kotsagal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα! εχω προβλημα! εχει εδω και καποιες εβδομαδες.. που πηρα καινουργιο επεξεργαστη διοτι ειχα εναν απλο.... ο επεξεργαστης που πηρα ειναι ο "AMD FX-8820 Eight-core Processor (8CPUs).~3.5GHz" Απο τοτε που τον εγκατεστησα.... ολα τα παιχνιδια κρασαρουν σαν τρελα! βγαζουν stopped working και κλεινουν! ακομη και εφαρμογες! φταιω εγω? εκανα καποιο λαθος στην εγκατασταση? δεν εβαλα καλα την παστα και ζεστενεται? τι μπορει να εγινε? θα σασ στειλω σε φωτογραφια ολα τα χαρακτηριστηκα του pc μου αν και ειμαι σιγουρος οτι σε κατι φταιει ο επεξεργαστης! πηρα προσφατα το call of duty advanced warfare και καθε φορα παιζω λιγο και μετα κρασαρει... ακομη και σε παιχνιδια οπως το league of legends κρασαρει... που δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις... ο φιλος μου εχει και αυτος τον ιδιο επεξεργαστει αλλα δεν εχει καποιο προβλημα.... γιαυτο λεω μηπως υπαρχει περιπτωση να εγινε λαθος στην εγκατασταση (παστα η οτι αλλο) και να κρασαρει συνεχεια.... μεχρι και φορματ εκανα αλλα τιποτα! συμβουλεψτε με ! τι να κανω? να το παω στο πλαισιο για διαγνωση ? ευχαριστω πολυ!!! καθε απαντηση θα βοηθησει επισης αναβαθμησα την ιδια στιγμη με τον επεξεργαστη την ραμ μου! απο 4 σε 8 (βαζω φωτο απο dxdiag για να τσεκαρετε τα υπολοιπα ανεβασα 2 φορες την ιδια φωτο! ξαναανεβαζω την δευτερη με το system tab ως απαντηση εδω! ευχαριστω και συγνωμη
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 bios update έχεις κάνει στη μητρικη για να τον δει σωστά; clear cmos; πόσους πυρήνες σου εμφανίζει απ το bios;
kotsagal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 κανονικα 8! χρησημοποιηση το core-temp και χωρις να κανω τπτ ειχε 65-70 βαθμους! με Tj,ma 80 βαθμους!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 με τι ψύκτρα είσαι; τον καίς με τέτοιες θερμοκρασίες. bios έχεις το τελευταίο;
Sakiz105 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 θεμα software ειναι αν κρασαρουν τα παιχνιδια και οχι το πσ Απο driver βαλε τον 14.12 για 64 bit.
kotsagal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ειχα αλλαξει και motherboard! ναι εχω το καινουριο bios
Sakiz105 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αλλαξες και mobo,μαλιστα.Τοτε θες καθαρη εγκατασταση των windows.ΔΗλαδη ολα σβησιμο κια παλι απτην αρχη(δεν ξερω αν το εκανες αυτο)
kotsagal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 το ειχα κανει και αυτο! γιαυτο πιστευω οτι φταιει το hardware! οι θερμοκρασιες ειναι υπορβολικες! και το software δεν θα μπορουσε να φταιει σε κατι τετοιο.... ακομη και μετα απο φορματ σκεφτομουν να το παω στο πλαισιο απο εκει που τα πηρα ολα! και να δω τι εχει..
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μα το software φταει.Η εφαρμογη σταματαει να λειτουργει επειδη εχει καποιο προβλημα το software.Αν εφταιγε το hardware θα ειχες κακες επιδοσεις,θα κολλουσε ο υπολογιστης,θα εκλεινε η δεν θα ανοιγε καθολου. 1
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Έχεις το F3 BIOS σωστά (από αυτό και μετά τον υποστηρίζει τον 8320 η μητρική σου)? Αν δεν το έχεις κατέβασετο και κάνε update. Δεύτερον, κάνε μια και βγάλε και ξαναβάλε την ψύκτρα με καινούρια πάστα γιατί μάλλον δεν πατάει σωστά. Αν δεν έχεις πάστα φρόντισε στον επεξεργαστή να έχει ελάχιστη, όσο ένα μεγάλο κόκο ρυζιού να φανταστείς. Τρίτον, δες αν έβαλαν πάνω από τον επεξεργαστή την τροφοδοσία του (δες φώτο είναι το 8-pin ATX POWER CONNECTOR). Αν δεν την έβαλαν ή αν έβαλαν τετράπινο φρόντησε να βάλεις 8πινο από το τροφοδοτικό (λογικά θα έχει 1 4πινο ή 1 8πινο που θα σπάει στην μέση). Τέταρτον, δές στον πίνακα ελέγχου στις συσκευές αν βλέπει τον 8320 ή κάποιον άλλο. Για καλό και για κακό όποιον επεξεργαστή και να βλέπει κάνε δεξί κλικ πάνω του, απεγκατάσταση, μετά πάτα ανανέωση και θα τον βρούν τα windows και θα περάσουν τον driver και επαννεκίνηση.
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εσυ εισαι το ακριβως αντιθετο απο μενα.Χτες εβαλα και εγω τον 8320 και μετα απο 2 ωρες farcry μου εδειχνε 20 βαθμους,σε ηρεμια δειχνει 9 βαθμους.Εχουν θεμα με τον σενσορα οι FX? TS:Μαλλον δεν εχεις βαλει σωστα την ψυκτρα η δεν εχεις βαλει σωστη ποσοτητα παστας,κοιταξε το οπως σου λεει και ο STORM1978. 1
aetos1988 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επίσης είπες ότι έβαλες και μνήμες , πήρες άλλες ή πρόσθεσες στις ήδη υπάρχουσες; Αν ναι είναι ίδιες με αυτές που είχες ;
kotsagal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 οχι πηρα διαφορετικες! δεν προσθεσα τπτ! αφαιρεσα της παλιες και εβαλα 2 τεσσαρες
STORM1978 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Για γράψε λίγο ποιες ακριβώς μνήμες πήρες? Και τρέξε και ένα memtest καλού κακού από boot cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα