sokis58 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να παρω νέα οθόνη το budget ειναι 300-400e μ ενδιαφέρει το gaming fps games και RPGs όπως το dragon age inquisition και λίγο Starcraft (gpu r9 280x)
g.shock Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εδώ είσαι....https://www.skroutz.gr/s/4083572/Eizo-Foris-FG2421.htmlαν μπορείς να ανεβάσεις το budget σου. Με VA panel και οχι ΤΝ και με 120-240hz θεωρώ οτι είναι οτι καλύτερο αυτή την στιγμή για FPS games.
sokis58 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 μπααα είναι πολύ υψηλή η τιμή, η u2415h δε κάνει??ή αυτή benq xl2430t
Aspartame Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 H U2415 είναι μια χαρά για όλα. Αν διαθέτεις περισσότερα χρήματα δες και αυτή 24GM77-B, που είναι αποκλειστικά για gaming.
sokis58 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει τίποτα σε 1920χ1200 και να ειναι 144hz?
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Έχει πάντως πλάκα.... Ο καθένας λέει το δικο του 144hz απο εδώ 60 απο την άλλη και γενικά ότι να 'ναι κατάσταση. Ένας δεν ρώτησε "τι παιχνίδια παίζεις φίλε μου" όχι οτι βέβαια και ο ts ξέρει τι θέλει αλλά λέμε τώρα.
Aspartame Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Έχει πάντως πλάκα.... Ο καθένας λέει το δικο του 144hz απο εδώ 60 απο την άλλη και γενικά ότι να 'ναι κατάσταση. Ένας δεν ρώτησε "τι παιχνίδια παίζεις φίλε μου" όχι οτι βέβαια και ο ts ξέρει τι θέλει αλλά λέμε τώρα. Θέλω να παρω νέα οθόνη το budget ειναι 300-400e μ ενδιαφέρει το gaming fps games και RPGs όπως το dragon age inquisition και λίγο Starcraft (gpu r9 280x)
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Χμμμ δικο μου το λαθος δεν το ειδα Βεβαια να πουμε και του στραβου το δικαιο υπαρχει ενα κολλημα με DELL στο φορουμ χεχεχεχε. g.shockξερεις τι λενε ε? Κανεις δεν σκοτωσε κανεναν με τα 120Hz sokis58 γιατι δεν βλεπεις κατι σε 21:9 αλλωστε ειδικα για fps δεν παιζει κατι καλυτερο
sokis58 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) sokis58 γιατι δεν βλεπεις κατι σε 21:9 αλλωστε ειδικα για fps δεν παιζει κατι καλυτερο Έχεις κάποια πρόταση;Κάτι σαν αυτή δλδ; Dell u2913wm Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από sokis58
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δες εδω εκτος της πρωτης που ειναι 6bit+frc το πανελ. Τωρα εαν θελεις Dell αυτο ειναι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33192&cat=10. Η προταση μου για αυτο το aspect ratio γινεται για τον λογο οτι σε πολλα fps εχεις πολυ μεγαλυτερο FOV το οποιο μπορεις να το πεις και cheat. Δεν λεω βεβαια οτι και τα 120-144Hz δεν εχουν την γλυκα τους αλλα πρεπει να τα βαλει κανεις κατω και να δει τι θελει περισσοτερο.
sokis58 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ολα τα καινουρια παιχνίδια την υποστηρίζουν την ανάλυση ή θα μου τα κόβει; Το inquisition σου παίζει σε αυτή την ανάλυση;
MrManolas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 γεια σας θελω να αγορασω ενα pc monitor καταπροτιμισι απο 27 και πανω για games ειμαι αναμεσα στην. BenQ XL2720Z Asus MX299Q εχω κολλησει τι είναι καλυτερο για games....(ips panel) (Va panel) (Igzo panel)
fallen4ngel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά και ένα goggle search; Τέλος πάντων Dragon Age: Inquisition PC Gameplay 21:9 Maxed Out: γεια σας θελω να αγορασω ενα pc monitor καταπροτιμισι απο 27 και πανω για games ειμαι αναμεσα στην. BenQ XL2720Z Asus MX299Q εχω κολλησει τι είναι καλυτερο για games....(ips panel) (Va panel) (Igzo panel) 27 είναι το max σε 1920x1080 και πολύ είναι αυτοί που θα πουν ότι και πάλι είναι πολύ. Προσωπικά είναι το όριο αυτής της ανάλυσης.
toudakos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να παρω νέα οθόνη το budget ειναι 300-400e μ ενδιαφέρει το gaming fps games και RPGs όπως το dragon age inquisition και λίγο Starcraft (gpu r9 280x) Γεια σου φιλε μου. Μιας και γω ηθελα να αγορασω μόνιτορ μετα από πολυωρη μελετη κατεληξα στην Benq xl2411z. Για να είμαι ειληκρηνης ηθελα την Asus VG248QE . Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτά τα μόνιτορ είναι TOP FHD, ετσι, και μιλαμε για καθαρα GAMERS επαγγελματιες και το τονιζω αυτό ....επαγγελματιες που βγαζουν το ψωμι τους από αυτό και δεν θελουν να χανουν το παραμικρο "ns" . Σε συγκριση των παραπανω monitors η Benq εχει καλυτερα χρωματα από την Asus το οποιο με εκανε να επιλεξω την Βenq και να στο πω με πιο απλα λογια η Benq XL2411Z είναι ακριβως ιδια με την Asus VG248QE από panel απλα η Benq xl2411z χρησημοποιη καλυτερη τεχνολογια ...πιο καινουργια αν θες....και εχει καλυτερα χρωματα και λιγο , ελαχιστα, καλυτερη τιμη. Τωρα οσον αφορα τα ms είναι και τα δυο στο 1ms gtg και 144Hz (απαιτει "σοβαρο" και μηχανημα για τοσα Hz) που σε αφορα ειδικα για FPS games. Ένα πλεονεκτημα της ASUS VG248QE είναι πως είναι συμβατη με την τεχνολογια G-sync της Nvidia. Πιστευω αν όχι η καλητερη επιλογή (γιατι το Monitor είναι και θεμα γουστου) είναι μια από τις TOP επιλογες για Gaming. Αν θες κατι σε πιο γενικο style το λεγομενο "allaround" με κλειστα ματια DELL monitor. Και στις τρεις προαναφερομενες μαρκες το budget που διαθέτεις είναι ΥΠΕΡαρκετο και αξιζουν τα λεφτα τους. Λοιπον ταπεινη γνώμη μου στις 24" : Site: 1) Benq xl2411z Site: 1) Asus VG248QE και κατι σε allaround στο αναλογο badget Site: 1) Dell UltraSharp U2414H Eυχαριστω για το χρονο σου και να σου πω πως η αγορα Monitor είναι τρελη σπαζοκεφαλιά εκτος και αν διαθεσεις κατι παραπανω και αγορασεις το ASUS VG278HE . Εκει οι σκεψεις και τα λογια τελειωνουν για monitor και ξεκινουν σκεψεις για το PC :D :P για να μπορέσεις να εκμεταλευτεις το θυριο. 3
Zergoulini Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γεια σου φιλε μου. Μιας και γω ηθελα να αγορασω μόνιτορ μετα από πολυωρη μελετη κατεληξα στην Benq xl2411z. Για να είμαι ειληκρηνης ηθελα την Asus VG248QE . Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτά τα μόνιτορ είναι TOP FHD, ετσι, και μιλαμε για καθαρα GAMERS επαγγελματιες και το τονιζω αυτό ....επαγγελματιες που βγαζουν το ψωμι τους από αυτό και δεν θελουν να χανουν το παραμικρο "ns" . Σε συγκριση των παραπανω monitors η Benq εχει καλυτερα χρωματα από την Asus το οποιο με εκανε να επιλεξω την Βenq και να στο πω με πιο απλα λογια η Benq XL2411Z είναι ακριβως ιδια με την Asus VG248QE από panel απλα η Benq xl2411z χρησημοποιη καλυτερη τεχνολογια ...πιο καινουργια αν θες....και εχει καλυτερα χρωματα και λιγο , ελαχιστα, καλυτερη τιμη. Τωρα οσον αφορα τα ms είναι και τα δυο στο 1ms gtg και 144Hz (απαιτει "σοβαρο" και μηχανημα για τοσα Hz) που σε αφορα ειδικα για FPS games. Ένα πλεονεκτημα της ASUS VG248QE είναι πως είναι συμβατη με την τεχνολογια G-sync της Nvidia. Πιστευω αν όχι η καλητερη επιλογή (γιατι το Monitor είναι και θεμα γουστου) είναι μια από τις TOP επιλογες για Gaming. Αν θες κατι σε πιο γενικο style το λεγομενο "allaround" με κλειστα ματια DELL monitor. Και στις τρεις προαναφερομενες μαρκες το budget που διαθέτεις είναι ΥΠΕΡαρκετο και αξιζουν τα λεφτα τους. Λοιπον ταπεινη γνώμη μου στις 24" : Site: 1) Benq xl2411z Site: 1) Asus VG248QE και κατι σε allaround στο αναλογο badget Site: 1) Dell UltraSharp U2414H Eυχαριστω για το χρονο σου και να σου πω πως η αγορα Monitor είναι τρελη σπαζοκεφαλιά εκτος και αν διαθεσεις κατι παραπανω και αγορασεις το ASUS VG278HE . Εκει οι σκεψεις και τα λογια τελειωνουν για monitor και ξεκινουν σκεψεις για το PC :D :P για να μπορέσεις να εκμεταλευτεις το θυριο. Παρολο που ειχα το συκγεριμενο μονιτορ και δεν μου αρεσανε τα χρωματα, για αποκλειστικα Gaming οπως λες δεν θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα