Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο τι ειναι α1549..Δουλευει κανονικα εδω το 4g...Εγω θα εκανα ενα restore μηπωςς και...και αν παλι τιποτα τοτε θα το πηγαινα πθσω.Προσωπικα θα το τεσταρα διπλα απο αλλο κινητο που σε εκεινο το σημειο επιανε σιγουρα 4g και οχι στο περιπου. Για να ειμαι σιγουρος..Φυσικα και ιδια εταιρεια

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει εγγύηση

Προφανώς.

Εννοώ ότι δεν θα το δεχτούν πίσω για αλλαγή με καινούριο (μακάρι να του το δεχτούν του ανθρώπου).

Προφανώς και μπορεί να τους το στείλει για να το πάνε για σερβις ή να το πάει εκείνος απευθείας στο σερβις για επισκευή/ανακατασκευασμένο.

Αν και εγω πιστεύω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλα κάποιο κόλλημα της κάρτας/παρόχου ή απλά κόλλημα του κινητού που μπορεί να διορθωθεί με ενα restore.

Το καλύτερο θα ήταν να δοκιμάσεις την κάρτα σε κάποιο αλλο 6άρι για να βεβαιωθείς οτι φταίει το κινητό.

Δημοσ.

Δηλαδή να δοκιμάσω αρχικά να παρω την κόσμοτε και να ρωτήσω ( αν και η ίδια Σιμ πριν είχε ) και μετά αν δν γίνει κατι λέτε για restore!

Δημοσ.

Πάρε τηλ την κοσμοτε να κοιτάξουν το νούμερο σου και αν γίνεται να σου κλείσουν και να σου ανοίξουν πάλι το 4G (δεν ξέρω αν γίνεται, υποθέτω όμως). Αν δεν φτιάξει δοκίμασε να βάλεις την κάρτα σε ενα άλλο 6άρι αν έχει κάποιος γνωστός για να σιγουρευτείς.

Τέλος κάνε ενα restore μέσω του itunes και set up as new μπας και εχει φάει κάποιο κόλλημα.

Αν διαπιστώσεις οτι δεν φτέει η κάρτα τότε επικοινώνησε με το κατάστημα μήπως στο αλλάξουν μιας και εχεις το + οτι είχες αγοράσει EU και πήρες US και αν δεν βγάλεις άκρη στείλε το στο επίσημο service (εσύ ή το κατάστημα που το πήρες) για να πάρεις ανακατασκευασμένο ή να στο επισκευάσουν.

Αλλα να ξέρεις οτι αν πάρεις ανακατασκευασμένο, θα είναι το ίδιο μοντέλο.

Αλλα δεν σε ενδιαφέρει αυτό γιατί το 4G παίζει κανονικά εδω με αυτό το μοντέλο όπως σου είπαμε.

Βασικά επειδή δεν θυμάμαι, επαναφορά ρυθμήσεων δικτύου έχεις κάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δν έχω κάνει επαναφορά! Για ανακατασκευασμένο δν το σκέφτομαι καν! Γιατί δικό μου ειναι του κουτιού! Το κακό ειναι οτι τωρα έχω κατέβει χωριό και θα ανέβω σε 3-4 μέρες Αθήνα και δν μπορώ να το Δω τωρα

Δημοσ.

Οχι δν έχω κάνει επαναφορά! Για ανακατασκευασμένο δν το σκέφτομαι καν! Γιατί δικό μου ειναι του κουτιού! Το κακό ειναι οτι τωρα έχω κατέβει χωριό και θα ανέβω σε 3-4 μέρες Αθήνα και δν μπορώ να το Δω τωρα

Το σκέφτεσαι δεν το σκέφτεσαι αν έχει θέμα η συσκευή σου ανακατασκευασμένο θα πάρεις....(βέβαια θα ισχύει η εγγύηση κανονικά και δεν θα έχει "σημάδια" χρήσης) δοκίμασε και μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μπας και

• Like 2
Δημοσ.

Μα αν πραγματικά έχει πρόβλημα η συσκευή και όντως μου πουν για ανακατασκευασμένο δν το δώσω! Δν ειναι και τόση ανάγκη το 4g! Απλά από τη στιγμή που το έχω γιατί να μην δουλεύει

• Like 2
Δημοσ.

Μα αν πραγματικά έχει πρόβλημα η συσκευή και όντως μου πουν για ανακατασκευασμένο δν το δώσω! Δν ειναι και τόση ανάγκη το 4g! Απλά από τη στιγμή που το έχω γιατί να μην δουλεύει

Αν είναι όντως θέμα συσκευής και αφού δεν σε πολυκαίει μπορείς να το χαρείς τώρα που είναι καινούργιο και να το δώσεις στους 10-11 μήνες για αντικατάσταση :)

Δημοσ.

Αν είναι όντως θέμα συσκευής και αφού δεν σε πολυκαίει μπορείς να το χαρείς τώρα που είναι καινούργιο και να το δώσεις στους 10-11 μήνες για αντικατάσταση :)

Μπορεί και πιο μετά.

2 χρόνια εγγύηση έχει εφόσον το αγόρασε απο Ελλάδα :)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και πιο μετά.

2 χρόνια εγγύηση έχει εφόσον το αγόρασε απο Ελλάδα :)

Συμφωνώ, απλά για σιγουριά το λέω γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα! :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά προφανώς μπορεί να σιγουρευτεί ρωτώντας στα εξουσιδοτημένα σέρβις και όχι το κατάστημα (τα καταστήματα σχεδόν όλα αναφέρουν 1 χρόνο εγγύηση γιατί έτσι τους συμφέρει :P )

Πλέον στα εξουσιοδοτημένα απο οτι ξέρω έχουν αποδεχτεί τα 2 χρόνια, οπότε μετά το πέρας του πρώτου χρόνου απευθύνεσε εκεί για τυχόν πρόβλημα με την συσκευή  :P

• Like 2
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι US η Infoquest το καλυπτει ΜΟΝΟ με 1 χρονο, γιατι για τα US μοντελα ισχυει 1 χρονος βαση πολιτικης στην Αμερικη!!!ΔΕΝ αλλαζει επειδη πουληθηκε π.χ. Ελλαδα.Και που αρχισαν να τα καλυπτουν, παλι καλα να λεμε.Εγω θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα EU μοντελο μονο και μονο για την εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι US η Infoquest το καλυπτει ΜΟΝΟ με 1 χρονο, γιατι για τα US μοντελα ισχυει 1 χρονος βαση πολιτικης στην Αμερικη!!!ΔΕΝ αλλαζει επειδη πουληθηκε π.χ. Ελλαδα.Και που αρχισαν να τα καλυπτουν, παλι καλα να λεμε.Εγω θα το πηγαινα πισω και θα ζητουσα EU μοντελο μονο και μονο για την εγγυηση.

Αυτό που λές δεν νομίζω να ισχύει.

Απο την στιγμή που η αγορά έγινε Ελλάδα, δεν πάει και το κινητό να είναι απο τον Άρη, θα έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Απο το site της apple:

Για τις αγορές που πραγματοποιούνται από καταναλωτές στην Ελλάδα και την Κύπρο, η περίοδος για την έγερση απαιτήσεων που σχετίζονται με ελαττώματα μη συμμόρφωσης με τη σύμβαση πώλησης είναι 2 έτη από την ημερομηνία παράδοσης. Αυτές οι απαιτήσεις υπόκεινται στις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από την τοπική νομοθεσία.

Οι καταναλωτές διατηρούν το δικαίωμα να επιλέξουν εάν θα εγείρουν απαίτηση για υπηρεσίες σέρβις με βάση την Μονοετή περιορισμένη εγγύηση της Apple ή με βάση τα δικαιώματά τους από τη νομοθεσία περί καταναλωτών.

Δημοσ.

Η Apple ξέρω τι γράφει στο site, αλλά το μοντέλο είναι Αμερικάνικο.Η Apple δίνει 1 χρόνο στην Αμερική και σου λέει αν θες παραπάνω, πάρε Apple Care.H Infoquest ναι μεν ανέλαβε το service και για τα αμερικάνικα (πριν λίγο καιρό δεν τα έπιανε κανείς στην Ελλάδα), αλλά ακολουθεί την πολιτική που ισχύει για αυτό το μοντέλο.Δεν μπορεί / θέλει να το χρεωθεί η ίδια μετά τον 1ο χρόνο.Τα EU μοντέλα καλύπτονται κανονικά με 2 χρόνια.Μπορεί να ρωτήσει και στο iphonehellas για σιγουριά...

Δημοσ.

Προφανώς και εγω απο εκει ενημερώνομαι περι apple γενικά.

Αν μπορείς βρές μου που λένε οτι τα US καλύπτονται μόνο απο εναν χρόνο γιατί εγώ (επειδή τώρα θα πάρω ενα 6) ρώτησα και μου είπαν οτι με απόδειξη αγοράς έχεις 2 χρόνια απευθείας σε εξουσιοδοτημένο.

Τώρα αν εσυ έχεις άλλη εμπιρεία, τι να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...