Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το Turbo-X Tablet mini Pearl 7.85 (Android 4.2 Jelly Bean)

romankonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας με το tablet που πήρα χτες στο plaisio.

Λιπών - Πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/Turbo-X-Tablet-mini-Pearl-7-85-Black-kai-xartes.htm (Turbo-X Tablet mini Pearl 7.85" Black + Χάρτες) Android 4.2 Jelly Bean - Μοντέλο Επεξεργαστή - Dual Core Z2520.

Όπως γνωρίζουμε το Play Market Google δεν υπάρχει μέσα στο tablet από το Turbo-X και για αυτό το πράγμα πήγα στο τεχνικό τμήμα στο κατασταμα της plaisioa και ζήτησα να μου βάλουν μέσα το Play Market Google. Περίμενα 30 λεπτά, όλα ήταν έτοιμα.Πριν να δώσω στους τεχνικους το tablet μου, δεν ανοιξα κουτί να δω αν όλα παίζουν κανονικά. Τελικα, τους το έδωσα, το ανικσαν μονοι τους και έβαλαν μετά από 30 λεπτά το Play Market Google δωρεάν. Ήρθα στο σπίτι, το ανοιξα έβαλα φορτιστή και όλα λειτουργούσαν κανονικά όμως μέχρι να πατήσω το κουμποι On-Off. Μετά από λίγα λεπτά ξανά πατάω το κουμπί on-off μου ανήγει κανονιικά όμως δε δουλεύει το touch screen. Τίποτα. Έκανα επανεκίνηση, κανονικά μου ανοιξε και μετά το ίδιο πράγμα έγινε όπως ήταν και πριν. Μετά αν ξαναπατάω το κουμπί on-off Τελικά πατάω το κουμπί on-off και το κρατάω για μερικά δευτερόλεπτα και όλα από την αρχή όπως σας έγραψα και πριν. Και άλλο πράγμα πρόσεξα, αν το άνοιγω από την πρώτη στηγμη κανονικά χωρίς να πατήσω κάτι στην οθόνη, και το αθηνώ να κλισηειh οθόνη πάει σε αναμονή μετά από 30 δευτερόληπτα και αν πατάω το κόμπι on-off δε μου ανοίγει και είμαι αναγκασμένος να κρατώ το κουμπι on-off σαν να το ανοιγω ξανά.

Τι σκέφτηκα εγώ - Κανονικά για πρώτη φορά πρέπει να βάλουμε τον φορτιστή στο tablet και το αφήνουμε για 4 - 6 ώρες τουλάχιστον. Αλλά στο κατάστημα ο τεχνικός τα ξέρει αυτά όμως ανοιξε το tablet μου και πιραξε το λετουργικό του tablet μου μάλλον και εγκατάστηκε το Play Market Google. Αυτό το πράγμα πρόσεξα ότι κάνουν με όλα τα tablet αν το ζητάνε οι πιλάτες να βάλουν Play Market Google.

Αυτά είναι παιδιά, χρειάζομαι την βοήθεια σας παρακαλώ. Τη μπορώ να κάνω μόνος μου. Το μόνο που έχω κάνει έκανα reset σε default και δεν άλλαξε τίποτα μετά από αυτό.

Βοηθήστε με παρακαλώ.

Επεξ/σία από romankonis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την στιγμή που έχει εγγύηση πήγαινέ το πίσω. Αυτό με την μπαταρία δεν ισχύει πλέον. Μόλις το βγάλεις από το κουτί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά.

Μάλλον δεν είναι θέμα μπαταρίας..Καλά και εσύ πήγες και πήρες tablet turbox;Το παράξενο θα ήταν αν σου δούλευε απροβλημάτιστα.Να το πάς πίσω στο πλαίσιο και να πείς να στο αλλάξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάφερα να λύσω το προβλημα μου, μπήκα στο service μενού και από κει έκανα recovery/reset, και λύθηκε το πρόβλημα. και μετα ξαφνικά βγήκε αλο πρόβλημα, όταν βάζω φορτιστή στο υπολογιστή δεν κολαει λετουργεί κανονικά χωρίζ κανένα πρόβλημα και αν βγάζω το καλωδειο δεν γίνεται τίποτα, όλα λειτουργούν κανονικά. Αλλά όταν βάζω φορτιστή στην ηλεκτρική πρίζα, μπορώ να κάνω ότι θέλω μέχρι να κλείσω το tablet μόνος μου η από μόνο του. Δηλαδή, αν ξανανοίγει η οθόνη ότι κι αν πατησω δεν λειτουργεί, και αν βγάζω το καλωδειο του φορτιστή πρεπει να αλαξει η εικόνα της μπαταρίας αλλά δεν αάλζει παραμένει ως φορτώνετε όμως το καλωδειο δεν είναι μέσα, κολησε το tablet. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω το on-off και να το κλείσω έτσι και να το ανιξω ξανά κανονικά και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα προβληματα αρχίζουν αν βάζω φορτιστή στην ηλεκτρική μπρίζα.

Επεξ/σία από romankonis

Η λύση για να είσαι σίγουρος είναι μια: Πήγαινε το πίσω και ζήτα αντικατάσταση.

By the way, στο συγκεκριμένο tablet, το Google Play Store μπαίνει πανεύκολα. Συμπτωματικά το έκανα προχθες σε ένα ίδιο που πήρε γνωστός μου.

Κατεβάζεις στον υπολογιστή σου το apk (πχ από εδώ: Download Google Play Store 5.1.11 APK, το βάζεις στο tablet μέσω USB ή στην κάρτα MicroSD και το τρέχεις για να το εγκαταστήσεις.

οχι οχι οχι...

τι σχεση εχει αν ειναι γρηγορο και κολαει συνεχεια;

τι σχεση εχει αν εχει τη καλυτερη οθονη αλλα δεν ανοιγει;

κλπ;

αγοραζοντας κατι τετοιο ποιοτικα περιμενεις να σου τύχει καλό 1 στα 50

ΑΝ αγοράσεις turbo x tablet και δεν εχεις προβληματα τότε συγχαρητήρια είσαι ο τυχερός

προσωπικά είμαι κατά του τζόγου είτε προπό είτε στοίχημα πόσο μάλλον καζίνο (αραιά και που για τη πλάκα ναι αλλά ως εκεί) για αυτό και προτείνω στη πλειοψηφία να τα έχει από μακριά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα το ίδιο με αντικατάσταση, καινούργιο. Δεν πήγα στους τεχνικούς να με βάλουν κάτι μέσα το πήρα όπως είναι στο κουτί, έβαλα στην ηλεκτρική μπρίζα και τώρα περιμένω μέχρι 20:00 να φορτίζεται, το'χω βάλει το μεσημέρι. Όταν έβαλα καλωδειο, εδιξε ότι φορτίζεται.....μετά βλέπουμε τη θα γίνει όταν ανιξω στις 20:00 και θα σας τα πω όλα))) Γενικός, σαν tablet είναι καλό, άψογο και οθόνη και μνήμη όλα τέλεια, το μόνο που με χαλάει ειναι ότι μπροστινή κάμερα 0.3 και πίσω κάμερα 2.0, μόνο αυτό και τίποτα αλο. Πολύ λεπτό με 330 γραμμάρια για την ακρίβεια. Σχεδιασμός του είναι τέλειος!

Η λύση για να είσαι σίγουρος είναι μια: Πήγαινε το πίσω και ζήτα αντικατάσταση.

By the way, στο συγκεκριμένο tablet, το Google Play Store μπαίνει πανεύκολα. Συμπτωματικά το έκανα προχθες σε ένα ίδιο που πήρε γνωστός μου.

Κατεβάζεις στον υπολογιστή σου το apk (πχ από εδώ: Download Google Play Store 5.1.11 APK, το βάζεις στο tablet μέσω USB ή στην κάρτα MicroSD και το τρέχεις για να το εγκαταστήσεις.

Αν είναι έτσι, θα προσπαθώ να βάλω έτσι όπως το λες.

Αφού το έχετε ορισμένοι, δεν κάνετε και κάποια γενικά σχόλια για αυτό; Οθόνη, ταχύτητα κλπ;

Αξίζει να το πάρεις, θα είσαι ευχαριστημένος, μόνο μη ζητήσεις να βάλουν οι τεχνικοί στο κατάστημα το google store γτ το ανιγουν χωρίς να το συνδέσουν με φορτιστή και πάει μπαταρεια και κάτι κάνουν με το λειτουργικό και μετά δε ξέρεις τη θα έχεις στο τέλος. Πάρε όπως ειναι στο κουτί και κάνε έτσι όπως το έχει γράψει o georgeadams και μπορείτε να χρησιμοποιείτε 1 Μobile Market τα εχει ολα!

Επεξ/σία από romankonis

Λιπών, τι έχουμε: Όπως περίμενα, όλα λειτουργούν άψογα!!!! Έβαλα και google store μόνος μου με απλή μεταφορά αρχείου Link.png Site: Google Play στο tablet και έκανα εκγατασταση. Έκανα πολλά τεστ και δουλεύει άψογα!

Αξίζει να το αγοράσετε, το μόνο που δε πρέπει να κάνετε με τίποτα είναι, να το πάτε στους τεχνικούς στο κατάστημα plaisio και να τους ζητήσετε να σας βάλουν στο tablet σας το google play. Καλύτερα να το κανετε μόνοι σας όπως έκανα εγώ, όμως πριν κάνετε αυτό, βάλτε το tablet να φορτιστεί για 5-6 ώρες απλά βάζοντας το καλωδειο μέσα και το αφήνετε για 5-6 ώρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λειτουργικό ρε και μπούρδες λέτε εδώ μέσα γαμώτο, δηλαδή για να πειράξει το λειτουργικό το OS πρέπει να ανοίξει να βγάλει τη RAM; Αμάν ρε παιδιά. Λοιπόν εσύ που πήρες turbo-x καμιά 60αρια σε κόβω, στείλτο πίσω και πάρε μάρκα. Αλλιώς κάτσε και μη μιλάς. 

Επεξ/σία από brotrainer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...