stavrakas92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εκανα φροματ το μηχανημα,και απο τοτε εχω θεμα με τον 2ο σκληρο μου,δεν μπορω να κατεβασω αρχεια απο το μtorrent σε εκεινο τον σκληρο,κατεβαζω κανονικα στον πρωτο,και μπορω να τα μεταφερω μετα στον 2ο, Επισης,αν και δεν ξερω αν ειναι για τον ιδιο λογο, δεν μπορω να τρεξω ΚΑΠΟΙΑ παιχνιδια,πχ,αυτα που ειναι μεσω steam τρεχουν,καποια αλλα οπως 2Κ15 και FIFA15 μου πεταν σφαλμα 0xc000007b. Καποιος καμια ιδεα;;
stavrakas92 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οταν παω να κατεβασω κατι με τον browser (chrome) μου πεταει αυτο: You don't have permission to save in this location.Contact the administrator to obtain permission. Εχω τον 2ο σκληρο σπασμενο σε δυο partition μου το κανει μονο στο ενα απο τα δυο (Η: ) Αυτο νομιζω το ελυσα,το αλλο με τα παιχνιδια συνεχιζει να το κανει. Το LoL και ολα τα παιχνιδια του steam δουλευουν,δοκιμασα να ξανακανω εγκατασταση το 2κ15 δε δουλεψε. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από stavrakas92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα