Προς το περιεχόμενο

Denim update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Έχω το Lumia 930 (αγορασμένο από την WIND) και το λειτουργικό του είναι το Cyan. Ο παροχός μου είναι η Vodafone. Η εφαρμογή Preview for developers είναι εγκατεστημένη στο κινητό και όσο κι αν έχω προσπαθήσει να "περάσω" το Denim δεν τα καταφέρνω. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά ή απλώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Ευχαριστώ.

Sent from my RM-1045_1074

Δημοσ.

Αλλο πραγμα το dp και αλλο πραγμα τα cyan και denim. Το οτι εχεις dp δεν συνεπαγεται πως εχεις και denim. Σε denim θα πας οταν η ms βγαλει το denim για τη συσκευη σου. Βασικα, εφοσον εισαι ηδη σε dp, δεν θα δεις διαφορα καπου, απλα στο ρυθμισεις > προσθετα + πληροφοριες θα λεει denim.

http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

επειδή η denim παίζει και με τον πάροχο, βάλε sim cosmote και θα την πάρεις άμεσα.

Το έκανα εγώ την Προχτές γιατί είδα στο site της microsoft ότι μέσω cosmote είναι ΟΚ.

Κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν έχει σχέση με την αναβάθμιση είναι ότι το στίγμα στους here maps είναι λίγο "χαλασμένο"... Με βγάζει 5 μέτρα πιο μπροστά από εκεί που είμαι, με αποτέλεσμα να κάνει χωρίς λόγο rerouting και να μου σπάει τα ..νεύρα...

Αν κάνεις την αναβάθμιση, ρίξε μια ματιά και ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για να δω αν σχετίζεται με αυτήν...

Ευχαριστώ,..

Δημοσ.

Καλημέρα,

επειδή η denim παίζει και με τον πάροχο, βάλε sim cosmote και θα την πάρεις άμεσα.

Το έκανα εγώ την Προχτές γιατί είδα στο site της microsoft ότι μέσω cosmote είναι ΟΚ.

Κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν έχει σχέση με την αναβάθμιση είναι ότι το στίγμα στους here maps είναι λίγο "χαλασμένο"... Με βγάζει 5 μέτρα πιο μπροστά από εκεί που είμαι, με αποτέλεσμα να κάνει χωρίς λόγο rerouting και να μου σπάει τα ..νεύρα...

Αν κάνεις την αναβάθμιση, ρίξε μια ματιά και ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για να δω αν σχετίζεται με αυτήν...

Ευχαριστώ,..

Δεν έχει σχέση καμμιά ο πάροχος με την αναβάθμιση. Αυτή εξαρτάται αποκλειστικά από την ΡΟΜ που έχει η συσκευη. 

κανε unroll απο το dp μεσα απο την εφσρμογη και μετα πατα ενημερωση και θα σου ερθει..

Αυτό πρέπει να κάνεις γιατί με dp ψαχνει για preview updates (os updates) και η denim είναι firmware update.

Γενικά αν κάποιος φιλος με 930 έχει dp ας την βγάλει (μέσα από την εφαρμογή ) γιατί νομίζω ότι εχθές βράδυ δώσανε και τα τελευταία

denim updates.

Ούτως η άλλως δεν έχει πια και ισχύ αφού βγήκε νέα εφαρμογή για τα updates των windows 10

Δημοσ.

Ποια είναι η διαφορά των δύο εκδόσεων? Το λέω γιατί θέλω να πάρω το Lumia 535 και είδα στην επίσημη σελίδα της Microsoft ότι το single sim θα πάρει την έκδοση 8.10.14219.341 ενώ το dual sim θα πάρει την 8.10.14226.359.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...