HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχώς συνήθως γίνομαι έξαλλος. Ονειρεύομαι φρικτά μεσαιωνικά βασανιστήρια. Όμως η εκδίκηση είναι κρύο πιάτο 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 τους γράφεις στα @@ σου και απαντάς στο ίδιο ύφος
Silverage Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν κάνω τίποτα αν και με πειράζει αλλά αργότερα αν δωθεί η ευκαιρία θα εκδικηθώ με κάποιον τρόπο. 2
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Και εσύ δηλαδή, μπήκες εδώ, να "θάψεις" τους φίλους σου που σε "θάβουν" πίσω απ την πλάτη σου..;ρ 1
efo355 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σιγά μη κάτσω να δώσω σημασία τι λέει ο κάθε ψηφοφόρος... αν ηξερε τι του γίνονταν δεν θα είχαμε τέτοια χάλια
Sova Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω ότι τα λόγια δεν είναι πάντα τόσο ασήμαντα για να μην δίνουμε σημασία σε αυτά. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να σε καταστρέψουν.
gdriver Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Για σκορπιό σε κόβω εσένα nicoc89 :Ρ Τα σχόλια δεν είναι ανάγκη να αφορούν εσένα για να σε ενοχλούν, αλλά και άτομα που γνωρίζεις καλά. Και όσο ασήμαντη κι αν είναι η γνώμη τέτοιων ατόμων, όταν τους ακούς συνέχεια θέλοντας και μη χαλιέσαι. Πάντως βρίσκω δίκαιη την προσέγγισή σου. Δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματική ή όχι, αλλά είναι δίκαιη. Λέγοντας κακοπροαίρετα, εννοώ ψευδή σχόλια με μοναδικό στόχο να βλάψουν τον άλλο, gatokoritso. Είτε σε επαγγελματικό, είτε σε κοινωνικό, είτε σε οποιδήποτε επίπεδο. τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο τα κακοπροαίρετα σχόλια κρύβουν και άλλους κινδύνους από πίσω. κυρίως για σένα( δεν εννοώ εσένα αλλά εμένα και εσένα και όλους οι οποίοι θα γίνουν είτε οι ακροατές είτε οι αποδέκτες) κ΄ρυβουν πολλούς κινδύνους αφού είναι γνωστή "η δράση" των σπιούνων του γραφείου που απλώς "ψαρεύουν" αντιδράσεις. σε επαγγελματικό επίπεδο απαραιτήτως όταν πάνε κάποιοι να πουν κάτι κακό , πρέπει να αντιδρούμε σαν να μην είναι καν εκεί . πολλή προσοχή παιδιά. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν σε πουν μια φορά γαϊδούρι, πες τους και εσύ. αν σε πουν δυο φορές, χτύπα τους. αν σε πουν τρεις φορές, πάρε σαμάρι. 4
Sova Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο τα κακοπροαίρετα σχόλια κρύβουν και άλλους κινδύνους από πίσω. κυρίως για σένα( δεν εννοώ εσένα αλλά εμένα και εσένα και όλους οι οποίοι θα γίνουν είτε οι ακροατές είτε οι αποδέκτες) κ΄ρυβουν πολλούς κινδύνους αφού είναι γνωστή "η δράση" των σπιούνων του γραφείου που απλώς "ψαρεύουν" αντιδράσεις. σε επαγγελματικό επίπεδο απαραιτήτως όταν πάνε κάποιοι να πουν κάτι κακό , πρέπει να αντιδρούμε σαν να μην είναι καν εκεί . πολλή προσοχή παιδιά. Όντως. Τεράστια δύναμη η ζήλεια γιατί από εκεί θεωρώ ότι πηγάζει η κακία.
omghi2u Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Για σκορπιό σε κόβω εσένα nicoc89 :Ρ Δεν νομιζω πως εχει να κανει με τα ζωδια αν και προφανως το λες για πλακα. Εγω ειμαι Σκορπιος. Δεν κραταω κακιες ουτε περιμενω ποτε και πως. Αν κατι γινει εκεινη τη στιγμη και στραβωσω θα πεσουν κουτουλιες. σε κανα δυο ωρες (ισως λεω και πολυ) θα το εχω ξεχασει. παω παρακατω ^^
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αχ βρε Sova...προσπάθησε να μην δίνεις τόση σημασία, να μην σε επηρεάζει ψυχολογικά.Δες το απλά σαν τρόπο να καταλάβεις εύκολα ποιά άτομα γύρω σου είναι φίδια. Και στην συνέχεια τί τα κάνουμε τα φίδια; Τα απομακρύνουμε και μάλιστα στα γρήγορα. Κράτα κοντά σου τους λίγους και καλούς που έχει δοκιμαστεί η φιλία σας, που τους εμπιστεύεσαι και τις λύπες αλλά και τις χαρές σου.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και στην συνέχεια τί τα κάνουμε τα φίδια; Τα ταΐζουμε τους αρουραίους. Sova, ντροπή του ζωδίου ε.
*nenya* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τα ταΐζουμε τους αρουραίους. Ή τους κόβουμε το κεφάλι.
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ιου, γιατί να μην τα αξιοποιήσεις. Παίρνεις τα δηλητηριώδη, μαζεύεις το δηλητήριο τους σε βαζάκια, διαλέγεις το δηλητήριο της αρεσκείας σου, παίρνεις μια σύριγγα και τρυπάς τα θύματα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα