέρ δεν υπάρχει πρόβλημα με περισσότερα ισως να μην ηταν ασφαλές

Δημοσ.

Ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ. 

Σχετικά με τον καινούργιο φορτιστή που χάλασε μέσα σε 3 μέρες, υπάρχει περίπτωση να μου τον αλλάξουν?

Δημοσ.

θέλει τα ίδια ή περισσότερα watt (αμπερ x volt). Να πάρεις έναν σωστό φορτιστή όταν μπορέσεις

 

(65watt και πάνω δηλαδή, αυτός που βάζεις τώρα είναι 40watt). Κάνε μια προσπάθεια να αλλάξεις αυτόν που πήρες και σου χάλασε, ίσως το περάσουν στην εγγύηση. Πόσα watt ήταν?

Δημοσ.

Λογικά θα στον αλλάξουν αφου εχει πρόβλημα αλλα καλύτερα να πάρεις εναν σωστό φορτιστή οπως ειπε και ο φίλος απο πανω

Δημοσ.

Αφού λειτουργεί με αυτον που έβαλες τοτε ο φορτιστής εχει πρόβλημα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για λίγο καιρό αλλα καλύτερα να αγοράσεις εναν καινούργιο , νομίζω πως με λιγότερα αμπέρ δεν υπάρχει πρόβλημα με περισσότερα ισως να μην ηταν ασφαλές

 

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει.

 

Όσα περισσότερα Ambs μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό, τόσο πιό ξεκούραστα δουλεύει.

 

Το τροφοδοτικό που χρησιμοποιεί, με σχεδόν τα μισά Ambs από τα προδιαγραφόμενα, γρήγορα θα τα φτύσει από υπερθέρμανση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...