theoritikos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 ξέρετε άν υπάρχει τρόπος να κάνω partition σε έναν σκληρό, μέσα απο κάποιο εργαλείο των XP? Αν ναι πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δεν γινεται με εργαλειο των xp. Γιατι δεν το κανεις με το partition magic? ειναι πολυ ευκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
creat0r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Alla kai pali oxi mesa apo ta XP giati iparxei kindinos na ta xaseis ola... Kane tis boot disk toy partition magic kai kanto apo ekei... Ego den eixa pote provlima kai to exo kanei polles fores kai sto diko mou sistima kai se sistimata allon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blk Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Αν θες να κάνεις partiotion στο υπάρχων σκληρό μέσω των Xp μόνο με partition magic. Αν θες να κάνεις σε κάποιον δεύτερο σκληρό που έχεις στο μηχάνημα πας Administrative Tools -> Computer Managment -> Disk Managment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Τελικά βρίκα το partition magic, και έκανα την δουλεία μου. Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν ξέρω πώς θα βάλω στα drives τα γράμματα που θέλω εγω. Δηλαδή, να κάνω το partition d, το dvd e, και το cd-rw f. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ciwdus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Οποιο και να χρησιμοποιησεις, οι οδηγοι θα μετονομαστουν με επιτυχια. Ψαξτο λιγο ______________________________________________________________________ ...για μερικούς απο μας, το να διαβάζεις το manual είναι σα να παραδέχεσαι την ήττα σου.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ciwdus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Το partition magic ή το Diskmgmt.msc εννοω. Ξεχασα να το γραψω... ______________________________________________________________________ ...για μερικούς απο μας, το να διαβάζεις το manual είναι σα να παραδέχεσαι την ήττα σου.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 partition magic poli kalo, thn seira ton drive mporeis na tin valeis opos thes mesa apo ta windows pantos sinithos ta partition dimiourgountai kata to installation ton xp (format ktlp) alla oses fores exo xrisimopoihsei mexri tora kai to partition magic den eixa provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 mporeite na kanete partition kai mesa apo xp, ama mpeite sto recovery console, (patontas to R), meta tha bgei se periballon entolwn (den einai dos) kai tha grapsete anti gia fdisk, diskpart.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.