Προς το περιεχόμενο

Ανταλλαγη αρχειων με dsl και ftp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν θελω να στειλω σε ενα φιλο με ιδιας ταχυτητας συνδεση dsl ενα αρχειο μεσω FlashFXP ειναι προτιμοτερο να του το κανω upload στην ftp του ή να το κανει download απο την δικη μου??? Με 384/128 τι ταχυτητα θα εχουμε καθε φορα??? Ευχαριστω. :D :D :D

Οταν κανω download και καποιος μου κανει upload επηρεζεται η ταχυτητα του ενος απο το αλλο??? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Αφού έχει και εκείνος την ίδια σύνδεση με εσένα 384/128, και οι δύο μπορείτε να κάνετε upload με 128, άρα όπως και να το κάνετε, το ίδιο θα είναι :D

Δημοσ.

Οταν θελω να στειλω σε ενα φιλο με ιδιας ταχυτητας συνδεση dsl ενα αρχειο μεσω FlashFXP ειναι προτιμοτερο να του το κανω upload στην ftp του ή να το κανει download απο την δικη μου???

Exei mikrh shmasia pios kanei ti ,alla kallitera to upload/download na ginetai apo ekeinon pou exei kallitero ping metaxy sas (xoris bebaia na einai apolyto giati ta diktya den exoun statheres times apokriseon) Me alla logia exei mikrh shmasia pios kanei ti .

Με 384/128 τι ταχυτητα θα εχουμε καθε φορα???

Mallon mexri 10-13kb/sec alla exartatai thn traffic exei to mhxanhma pou kanei upload kurios .

Οταν κανω download και καποιος μου κανει upload επηρεζεται η ταχυτητα του ενος απο το αλλο?

Kai nai kai oxi exartontai apo to eidos ths sundeshs, gia aDSL kata kanona ephreazei to ena thn taxythta tou allou alla yparxoun tosoi alloi paragontes pou den exei tosh megalh shmasia . Gia aplo ftp den exei shmasia arkei panta na mhn exei panta full to kanali ton 128kbit otan kaneis upload.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια αλλα πως γινεται να μου κανει ο φιλος upload με 40-46ΚΒ/sec ???? Με τα παραπανω δεν στεκει αυτο.Ετσι δεν ειναι??? :?: :?: :?: :?: Αυτη την ταχυτητα μου δειχνει ο BuletProof server και δεν ειναι εικονικη.Πηρα αρχειο 3,2GB σε 30 ωρες περιπου... :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...