Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα παιδια, Καπως μου ρθε προχθες και κατι παλια parts που χα μεσα σε συρταρια, τα εβαλα μεσα στο κουτι απ' τα νεα μου παππουτσια. Δουλευει αψογα παρ' ολα αυτα και με χαμηλες θερμοκρασιες Το θεμα μου ειναι οτι για να το ανοιξω, χρειαζεται καθε φορα να βαζω κατσαβιδι στα pins του PWR της μητρικης. Υπαρχει καποιος διακοπτακος που θα μπορουσε να συνδεθει εκει και να τον ανοιγα πιο ευκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booZe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Με γειες το νέο σου case! Κάτι τέτοιο λογικά θα δουλέψει: http://robotstore.gr/components/buttons-switches/momentary-push-button-switch-12mm-square/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα παιδια, Καπως μου ρθε προχθες και κατι παλια parts που χα μεσα σε συρταρια, τα εβαλα μεσα στο κουτι απ' τα νεα μου παππουτσια. Δουλευει αψογα παρ' ολα αυτα και με χαμηλες θερμοκρασιες Το θεμα μου ειναι οτι για να το ανοιξω, χρειαζεται καθε φορα να βαζω κατσαβιδι στα pins του PWR της μητρικης. Υπαρχει καποιος διακοπτακος που θα μπορουσε να συνδεθει εκει και να τον ανοιγα πιο ευκολα? Site: Αυτο θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Site: Αυτο θες Οντως αυτο θελω, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα