GeoAla59c Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αγόρασα iPhone 6 από σκρουτζομαγαζο! Επέλεξα επίτηδες συσκευή που έλεγε EU και οχι US κι ας ήταν λίγο πιο ακριβό! Παράτηρησα οτι μου στείλανε US και οτι δν μπαίνει 4G! Θα ήθελα να ρωτήσω αν φταίει το οτι ειναι US και δν μπαίνει 4g ή παίζει κατι άλλο;
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω πρέπει να γίνει ενεργοποίηση και μέσω παρόχου
GeoAla59c Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχει γίνει γιατί πριν το iPhone 6 ειχα lg G3 και έπιανα στην Αθήνα σχεδόν παντού 4g! Και ειναι η ίδια sim απλά στο G3 την ειχα με ανταπτορα από nano σε micro
epir21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Απο οτι γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα με US μοντέλα και το 4G. Οπότε κάτι άλλο παίζει. 1
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ έτσι νομίζω. Καλύτερα πήγαινέ το πίσω με την απόδειξη
June Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις vodafone πρεπει να στειλεις sms για να ενεργοποιηθεί το 4g. Θέμα με κάποια αμερικάνικα μοντέλα που δεν έπαιζε το 4g υπήρχε μόνο στο iPhone 5. Από το 5s και μετά παίζει παντού. 1
GeoAla59c Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Comsote έχω και στο προηγούμενο Κιν ειχα κανονικά!! Ειναι το μοντέλο A1549 ειναι US και στη σελίδα της Apple που κοίταξα αυτό το μοντέλο δν υποστηρίζει lte στην Ελλάδα!
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ζητάς άλλο. Ούτως ή άλλως ΕU ζήτησες και άλλο σου στειλαν Έχεις και δικαίωμα υπαναχώρησης
mistr4l Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Comsote έχω και στο προηγούμενο Κιν ειχα κανονικά!! Ειναι το μοντέλο A1549 ειναι US και στη σελίδα της Apple που κοίταξα αυτό το μοντέλο δν υποστηρίζει lte στην Ελλάδα! Δεν ισχύει αυτό. Όλα τα αμερικάνικα πλέον λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα, αρκεί να μην είναι κλειδωμένα. Αυτό και τίποτα περισσότερο. Για την ακρίβεια, επειδή έτυχε να διαβάσω το μήνυμα το πρωί που ήμουν Αθήνα, ενεργοποίησα στο δικό μου (iphone 6 US) το 4g (δεν είχα στείλει μνμ στην vodafone) και δουλεύει κανονικά. Δεν πιστεύω πως έχει πρόβλημα το κινητό πάντως. Ασχέτως αν δούλευε στο παλιό σου κινητό, κάνε ένα τηλ. αύριο στην cosmote και ρώτησέ τους. Ειδάλλως, μάλλον πρέπει να επισκεφτείς το μαγαζί όπου το αγόρασες.
GeoAla59c Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το έχω καμια 20αρια μέρες το Κιν αλλά χτες σκέφτηκα να ανοίξω 4g! Δν έχω κανένα πρόβλημα με το Κιν μόνο αυτό! Αν το παω τωρα στο μαγαζί δν θα μου πουν καλα τωρα το θυμήθηκες;
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γιατί, αναφορά θα τους δώσεις? Τώρα το άνοιξες, τώρα το δες. Επίσης, ξέχνα αυτό που σου είπα περί υπαναχώρησης. Δεν ισχύει πλέον
epir21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ναι λογικά δεν θα στο δεχτούν πίσω αλλα δεν εχεις να χάσεις κάτι. Μάλιστα αν λες οτι είχες παραγγείλει EU και σου έφεραν US τότε εχεις ενα +. Αλλα για το πρόβλημα σου με το 4G πιστεύω κάτι άλλο παίζει. Όλοι λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αμερικάνικα και το 4G εδώ. Δεν έχω το κινητό για να στο επιβεβαιώσω, αλλα για να το λένε κάτι ξέρουν. Επίσης αν δεις τις μπάντες του 4G του μοντέλου αυτού, έχει μέσα τις 1 3 5 τις οποίες χρησιμοποιεί το 4G εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα