SaFiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κάπου μέσα στις 62 σελίδες το είχα διαβάσει.Θυμάμαι ότι ίσχυε το παραπάνω.Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο, ακόμη καλύτερα...http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/128550-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-apple-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC/
epir21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το αστείο είναι οτι επειδή με έβαλες σε σκέψεις μήπως έχω καταλάβει λάθος, διάβαζα και εγω το ίδιο χαχα πχ στην σελίδα 52 ο χρήστης kostas4 αναφέρει: Ναι.αν και την περασμενη εβδομαδα που χρειαστηκε να παω κι εγω μου ειπανε οτι για να ισχυσει ο 2ος χρονος της εγγυησης πρεπει να γινει μια αιτηση(και καλα τωρα) για να δουνε αν θα το δεχτεί ή οχι η apple.παντως λενε οτι το ζητημα ειναι τυπικο και οτι στο 99% των περιπτωσεων απανταει θετικα η apple. Αυτό με την αίτhση το εχω ξαναδιαβάσει. Για μένα το σωστό θα ήταν να το καλυπτει το κατάστημα αλλα αφού γίνεται έτσι η "δουλειά" εμείς είμαστε οκ. Αλλα λογικά και με το κατάστημα να επικοινωνήσεις πάλι θα βγάλεις άκρη (εύκολα ή δύσκολα) Γενικά εκεί γύρω στην σελίδα 52 είδα και άλλους που λένε οτι ισχύει, αλλα και τώρα που ρώτησα για μενα για να ξέρω πάλι το ίδιο μου είπαν. Προφανώς και είναι καλύτερα για εμας γιατί πλέον τα δέχονται όλα, στην αρχή ήξερα και εγώ οτι δεν τα δεχόντουσαν Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από epir21
gamanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ελαφρώς off topic αλλα διάβασα οτι για λίγο καιρό, όσο δεν υπάρχει στοκ, η αντικατάσταση θα γίνεται με καινούριο, μεχρι να αρχίσει να ρολάρει το σύστημα επιστροφών- επιδιορθωσης- διάθεσης ως ανακατασκευασμένων παγκοσμίως.
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ελαφρώς off topic αλλα διάβασα οτι για λίγο καιρό, όσο δεν υπάρχει στοκ, η αντικατάσταση θα γίνεται με καινούριο, μεχρι να αρχίσει να ρολάρει το σύστημα επιστροφών- επιδιορθωσης- διάθεσης ως ανακατασκευασμένων παγκοσμίως. Αυτό ίσχυε σίγουρα όταν είχα πάρει το 3GS. Για να το ξαναδες, λογικά ισχύει ακόμα.
gamanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα ίσχυε και στα νέα 6 , 6plus, απλά δεν μπορώ να ξέρω αν έχει έλθει το πλήρωμα του χρόνου ή ακόμα οι άτυχοι θα είναι τυχεροί μες στην ατυχία τους.
GeoAla59c Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Γιατί άλλαξε το όνομα του θέματος;; Εγω κόσμοτε έχω
georgeadams Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατί άλλαξε το όνομα του θέματος;; Εγω κόσμοτε έχωΤο αρχικό όνομα του θέματος ήταν "I phone 6" ή κάτι παρόμοιο και υπερβολικά ασαφές. Το άλλαξα για να είναι σχετικό με την ερώτηση σου αλλά για κάποιο λόγο μου έκατσε πως είχες vodafone. Το διόρθωσα τώρα ξανά, αφαιρόντας το "vodafone".
GeoAla59c Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου δν έκαναν τίποτα, την κόσμοτε την πήρα τηλ μου λέει κανονικά δουλεύει το 4g , και σήμερα που πρόλαβα έκανα και ένα restore (as new) και ακόμα 4g δν πιανω! Τώρα όποτε μπορέσω να το πάω στο μαγαζί που το αγόραζα να δω τι θα μου πούνε Sent from my iPhone using Insomnia
GeoAla59c Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά το Κιν δεν έχει κάνενα πρόβλημα απλά όταν ανοίγω το 4g δν πιάνει απευθείας! Το άνοιξα και το άφησα και μετά από κάποια λεπτά δούλεψε!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ^είναι λογικό να θέλει λίγη ώρα να πιάσει 4g (και 3g). Λίγα λεπτά μου φαίνεται κάπως πολύ αλλά λεπτομέρειες, αφού δουλεύουν όλα μια χαρά
GeoAla59c Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ευτυχώς!! Σας ευχαριστώ όλους!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα