Ydrochoaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα σας!!Πριν κουμπωσω τον ssd στο λαπτοπ μου, συνδεσα εξωτερικα και με το drive migration του περασα ολα τα αρχεια που ειχα μεσα στον προηγουμενο δισκο μαζι και το λειτουργικο. Μόλις τον κουμπωσα στο λαπτοπ και εκκινησα το λαπτοπ, εδω και περα μου πεταει μηνυμα για ανεπαρκη μνημη και πως πρεπει να κλεισω καποια προγραμματα(και μονο το firefox μου λεει να κλεισω) για να επανελθη στο κανονικο.Τι μπορει να εχει παιχτει; Υ.γ: η μνημη ειναι συνεχως στο 75 με 80% συνολικα εχω 8GBΣας ευχαριστω εκ των προτερων;
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Τσέκαρες στο task manager τι σου τρώει τόση ram?
Ydrochoaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ναι εγω εχω μια συνηθεια να ανοιγω πολλες καρτελες στους browser ωστε να μην χανω κατι οταν θελω να το διαβασω μετα.... αυτο στους ssd δισκους πλεον δεν εφικτω αν δεν εχεις δευτερο δισκο hdd ή τεραστια ραμ γιατι δεν υπαρχει το αρχειο σελιδοποιησης, οποτε και φουλαρει η μνημη αμεσως. Οποτε η λυση ειναι ή αυξανω την ram ή περιοριζω το ανοιγμα των καρτελων
spyros007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 και γιατι να μην υπαρχει αρχειο σελιδοποιησης
Ydrochoaki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 επειδη δεν γνωριζω ακριβως το θεμα και για να μην λεω παπατζες...εχει να κανει με την εικονικη μνημη και το αρχειο σελιδοποιησης...αν αλλαξεις κατι σε αυτα μειωνεις τον χρονο ζωης του δισκου
liopyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Χώρο κερδίζεις αν απενεργοποιήσεις το pagefile. Αν ο δίσκος είναι αρκετά μεγάλος, δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο. Ο Μ.Ο ζωής των ssd πλέον είναι πάρα πολύ μεγάλος. Κατά 99% θα τον αλλάξεις για κάποιον μεγαλύτερο/γρηγορότερο πολύ πριν σε αφήσει. Πάντως να γεμίζεις τόση ram με κάποιο browser μου φαίνεται περίεργο. Πόσα tabs ανοίγεις, καμιά 300ριά;
Aspartame Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Κάτι δεν πάει καλά, δες ποιες διεργασίες (TOP 10) δεσμεύουν περισσότερη ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα